Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να αποθηκεύσει τις προτιμήσεις σας και να βελτιστοποιήσουμε την πλοήγησή σας. Εάν κλείσετε το μήνυμα αυτό ή συνεχίσετε την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική απορρήτου και τα cookies. ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES >

×

Νομικές σημειώσεις

Η L’Oréal Paris με χαρά σας υποδέχεται στην ιστοσελίδα της (εφεξής η "Ιστοσελίδα") πρόσβαση στην οποία παρέχεται από την ακόλουθη διεύθυνση URL: http://www.lorealparis.gr.

Η χρήση της Ιστοσελίδας συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης της. Κατά συνέπεια, με την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, κάθε χρήστης του Διαδικτύου που κινείται στην Ιστοσελίδα (εφεξής ο "Χρήστης") δεσμεύεται να συμμορφώνεται και να σέβεται τους ακόλουθους όρους χρήσης:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ COOKIES
1) Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, τοtablet ή το κινητό σας τηλέφωνο, όταν επισκέπτεστε το Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των ιστοσελίδων των εμπορικών σημάτων της L’OREAL.

Στις ιστοσελίδες μας, χρησιμοποιούμε κυρίως τα Cookies προκειμένου να διευκολύνουμε την πλοήγησή σας και να βελτιώσουμε τη χρήση και τη λειτουργικότητά τους, όπως για παράδειγμα, για να σας αναγνωρίζουμε κατά την επόμενη είσοδό σας στην ιστοσελίδα και να σας προσφέρουμε περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τα ενδιαφέροντά σας.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τα cookies για να διενεργήσουμε στατιστικές επισκεψιμότητας και να γνωρίζουμε πώς ανακαλύψατε τις ιστοσελίδες μας.

2) Ποια είναι τα είδη των Cookies που χρησιμοποιούμε;

Αναλόγως της συσκευής σας, εγκαθιστούμε cookies για να :

  • σας ταυτοποιήσουμε και να μάθουμε περισσότερα για εσάς προκειμένου να σας προσφέρουμε μία προσωποποιημένη πλοήγηση,
  • διασφαλίσουμε μία ασφαλή πλοήγηση και να καταπολεμήσουμε την εξαπάτηση,
  • σας προσφέρουμε περιεχόμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντά σας,
  • σας προτείνουμε εμπορικές ενέργειες λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις σας και τις τελευταίες αγορές σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούνται δείτε το παρακάτω πίνακα

3) Διαχείριση cookies από το πρόγραμμα περιήγησης.

Οι ρυθμίσεις των προγραμμάτων περιήγησης είναι συνήθως εξαρχής προγραμματισμένες ώστε να αποδέχονται τα cookies, ωστόσο μπορείτε να τις προσαρμόσετε εύκολα αλλάζοντας τις στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Ωστόσο, αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε ένα ή περισσότερα cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες που προσφέρονται από τις ιστοσελίδες μας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ρυθμίσεις αυτές, κάντε κλικ στη σύνδεση για το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε :

4) Φιλοξενούμε cookies τρίτων;

Τα cookies από ιστοσελίδες τρίτων μπορούν να αποθηκευθούν στη συσκευή σας και έχουν σκοπό να προσωποποιήσουν και/ή να βελτιώσουν το περιεχόμενο (περιλαμβανομένης της διαφήμισης) το οποίο τυχόν σας προτείνεται κατά την πλοήγησή σας. Αναλόγως των μέσων υποστήριξης, ορισμένα cookies τρίτων μπορεί να αποθηκευτούν, περιλαμβανομένων :

  • Περιεχόμενο Σελίδων Κοινωνικής Δικτύωσης : ενδέχεται να δημοσιεύσουμε στα μέσα υποστήριξής μας περιεχόμενα σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Συνεπώς, όταν συμβουλεύεστε το εν λόγω περιεχόμενο στα μέσα υποστήριξής μας, ένα cookie της σχετικής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ενδέχεται να αποθηκευθεί στη συσκευή σας.
    Σας προσκαλούμε να διαβάσετε την Πολιτική Cookies αυτών των κοινωνικών δικτύων για περισσότερες πληροφορίες.
  • Flash : τα Flash Cookies είναι αρχεία τα οποία αποθηκεύονται από το λογισμικό Flash. Αυτό το λογισμικό συχνά είναι εγκαταστημένο ως προέκταση των προγραμμάτων περιήγησης στο Διαδίκτυο, προκειμένου να προβάλλονται δυναμικά αντικείμενα/πεδία, όπως κινούμενα γραφικά ή βίντεο. Έτσι, τα Flash Cookies μπορεί να εγκατασταθούν με τη χρήση της εφαρμογής Flash. Σας προσκαλούμε να διαβάσετε την Πολιτική Cookies στην ιστοσελίδα www.adobe.com (http://www.adobe.com/eeurope/privacy/cookies.html).
5) Εγκαθιστούμε cookies σε μέσα υποστήριξης τρίτων;

Ενδέχεται να εγκαταστήσουμε cookies σε ιστοσελίδες συνεργατών μας για την προώθηση διαφημίσεων των μαρκών και/ή των προϊόντων μας. Τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται κυρίως για να σας παρουσιάσουν περιεχόμενα προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας και να αξιολογήσουμε τα περιεχόμενο μας (περιλαμβανομένης της διαφήμισης).

6) Ποια cookies είναι εγκαταστημένα σε αυτή την Ιστοσελίδα;

Σήμερα 01/10/2014*, τα ακόλουθα cookies χρησιμοποιούνται στην παρούσα Ιστοσελίδα :

Status Ονομασία του cookie Σκοπός Είδος Περιγραφή
ενεργό (ενεργό) Identity Ταυτοποίηση Λειτουργικό (Υποχρεωτικό) Ταυτοποίηση του επισκέπτη κατά τη
ενεργό (ενεργό) Google Analytics Επισκεψιμότητα και χρήση της ιστοσελίδας. Απόδοσης (Προαιρετικό) Ένα μοναδικό αναγνωριστικό μέσω του cookie __utma παρέχεται σε κάθε επισκέπτη. Έτσι, ο ίδιος επισκέπτης δεν θα καταχωρηθεί δύο φορές.
ενεργό (ενεργό) Addthis.com Σύνδεση με σελίδες κοινωνικής δικτύωσης Social Plugins (Προαιρετικό) Το cookie αυτό είναι εγκαταστημένο από την εταιρεία AddThis, η οποία παρέχει τα κουμπιά διαμοιρασμού με τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που προορίζονται για την εμφάνιση της ιστοσελίδας.
ενεργό (ενεργό) Doubleclick.net Αξιολόγηση της διαφημιστικής απήχησης Διαφήμιση (Προαιρετικό) Το cookie αυτό χρησιμοποιείται προκειμένου να καταλάβουμε πώς οι χρήστες του διαδικτύου αντιδρούν στις διαφημιστικές μας καμπάνιες. Μας επιτρέπει να καταλάβουμε και να αξιολογήσουμε τα κλικς στις διαφημίσεις μας ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.
ενεργό (μη ενεργό) Cookie “καλάθι αγορών” Σύσταση παραγγελίας Παραγγελία στην ιστοσελίδα (Υποχρεωτικό) Το cookie αυτό χρησιμοποιείται προκειμένου να αποθηκεύονται οι επιλογές του χρήστη και να επιτρέπεται η δημιουργία ενός καλαθιού αγορών που θα επιβεβαιώνεται κατά τη διαδικασία παραγγελιών.

* Οι ονομασίες των Cookies που χρησιμοποιούνται, επικαιροποιούνται τουλάχιστον μία φορά ετησίως, την 1η Ιανουαρίου κάθε έτους.

Υπενθυμίζουμε ότι απενεργοποιώντας τα cookies μέσω του δικού σας προγράμματος περιήγησης, θα απενεργοποιηθούν όλα τα cookies, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία των ιστοσελίδων μας.

Νομικές σημειώσεις

Η ιστοσελίδα αυτή (lorealparis.gr) δημιουργήθηκε για την L’Oréal HELLAS A.E., που εδρεύει στην Νέα Ιωνία Αττικής, επί της Λ.Εθνικής Αντιστάσεως αρ.39Α, ΤΚ. 14234, τηλ : 210-6188500, η οποία διακινεί και εμπορεύεται στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, τα προϊόντα της μάρκας L’Oréal Paris © L'Oréal 2009, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας:
L’Oréal HELLAS A.E.
Εθνικής Αντιστάσεως 39Α, Ν. Ιωνία, Αττική, ΤΚ. 14234, τηλ : 210-6188500

Υπεύθυνος δημιουργικού: R/GA, www.rga.com

και υπεύθυνος υλοποίησης: www.nurun.com

Η L’Oréal Paris με χαρά σας υποδέχεται στην ιστοσελίδα της (εφεξής η "Ιστοσελίδα") πρόσβαση στην οποία παρέχεται από την ακόλουθη διεύθυνση URL: http://www.lorealparis.gr.

Η χρήση της Ιστοσελίδας συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Κατά συνέπεια, με την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, κάθε χρήστης του Διαδικτύου που κινείται στην Ιστοσελίδα (εφεξής ο "Χρήστης") δεσμεύεται να συμμορφώνεται και να σέβεται τους ακόλουθους κανόνες:

  1. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
  2. Προσωπικά δεδομένα
  3. Χρήση της Ιστοσελίδας
  4. Τροποποίηση των γενικών όρων χρήσης
Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Με την πρόσβαση της Ιστοσελίδας, παραχωρείται στο Χρήστη άδεια περιορισμένης χρήσης της Τοποθεσίας αυτής. Αυτή η άδεια μεταβιβάζει στο Χρήστη ένα περιορισμένο δικαίωμα μη αποκλειστικής χρήσης του περιεχομένου της Ιστοσελίδας, περιοριζόμενο αποκλειστικά στην ιδιωτική χρήση της Ιστοσελίδας. Στο πλαίσιο αυτό, στο Χρήστη παραχωρείται αποκλειστικά το δικαίωμα να προβάλλει την Ιστοσελίδα σε οθόνη.

Αυτή η Ιστοσελίδα αποτελεί πνευματικό έργο, το οποίο προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η L’Oréal Hellas A.E, διαθέτει, αναφορικά με την ιστοσελίδα και καθένα από τα στοιχεία που την απαρτίζουν (όπως εμπορικά σήματα, λογότυπα, φωτογραφίες, εικόνες, σχήματα, κείμενα, βιντεοκλίπ κ.ά.) αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης για την Ελλάδα, και είναι η μόνη που έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και τα σχετικά δικαιώματα της προσωπικότητας, και η οποία δεν παραχωρεί καμία άδεια και κανένα δικαίωμα πέραν της ενημέρωσης μέσω της Ιστοσελίδας.

Η αναπαραγωγή κάθε εγγράφου που δημοσιεύεται στην Ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο για τους αποκλειστικούς σκοπούς της ενημέρωσης και για χρήση αυστηρά προσωπική και ιδιωτική. Κάθε αναπαραγωγή και/ή παρουσίαση πλήρης ή μερική της Ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε από τα στοιχεία που την απαρτίζουν, σε οποιαδήποτε μορφή, για άλλους σκοπούς και κυρίως εμπορικούς, απαγορεύεται ρητώς.

Οποιαδήποτε αίτηση εξουσιοδότησης πρέπει να αποσταλεί στην παρακάτω διεύθυνση  : L'Oréal Hellas Α.Ε. - Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 39Α, ΤΚ 14234 Νέα Ιωνία. Κάθε μη επιτρεπόμενη χρήση αποτελεί παραποίηση που διώκεται ποινικά και αστικά.

Προσωπικά δεδομένα

Η L'Oréal Paris διατηρεί το δικαίωμα συλλογής προσωπικών δεδομένων που αφορούν τον Χρήστη σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του ν.2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα. Ο Χρήστης, σε περίπτωση συλλογής προσωπικών δεδομένων του, διαθέτει το δικαίωμα πρόσβασης ενημέρωσης και αντίρρησης στα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν. Προκειμένου να ασκήσει τα δικαιώματά του στο πλαίσιο αυτού του νόμου, ο χρήστης πρέπει να απευθυνθεί στην παρακάτω L'Oréal Hellas Α.Ε. στην διεύθυνση Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 39Α, Νέα Ιωνία, ΤΚ 14234 και στο τηλέφωνο 2106188500.

Με την προηγούμενη συγκατάθεση του Χρήστη και υπό τις προϋποθέσεις του ν.2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα, και σύμφωνα με τις οδηγίες, τις κανονιστικές πράξεις και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ιδίως δε σύμφωνα με την οδηγία υπ’ αρ.50/2001), η L'Oréal Paris έχει δικαίωμα να ενημερώνει τον Χρήστη για προωθητικές ενέργειες μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γραπτών μηνυμάτων SMS και τηλεφωνικώς.

Τέλος, με την προηγούμενη συγκατάθεση του Χρήστη, η L'Oréal Paris διατηρεί το δικαίωμα προώθησης των δεδομένων που αφορούν τον Χρήστη στους συνεργάτες της κι εν γένει σε συνεργαζόμενες με αυτή επιχειρήσεις.

Χρήση της Ιστοσελίδας

α. Χρήση του περιεχομένου της Ιστοσελίδας

Η L’Oréal Paris προσπαθεί να ενημερώνει το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας και να παρέχει στους Χρήστες ακριβείς πληροφορίες. Ωστόσο, η L’Oréal Paris δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των δεδομένων που παρουσιάζονται στην Ιστοσελίδα. Συνεπώς, η L'Oréal Paris αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν παραλείψεις ή ανακρίβειες στις πληροφορίες που διατίθενται στην Ιστοσελίδα καθώς και για κάθε βλάβη που προκύπτουν από κακόβουλη εισβολή τρίτων που έχουν παραποιήσει τα εν λόγω δεδομένα.

Οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα θα πρέπει να γνωστοποιείται στην εξής διεύθυνση: L'Oréal Hellas Α.Ε. Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 39Α, Νέα Ιωνία, ΤΚ 14234.

β. Πρόσβαση στην Ιστοσελίδα

Η L’Oréal Paris προσπαθεί να διατηρήσει την Ιστοσελίδα προσβάσιμη, χωρίς ωστόσο να δεσμεύεται με καμία υποχρέωση για να το πράττει. Διευκρινίζεται ότι για λόγους συντήρησης, ενημέρωσης και για κάθε άλλη αιτία, κυρίως τεχνικής φύσεως, η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μπορεί να διακοπεί. Η L’Oréal Paris σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για αυτές τις διακοπές και για τις συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από αυτές για τον Χρήστη.

γ. Υπερ-συνδέσεις (Hyper-links) στην Ιστοσελίδα

Οι υπερ-συνδέσεις που υπάρχουν στην Ιστοσελίδα μπορεί να οδηγήσουν τον Χρήστη στους διαδικτυακούς τόπους των διαφόρων συνεργατών της L’Oreal Hellas A.E. Διευκρινίζεται ότι η L’Oréal Paris δεν έχει επαληθεύσει όλες τις ιστοσελίδες που πιθανώς είναι συνδεδεμένες με τη δική της, ούτε το περιεχόμενο και στις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτές και συνεπώς αποποιείται κάθε ευθύνη τόσο ως προς το περιεχόμενο, τις διαφημίσεις, τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων αυτών όσο ως προς τη χρήση που γίνεται από τον Χρήστη. Η χρήση αυτών των ιστοσελίδων από τον Χρήστη αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του τελευταίου.

Η δημιουργία υπερ-συνδέσεων στην Ιστοσελίδα θα πρέπει να γίνεται με την προηγούμενη ρητή και έγγραφη συγκατάθεση της L’Oréal Paris. Κάθε αίτηση αδειοδότησης πρέπει να απευθύνεται στην εξής διεύθυνση: L'Oréal Hellas Α.Ε. - Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 39Α, ΤΚ 14234 Νέα Ιωνία. Κάθε μη επιτρεπόμενη χρήση αποτελεί παραποίηση που διώκεται ποινικά και αστικά.

δ. Χρήση των cookies

Η ιστοσελίδα www.lorealparis.gr χρησιμοποιεί cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που εγκαθίστανται στον υπολογιστή του Χρήστη και καταγράφουν πληροφορίες σχετικά με την πλοήγηση του χρήστη στην Ιστοσελίδα. Για να επωφεληθεί κανείς από όλες τις λειτουργίες της Ιστοσελίδας είναι προτιμότερο να ρυθμίσει τις παραμέτρους της μηχανής πλοήγησης ώστε να δέχεται τα cookies. Τα cookies της Ιστοσελίδας δεν περιέχουν δεδομένα που επιτρέπουν την αναγνώριση του Χρήστη και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τη L’Oréal Paris. Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστης μπορεί να μην αποδεχθεί την εγκατάσταση των cookies ρυθμίζοντας ανάλογα τον υπολογιστή του.

ε. Χρήση συμβουλών που παρέχονται στην Ιστοσελίδα

Τα εργαλεία «διάγνωσης» που διατίθενται στην Ιστοσελίδα αποτελούν απλές προσομοιώσεις που σκοπό έχουν την παροχή συμβουλών καλλυντικής φύσεως. Οι πληροφορίες αυτές δίνονται αυστηρώς ενδεικτικά. Τα εργαλεία και οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτά δεν προορίζονται σε καμία περίπτωση για την αντιμετώπιση παθήσεων, κυρίως του δέρματος, που πρέπει να αποτελεί αντικείμενο ιατρικής εξέτασης και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την ιατρική διάγνωση ή την κλινική εξέταση ούτε και την ιατρική θεραπεία.

Στον Χρήστη εκχωρείται μία μη αποκλειστική άδεια χρήσης των Εφαρμογών αποκλειστικά για ιδιωτική χρήση. Συνεπώς, απαγορεύεται στον Χρήστη (i) η πλήρης ή μερική αντιγραφή και αναπαραγωγή της Ιστοσελίδας με οποιοδήποτε μέσο και για οποιοδήποτε υπάρχοντα ή εν δυνάμει λόγο (ii) η μετάφραση των Εφαρμογών σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα ή διάλεκτο, (iii) η προσαρμογή των Εφαρμογών.

Η L'Oréal Hellas Α.Ε. δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για τις, άμεσες ή έμμεσες, συνέπειες ή/και βλάβες που οφείλονται στην ελαττωματική κατάσταση ή πειρατεία των Εφαρμογών.

Εκτός τούτου, η L’Oréal Paris σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την ικανοποίηση του Χρήστη σχετικά με τη χρήση αυτών των εργαλείων και/ή το τελικό αποτέλεσμα. Η L’Oréal Paris αναλαμβάνει καμία απολύτως υποχρέωση σχετικά με τη χρήση των συμβουλών αυτών. Οι συμβουλές αυτές δίνονται αυστηρώς ενδεικτικά και θα πρέπει να επιβεβαιώνονται από επαγγελματίες. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή/και απορία, ο Χρήστης μπορεί να απευθύνει επιστολή στην εξής διεύθυνση: L'Oréal Hellas Α.Ε. - Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 39Α, ΤΚ 14234 Νέα Ιωνία

Τροποποίηση των γενικών όρων χρήσης

Η L’Oréal Paris διατηρεί τη δυνατότητα αλλαγής ανά πάσα στιγμή των παρόντων γενικών όρων χρήσης της Ιστοσελίδας, κυρίως για να συμμορφωθεί με κάθε καινούργιο κανονισμό ή νομοθεσία και/ή για να βελτιώσει την πρόσβαση του Χρήστη στην Ιστοσελίδα. Κάθε τροποποίηση που αφορά τη χρήση της Ιστοσελίδας θα ενσωματώνεται στους παρόντες γενικούς όρους χρήσης και τεκμαίρεται αμάχητα ότι έχει γίνει αποδεκτή από κάθε χρήστη, που είχε εισήλθε στην Ιστοσελίδα μετά την τροποποίηση.

Οι παρόντες όροι χρήσης της Ιστοσελίδας διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά που αφορά την εγκυρότητα, την ερμηνεία και/ή την εκτέλεση των παρόντων γενικών όρων χρήσης αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.

Χάρτα για την προστασία του ιδιωτικού βίου και το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων

Θέλοντας να διαφυλάξει την προστασία των προσωπικών δεδομένων, και να δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους χρήστες της Ιστοσελίδας της, η L'Oréal Paris δημιούργησε μία Χάρτα για την προστασία του ιδιωτικού βίου και του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων. Για την κατανόηση του περιεχομένου του Χάρτα, παρατίθενται οι εξής ορισμοί:

  • "Ιστοσελίδα" : ορίζεται η ιστοσελίδα, η πρόσβαση στην οποία πραγματοποιείται μέσω της διεύθυνσης: http://www.lorealparis.gr,
  • Ως "εσείς" ορίζεται ο επισκέπτης της Ιστοσελίδας,
  • ως "εμείς", "lorealparis.gr" ή "L'Oréal Paris" ορίζεται ο εκδότης της Ιστοσελίδας,
  • ως "συνεργαζόμενη εταιρεία" ορίζεται οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο διατηρεί εμπορική σχέση με L’Oréal HELLAS A.E.

Εκτός τούτου, λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνικές ή/και νομικές εξελίξεις που ενδεχομένως προκύψουν στο μέλλον, μπορούμε να προχωρήσουμε σε τροποποιήσεις τής παρούσας Χάρτας και κατά συνέπεια ζητούμε από εσάς να ανατρέχετε τακτικά σε αυτόν.

Σε ποιον απευθύνεται αυτή η Χάρτα;

Η lorealparis.gr προσπαθεί να διατηρεί τη διαφάνεια στις πρακτικές που αφορούν την προστασία του ιδιωτικού βίου και να σας υπενθυμίζει τα σχετικά δικαιώματά σας.

Σας επιβεβαιώνουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας πραγματοποιείται με πλήρη διαφάνεια και σε συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η παρούσα Χάρτα απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες της Ιστοσελίδας, που επιθυμούν να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προτείνουμε ή να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς που διοργανώνουμε.

Συνεπώς είναι επιβεβλημένο το καθήκον πίστεως απέναντι στους επισκέπτες της Ιστοσελίδας και, για το λόγο αυτό, δεν θα συλλέξουμε κανένα προσωπικό δεδομένο εν αγνοία τους, παρά μόνο με την τήρηση των προϋποθέσεων του νόμου 2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα και των οδηγιών, κανονιστικών πράξεων και αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και ιδίως της κανονιστικής πράξης 1/1999p>

Ποιος είναι ο σκοπός της συλλογής προσωπικών δεδομένων από τη lorealparis.gr;

Ζητούμε από εσάς έναν ορισμένο αριθμό προσωπικών στοιχείων προκειμένου να οργανώσουμε καλύτερα τις εμπορικές σχέσεις μας και τις υπηρεσίες μας καθώς περιηγείστε την Ιστοσελίδα .

Για το λόγο αυτό, η lorealparis.gr μπορεί να σας ζητήσει προσωπικές πληροφορίες που σας αφορούν:

  • εφόσον συμμετέχετε σε μία κλήρωση για ένα διαγωνισμό ή προώθηση που χορηγείται από εμάς ή/και μία εκ των συνεργαζόμενων με εμάς επιχειρήσεων,
  • εφόσον συμπληρώνετε μία φόρμα στην Ιστοσελίδα ,
  • εφόσον δεχτείτε να απαντήσετε σε έρευνες που πραγματοποιούνται από εμάς (ή μία εκ των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων) για τους χρήστες της Ιστοσελίδας μας στο πλαίσιο εσωτερικών μελετών.
  • εφόσον γνωστοποιείτε ένα πρόβλημα που αφορά την Ιστοσελίδα ή μία από τις υπηρεσίες που προτείνουμε. Διευκρινίζεται επίσης ότι, σε περίπτωση γραπτής επικοινωνίας σας, διατηρούμε ένα αντίγραφο της επικοινωνίας.

Γενικά, θα διαπιστώσετε πως η συλλογή προσωπικών δεδομένων μας επιτρέπει να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να προσαρμόσουμε τις προσφορές μας στις δικές σας ανάγκες.

Εντούτοις, κάθε φορά που συλλέγονται προσωπικά στοιχεία, προσπαθούμε να συμπεριλάβουμε ένα σύνδεσμο που οδηγεί στην παρούσα Χάρτα.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η συλλογή προσωπικών δεδομένων σας θα γίνεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γνωστοποίησης σύστασης σχετικού αρχείου στην Αρχή Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σύμφωνα με τον νόμο 2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.


Τι είναι τα cookies και πού χρησιμεύουν;

Δεσμευόμαστε να μην συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία εν αγνοία σας. Ωστόσο, κατά την επίσκεψη στην Ιστοσελίδα, η Ιστοσελίδα συλλέγει, μέσω προγραμμάτων (cookies) που ενεργοποιούνται από τον υπολογιστή σας, δεδομένα για την ημερομηνία, τις σελίδες που επισκεφτήκατε και το χρόνο σύνδεσης.

Το cookie είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό αρχείο που είναι εγκατεστημένο στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Συγκεντρώνει διάφορα δεδομένα που στέλνονται στο δικό σας πρόγραμμα πλοήγησης στον ιστό από μία ιστοσελίδα. Δεν μπορεί να καταστρέψει τα δεδομένα που υπάρχουν στον υπολογιστή σας.

Τα cookies μας χρησιμοποιούνται κυρίως για:

  • Να αναγνωρίζουν τον υπολογιστή σας και εσάς, προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσβασή σας στις πληροφορίες που θέλετε να συμβουλευτείτε πρωτίστως
  • να σας γνωρίσουμε καλύτερα, όσον αφορά την περιήγηση στην Ιστοσελίδα , τις συνήθειές σας, τις συμμετοχές σας σε άλλους διαγωνισμούς
  • να αξιολογήσουμε το κοινό μας. Επίσης σε κάθε συνδεδεμένο χρήστη χορηγείται ένα cookie που μας επιτρέπει στη συνέχεια να αξιολογήσουμε το κοινό της Ιστοσελίδας και επιπλέον να εμπλουτίσουμε και να ενισχύσουμε την αποτελεσματικότητα των συνεργασιών μας.

Φυσικά, μπορείτε να μην αποδεχθείτε αυτή τη συλλογή δεδομένων καταργώντας αυτή την επιλογή από το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείτε. Εφόσον είναι απενεργοποιημένη αυτή η λειτουργία, διατηρείτε το δικαίωμα πρόσβασης στην Ιστοσελίδα αλλά χάνετε το πλεονέκτημα μιας προσωποποιημένης χρήσης.

Τα στοιχεία μου μεταβιβάζονται σε τρίτους;

Καταρχήν, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας προκειμένου να σας γνωρίσουμε καλύτερα και συνεπώς, για παράδειγμα, σας διαβιβάζουμε πληροφορίες που αφορούν τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Δεν γνωστοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, εκτός αν προηγηθεί έγγραφη συγκατάθεσή σας και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα, όπως και σε περίπτωση δικαστικής εντολής σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί άρσης του απορρήτου και την εκάστοτε δικαστική δικαιοδοσία, η lorealparis.gr μπορεί να κοινοποιήσει στις αρμόδιες αρχές τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, όπως αυτές που αναφέρονται παρακάτω, μπορεί να γνωστοποιήσουμε σε τρίτους δεδομένα που σας αφορούν, υπό την προϋπόθεση όμως να μην δύναται ο τρίτος στον οποίον θα γνωστοποιηθούν τα δεδομένα αυτά να γνωρίζει το συγκεκριμένο πρόσωπο στο οποίο ανήκουν:

  • στο πλαίσιο στατιστικών μελετών: προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τους χρήστες της Ιστοσελίδας και να δημιουργήσουμε συνεργασίες, η L’Oréal HELLAS A.E. ενδέχεται να συγκρίνει τις προσωπικές πληροφορίες που συνέλεξε, διατηρώντας την ανωνυμία τους, με δεδομένα τρίτων για στατιστικούς λόγους. Έτσι, μπορούμε να μάθουμε περισσότερα για τους χρήστες της Ιστοσελίδας, για παράδειγμα σε % ποιο ηλικιακό φάσμα ανήκετε και τι ποσοστό είναι γυναίκες .
  • Σε περίπτωση δικαστικής εντολής: σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή/περί άρσης του απορρήτου και την εκάστοτε δικαστική δικαιοδοσία, η lorealparis.gr μπορεί να γνωστοποιήσει στις αρμόδιες αρχές τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.

  • Τι είναι τα cookies και πού χρησιμεύουν;

    Δεσμευόμαστε ώστε να μην συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία εν αγνοία σας. Ωστόσο, κατά την επίσκεψη σε αυτήν, η Ιστοσελίδα συλλέγει, μέσω προγραμμάτων (cookies) που ενεργοποιούνται από τον υπολογιστή σας, δεδομένα για την ημερομηνία, τις σελίδες που επισκεφτήκατε και το χρόνο σύνδεσης.

    Το cookie είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό αρχείο που είναι εγκατεστημένο στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Συγκεντρώνει διάφορα δεδομένα που στέλνονται στο δικό σας πρόγραμμα πλοήγησης στον ιστό από μία ιστοσελίδα. Δεν μπορεί να καταστρέψει τα δεδομένα που υπάρχουν στον υπολογιστή σας.

    Τα cookies μας χρησιμοποιούνται κυρίως για:

    • Να αναγνωρίζουν τον υπολογιστή σας και εσάς, προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσβασή σας στις πληροφορίες που θέλετε να συμβουλευτείτε πρωτίστως
    • να σας γνωρίσουμε καλύτερα, όσον αφορά την περιήγηση στην Ιστοσελίδα , τις συνήθειές σας, τις συμμετοχές σας σε άλλους διαγωνισμούς
    • να αξιολογήσουμε το κοινό μας, καθώς σε κάθε συνδεδεμένο χρήστης χορηγείται ένα cookie που μας επιτρέπει στη συνέχεια να αξιολογήσουμε το κοινό της Ιστοσελίδας και επιπλέον να εμπλουτίσουμε και να ενισχύσουμε την αποτελεσματικότητα των συνεργασιών μας.

    Φυσικά, μπορείτε να μην αποδεχθείτε αυτή τη συλλογή δεδομένων καταργώντας αυτή την επιλογή από το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείτε. Και, εφόσον είναι απενεργοποιημένη αυτή η λειτουργία, διατηρείτε το δικαίωμα πρόσβαση στην Ιστοσελίδα αλλά χάνετε το πλεονέκτημα μιας προσωποποιημένης χρήσης της τελευταίας.

    Τα στοιχεία μου μεταβιβάζονται σε τρίτους;

    Καταρχήν, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας προκειμένου να σας γνωρίσουμε καλύτερα και συνεπώς, για παράδειγμα, σας διαβιβάζουμε πληροφορίες που αφορούν τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Δεν γνωστοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, εκτός αν προηγηθεί έγγραφη συγκατάθεσή σας και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα, όπως και σε περίπτωση δικαστικής εντολής σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί άρσης του απορρήτου και την εκάστοτε δικαστική δικαιοδοσία, η lorealparis.gr μπορεί να κοινοποιήσει στις αρμόδιες αρχές τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, όπως αυτές που αναφέρονται παρακάτω μπορεί να γνωστοποιήσουμε σε τρίτους δεδομένα που σας αφορούν, υπό την προϋπόθεση όμως να μην δύναται ο τρίτος στον οποίον θα γνωστοποιηθούν τα δεδομένα αυτά να γνωρίζει το συγκεκριμένο πρόσωπο στο οποίο ανήκουν:

    • στο πλαίσιο στατιστικών μελετών: προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τους χρήστες της Ιστοσελίδας και να δημιουργήσουμε συνεργασίες, η lorealparis.gr ενδέχεται να συγκρίνει τις προσωπικές πληροφορίες που συνέλεξε, διατηρώντας την ανωνυμία τους, με δεδομένα τρίτων για στατιστικούς λόγους. Έτσι, μπορούμε να μάθουμε περισσότερα για τους χρήστες της Ιστοσελίδας, για παράδειγμα: τι … % από εσάς είναι μεταξύ ... και .... ετών και τι … % είναι γυναίκες .
    • Σε περίπτωση δικαστικής εντολής: σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή/περί άρσης του απορρήτου και την εκάστοτε δικαστική δικαιοδοσία, η lorealparis.gr μπορεί να γνωστοποιήσει στις αρμόδιες αρχές τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.

    Ποια είναι τα δικαιώματά μου για τα προσωπικά δεδομένα που με αφορούν;

    Τα κύρια δικαιώματα που διατηρείτε για τα προσωπικά δεδομένα σας διατυπώνονται στο Νόμο 2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.

    Σύμφωνα με το νόμο, έχετε το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντιρρήσεων στα προσωπικά δεδομένα που έχουν συλλεγεί από εμάς και σας αφορούν. Εκτός αυτού, έχετε το δικαίωμα να μην συναινέσετε στην κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων σας σε συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις και οποιοδήποτε άλλο τρίτο πρόσωπο. Συνεπώς,

    • αν επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά δεδομένα σας: αρκεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό που διατηρείτε στην Ιστοσελίδα μέσω ενός αναγνωριστικού εισόδου και του κωδικού πρόσβασης που εστάλησαν κατά την εγγραφή σας στην Ιστοσελίδα. Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να τον ανακτήσετε πατώντας εδώ.
    • αν επιθυμείτε να διαγράψετε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και συλλέχθηκαν από τη lorealparis.gr, μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα στην ιστοσελίδα της L'Oréal Paris ή μέσω γραπτής επιστολής στη διεύθυνση:
      L'Oréal Hellas Α.Ε.
      Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 39Α
      Νέα Ιωνία, ΤΚ 14234

    Πώς αντιμετωπίζετε την κακόβουλη χρήση των προσωπικών δεδομένων μου;

    Είστε αποκλειστικός υπεύθυνος για τη χρήση του αναγνωριστικού εισόδου και του προσωπικού κωδικού πρόσβασης στην Ιστοσελίδα. Σας συνιστούμε να μην γνωστοποιείτε ποτέ τον κωδικό πρόσβασης και να κλείνετε πάντα το παράθυρο του προγράμματος πλοήγησης μετά από κάθε συνεδρία. Διευκρινίζεται ότι η lorealparis.gr δεν θα ζητήσει ποτέ τον προσωπικό κωδικό πρόσβαση μέσω τηλεφώνου ή αυτόκλητου ηλεκτρονικού μηνύματος (spam e-mail). Αν πρόκειται να αντικαταστήσετε τον υπολογιστή σας, συνιστάται η αλλαγή του προσωπικού κωδικού πρόσβασης.

Όροι Χρήσης L'Oréal Paris Club

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η L’OREAL HELLAS Α.Ε., που εδρεύει στη Νέα Ιωνία Αττικής, επί της Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως αρ 39Α είναι αποκλειστική κύριος του προγράμματος L’OREAL PARIS CLUB..

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, διότι η συμμετοχή σας στις προωθητικές ενέργειες που σχετίζονται με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η περαιτέρω χρήση αλλά και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών.

Α. Έννοιες / Ορισμοί

  • o Εταιρία: Η εταιρία με την επωνυμία «L’OREAL HELLAS Α.Ε.» που εδρεύει στην Νέα Ιωνία Αττικής , επί της Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως αρ 39Α.
  • o Ενέργεια «L’Oreal Paris Club»: Αφορά σε ενέργεια για τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου L’Oreal Paris, κατά την οποία ο καταναλωτής προβαίνοντας σε αγορές, συλλέγει πόντους οι οποίοι εξαργυρώνονται με δωροεπιταγές, ανάλογα με τα ισχύοντα στον εκάστοτε Κύκλο Ενέργειας. Η Ενέργεια «L’Oreal Paris Club» απαρτίζεται από επιμέρους προωθητικές ενέργειες συγκεκριμένης χρονικής ισχύος, οι οποίοι θα ορίζονται ως κύκλοι ενέργειας σύμφωνα με τα κατωτέρω.
  • o Κύκλοι ενέργειας: χρονικά διαστήματα διάρκειας δύο μηνών, εντός των οποίων παραμένουν σταθερά τα στοιχεία της Ενέργειας, όπως πχ. αντιστοιχία πόντων με προϊόντα, δώρα και οφέλη, προϊόντα που συμμετέχουν κλπ. Τα ανωτέρω στοιχεία ενδέχεται να διαφοροποιούνται σε κάθε Κύκλο Ενέργειας. Ο πρώτος κύκλος ορίζεται από την έναρξη της ενέργειας και μέχρι 31/12/2015 και ακολούθως σε διαστήματα δύο μηνών, ήτοι Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2016, Μάρτιος-Απρίλιος 2016, Μάιος – Ιούνιος 2016 κ.ο.κ.
Διαχειριστής της προωθητικής ενέργειας: H εταιρία ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ Γ ΝΙΚΑΣ Χ. ΟΕ
  • o με διακριτικό τίτλο «Contact Pigeon» » που εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής επί της οδού Λεωφόρου Πεντέλης 25 , έχει αναλάβει για λογαριασμό της Εταιρίας και κατ’ εντολήν αυτής την πλήρη διαχείριση της βάσης δεδομένων, του ελέγχου των καταχωρήσεων και της διενέργειας και διαχείρισης της προωθητικής ενέργειας.
  • o Χρήστης: Kάθε καταναλωτής που συμμετέχει στην Ενέργεια.
  • o Beauty Advisors: Σύμβουλοι ομορφιάς των προϊόντων της εταιρίας «L’OREAL HELLAS Α.Ε» οι οποίοι βρίσκονται στα σημεία πώλησης που συμμετέχουν στην Ενέργεια.

Β. Συμμετοχή στην Ενέργεια

  • o Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή με τη βοήθεια των Beauty Advisors στα σημεία λιανικής πώλησης που συμμετέχουν στην Ενέργεια ή μέσω τηλεφώνου στο τηλέφωνο επικοινωνίας 211 107 3585 (τηλέφωνο με αστική χρέωση). Σε περίπτωση που ο καταναλωτής είναι ήδη εγγεγραμμένος λόγω της συμμετοχής του σε προηγούμενη ενέργεια, τότε πρέπει να δηλώσει επιπρόσθετα και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του στις Beauty Advisors, το οποίο απαιτείται για την προσμέτρηση των πόντων που κερδίζει ο καταναλωτής με τις αγορές προϊόντων της Ενέργειας..
  • o Τα προϊόντα τα οποία συμμετέχουν στην Ενέργεια είναι όλα τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου L’Oreal Paris. Η λίστα με την αντιστοιχία των προϊόντων αυτών σε πόντους θα ανανεώνεται μετά τη λήξη κάθε Κύκλου Ενέργειας και θα είναι αναρτημένη στο http://www.lorealparis.gr.
  • o Προκειμένου οι καταναλωτές να συγκεντρώσουν πόντους, οφείλουν να δηλώνουν σε κάθε αγορά στις Beauty Advisors, τα προϊόντα L’Oreal Paris μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου που αγοράζουν.
  • o Για κάθε 400 πόντους που θα συλλέγει ο καταναλωτής με αγορές των ανωτέρω προϊόντων θα κερδίζει δύο δωροεπιταγές των 5€ εκάστη. Οι αγορές για τη συμπλήρωση 400 πόντων μπορούν να γίνουν σε πολλαπλές ημερομηνίες υπό την προϋπόθεση ότι όλες οι αγορές που συνεισφέρουν στη συλλογή των 400 πόντων έχουν πραγματοποιηθεί εντός διμήνου από την πρώτη αγορά. Με την παραλαβή των δωροεπιταγών σε χάρτινη μορφή από τις Beauty Advisors ή/και σε περίπτωση που ο καταναλωτής λάβει ενημέρωση για την δωροεπιταγή μέσω sms, αυτόματα αφαιρούνται οι 400 πόντοι από το υπόλοιπο του. Στην δεύτερη περίπτωση ο καταναλωτής διατηρεί το sms σαν απόδειξη για την χρήση της δωροεπιταγής στα ταμεία των αναφερόμενων στην ιστοσελίδα www.lorealparisclub.gr σημείων πώλησης. Η εξαργύρωση των πόντων είναι δυνατή για ένα χρόνο από την ημερομηνία κατά την οποία πραγματοποίησε την τελευταία αγορά προϊόντων L’Oreal Paris που συμμετέχουν κάθε φορά στην Ενέργεια, δυνάμει της οποία συνέλεξε τους 400 πόντους.
  • o Οι δωροεπιταγές παραδίδονται στον καταναλωτή από την Beauty Advisor σε οποιοδήποτε σημείο λιανικής πώλησης που συμμετέχει στην Ενέργεια.
  • o Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών γίνεται στο ταμείο πώλησης των συνεργαζόμενων καταστημάτων με οποιαδήποτε αγορά προϊόντων L’Oreal Paris ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι την εκάστοτε ημερομηνία λήξης που αναγράφεται σε αυτές.
  • o Ο καταναλωτής θα ενημερώνεται για τον αριθμό των πόντων που έχει συλλέξει με τη βοήθεια των Beauty Advisors στα σημεία λιανικής πώλησης που συμμετέχουν στην Ενέργεια

Όροι Συμμετοχής

  • o Η συμμετοχή στην ενέργεια «L’Oreal Paris Club» ισχύει για όλους τους μόνιμους κάτοικους Ελλάδας, ηλικίας 18 ετών και άνω. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι, οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού όλων των εργαζόμενων στην εταιρία L’OREAL HELLAS Α.Ε και την εταιρία ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ Γ ΝΙΚΑΣ Χ. ΟΕ.
  • o Η συμμετοχή στην ενέργεια «L’Oreal Paris Club» προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Εταιρία και η Contact Pigeon δεν θα ευθύνονται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο δεν είναι δυνατή η λήψη από τα τεχνικά συστήματα τους όσων συμμετέχουν. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Εταιρίας και της Contact Pigeon για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει στα πλαίσια της διεξαγωγής της εν λόγω προωθητικής ενέργειας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις της από δόλο ή βαρεία αμέλεια.
  • o Μοναδική υποχρέωση του συμμετέχοντος προκειμένου να απολαύσει τα προνόμια της προωθητικής ενέργειας, είναι η δήλωση του αριθμού του κινητού τηλέφωνου.

Γ. Εγγραφή

Εφόσον ο χρήστης επιθυμεί να λάβει μέρος στην ενέργεια «L’Oreal Paris Club» οφείλει:

  • o Nα παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται κατά την επίσκεψή του με τη βοήθεια των Beauty Advisors στα σημεία λιανικής πώλησης που συμμετέχουν στην ενέργεια
  • o Nα διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

Γ1. Τρόπος εγγραφής

Ο χρήστης εγγράφεται μέσω δήλωσης των στοιχείων του στις Beauty advisors στα σημεία πώλησης

Δ. Προσωπικά δεδομένα

Κάθε καταναλωτής που επιθυμεί να συμμετάσχει στην Ενέργεια πρέπει να συμπληρώσει , τα παρακάτω προσωπικά του δεδομένα, προκειμένου να εγγραφεί στην Ενέργεια:

  • • Ονοματεπώνυμο
  • • Ταχυδρομική διεύθυνση
  • • Email (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
  • • Αριθμό κινητού τηλεφώνου
  • • Ημερομηνία γέννησης
  • • Φύλλο

Κατόπιν, η Εταιρία και/ή Contact Pigeon συλλέγουν και καταχωρούν το είδος προϊόντος μακιγιάζ και/ή περιποίησης L'Oréal Paris που αγόρασε κάθε συμμετέχων και την εκάστοτε ημερομηνία αγοράς, ώστε να καθίσταται δυνατή η εξαργύρωση των πόντων που συλλέγει κάθε συμμετέχων και η έκδοση των αντίστοιχων δωροεπιταγών, σύμφωνα με τους όρους της Ενέργειας.

Υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στην Ενέργεια είναι η L'Oréal Hellas A.E. (εναλλακτικά η Εταιρία), η οποία εδρεύει επί της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως 39Α, 14234 Νέα Ιωνία (τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6188500). Η Εταιρία επεξεργάζεται τα ως άνω δεδομένα για τον σκοπό της διεξαγωγής της Ενέργειας, καθώς επίσης και για τον σκοπό της περαιτέρω ενημέρωσης των συμμετεχόντων για τα προϊόντα και άλλες προωθητικές ενέργειες της Εταιρίας μέσω email, SMS, τηλεφωνικών κλήσεων και παραδοσιακού ταχυδρομείου.

Επίσης, η Διαχειρίστρια της προωθητικής ενέργειας, δηλαδή η εταιρεία ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ Γ ΝΙΚΑΣ Χ. ΟΕ με τον διακριτικό τίτλο «Contact Pigeon», καθώς και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία παρέχει στην Εταιρία υπηρεσίες που σχετίζονται με τους παραπάνω σκοπούς, συλλέγουν, αποθηκεύουν και εν γένει επεξεργάζονται τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων για λογαριασμό και κατ’ εντολήν της L'Oréal Hellas A.E. αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της εκπλήρωσης των υποχρεώσεών τους που σχετίζονται με την παροχή των υπηρεσιών τους προς την Εταιρία και ουδέποτε προς ίδιον όφελος (εκτελούντες την επεξεργασία).

Σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του νόμου 2472/1997, κάθε συμμετέχων στην Ενέργεια έχει το δικαίωμα να αποκτά πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα που τηρούνται από την Εταιρεία, καθώς και να ζητά την διόρθωση και/ή επικαιροποίηση αυτών αποστέλλοντας σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση lorealparisclub@loreal.contactpigeon.cp . ή μέσω τηλεφώνου στο τηλέφωνο επικοινωνίας 211 107 3585 (αστική χρέωση, Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 17:00) .Επίσης, κάθε συμμετέχων μπορεί οποτεδήποτε να ζητήσει από την Εταιρία να διαγράψει τα στοιχεία του από την λίστα προωθητικών ενεργειών, προκειμένου να μην λαμβάνει στο μέλλον ενημερώσεις της Εταιρείας σχετικά με τα προϊόντα της και άλλες προωθητικές ενέργειες, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα με έναν από τους τρόπους που αναφέρονται παραπάνω.

E. Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

  • o Η συγκεκριμένη σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις, ερμηνεύεται δε με βάση τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος.
  • o Εάν κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
  • o Καμία τροποποίηση των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Αποκλειστικά αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές εξ αφορμής της εν λόγω σύμβασης είναι τα Δικαστήρια της έδρας της Εταιρίας.

ΣΤ. Γενικά

Η Εταιρία και η Contact Pigeonδιατηρούν το δικαίωμα, μονομερώς, χωρίς προειδοποίηση και κατά την κρίση τους, να τροποποιήσουν, ανακαλέσουν ή να αλλάξουν τα προσφερόμενα δώρα, να μεταβάλλουν τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή /και να ματαιώσουν προωθητικές ενέργειες καθώς και να τροποποιήσουν τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας των). Στις περιπτώσεις αυτές η Εταιρία και η Contact Pigeon ουδεμία ευθύνη φέρουν έναντι των συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου. Σε περίπτωση που ενδεχομένως ματαιωθεί η εν λόγω προωθητική ενέργεια, οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά της Εταιρίας και της Contact Pigeon ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν την συνέχιση της προωθητικής ενέργειας ή οποιαδήποτε αποζημίωση.

Κάθε μέλος, αλλά και τρίτος μπορεί να ενημερώνεται, περαιτέρω, αναφορικά με την ενέργεια που περιγράφεται στο παρόν έγγραφο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την γραμμή εξυπηρέτησης μελών στο τηλέφωνο επικοινωνίας 211 107 3585 με αστική χρέωση από Δευτέρα - Παρασκευή, 09.00 - 17:00).

Η συμμετοχή στην παρούσα ενέργεια προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων καθώς και τις εκάστοτε τροποποιήσεις αυτών. Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει από τη διεξαγωγή της παρούσας προωθητικής ενέργειας ή /και την ερμηνεία των όρων αυτής, αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της έδρας της Εταιρίας.

 

Αναγνωριστικό εισόδου

Αν έχετε ήδη γραφτεί, συμπληρώστε το αναγνωριστικό παρακάτω :

Ενημερωτικό δελτίο

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο Ενημερωτικό δελτίο

Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;

Εισάγετε τη διεύθυνση του e-mail σας παρακάτω και θα σας στείλουμε τον κωδικό πρόσβασης.

Αποστολή σε ένα (μία) φίλο (-η)

Οι διευθύνσεις e-mail θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αποστολή του άρθρο που ζητήσατε και δεν θα διατηρηθούν για περαιτέρω χρήση.

Αποστολή

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Γραφτείτε για λήψη του ενημερωτικού δελτίου της L'Oréal Paris : γεμάτο πληροφορίες για τις νέες τάσεις της σεζόν και νέα προϊόντα, και ειδικές προσφορές, προωθήσεις ομορφιάς, επαγγελματικές συμβουλές και πολλές άλλες εκπλήξεις !

Εγγραφή

Για να καταργήσετε τη συνδρομή
σας στο Ενημερωτικό δελτίο της L'Oréal Paris, πατήστε εδώ.

Επικοινωνήστε με τον προσωπικό σας σύμβουλο L'Oréal Paris στο τηλέφωνο 800 11 300 30 ή μέσω email στο lorealparis.greece@loreal.com