Γνωρίστε τη L’Oréal Paris

Στη L’Oréal Paris ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των καλλυντικών, δημιουργούμε καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα. Στόχο έχουμε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα ομορφιάς κάθε γυναίκας και κάθε άντρα, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε κάθε κατηγορία ομορφιάς: μακιγιάζ, περιποίηση επιδερμίδας, περιποίηση μαλλιών, βαφές μαλλιών, styling μαλλιών.

Βασικό θεμέλιο της προσήλωσης μας στον στόχο αυτό, είναι η επιθυμία να δώσουμε δύναμη στην κάθε γυναίκα. Για το λόγο αυτό στηρίζουμε όλες τις γυναίκες στο ταξίδι τους προς την εκπλήρωση των ονείρων τους σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες και τις δικές τους επιθυμίες, θέλοντας να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους.


Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε πολυτελή προϊόντα περιποίησης, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές βασισμένα στην επιστημονική έρευνα. Γιατί σας αξίζει. Αυτό είναι και το παγκόσμιο θετικό μήνυμα αυτοεκτίμησης που, αποτελώντας σύμβολο της μάρκας εδώ και πάνω από 40 χρόνια, αντιπροσωπεύει κάθε δυναμική και αποφασιστική γυναίκα.

ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ

Στη L’Oréal Paris έχουμε ένα σύγχρονο όραμα για τη θηλυκότητα: αυθεντικότητα, αυτοπραγμάτωση και κατάργηση των διακρίσεων, αντιπροσωπεύοντας την πολυμορφία και τη διαφορετικότητα.

«Γιατί σας αξίζει»

- από τη L'Oréal Paris

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Με περισσότερα από 40 χρόνια πρωτοποριακής επιστημονικής έρευνας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σε αυτούς που μας εμπιστεύονται αυστηρώς επιλεγμένα συστατικά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.


Στη L'Oréalδεν δοκιμάζουμεσε ζώα κανένα από τα προϊόντα ή τα συστατικά μας από το 1989, δηλαδή 14 χρόνια πριν θεσπιστούν οι αντίστοιχοι κανονισμοί. Η επιθυμία να αναπτυχθούν εναλλακτικές δοκιμές ασφαλείας αποτελούσε ανέκαθεν ουσιαστικό κομμάτι των επιστημονικών ερευνών που διενεργούνται στα εργαστήριά μας.

ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Η γυναίκα L’Oréal Paris είναι αυθεντική και με προσωπικότητα με την οποία μπορεί κανείς εύκολα να ταυτιστεί. Είναι μοναδική και ξεχωριστή, χαρισματική και ταλαντούχα. Είτε αισθάνεται δυνατή και με αυτοπεποίθηση, είτε νοιώθει αμφιβολίες, μοιράζεται ανοιχτά τις επιτυχίες και τα εμπόδια της διαδρομής της προς την κατάκτηση του Γιατί μου αξίζει.


Ως ενεργός πολίτης με ενδιαφέρον για τις παγκόσμιες προκλήσεις του σήμερα, αφιερώνει μεγάλο μέρος του χρόνου της στην ανάληψη ισχυρών κοινωνικών δεσμεύσεων.