Κλείσιμο
Current site: website_MasterGR
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterGR
Home node: /sitecore/content/MasterGR/home
Language: Greek (Greece) : Ελληνικά (Ελλάδα)
Index : mastergr_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Aimee Mullins

Η πορεία της Aimee είναι συγκλονιστική. Αρχικά, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης ως αθλήτρια. Έχοντας γεννηθεί χωρίς περόνη και στα δύο της πόδια, το μέλλον της δεν φάνταζε ιδιαίτερα ευοίωνο. Σε ηλικία μόλις ενός έτους, και τα δύο της πόδια ακρωτηριάστηκαν κάτω από το γόνατο. Σε ηλικία δύο ετών, έμαθε να περπατάει με τεχνητά μέλη, και έπαιζε πια κανονικά με τα άλλα παιδιά. Η Aimee ήταν εξαιρετική μαθήτρια και, μετά την αποφοίτησή της, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Το 1999, έχοντας προσκληθεί από τον Alexander McQueen, έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες του Λονδίνου. Γρήγορα έγινε εξώφυλλο σε πολλά περιοδικά. Η Aimee κοσμεί τακτικά με την παρουσία της το κόκκινο χαλί, ενώ το περιοδικό People την έχει κατατάξει μεταξύ των 50 ομορφότερων ανθρώπων στον κόσμο.

Η Aimee είναι μια ταλαντούχα αθλήτρια. Ήταν μέλος της αμερικανικής ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996, ως η πρώτη γυναίκα με ειδικές ανάγκες που έλαβε μέρος. Με τεχνητά μέλη εμπνευσμένα από τα πόδια ενός τσιτάχ, έθεσε το παγκόσμιο ρεκόρ για τα 100 και 200 μέτρα και το άλμα εις μήκος. Το περιοδικό Life έκανε την Aimee γνωστή στον κόσμο με μια φωτογραφία της στη γραμμή εκκίνησης, και το Sports Illustrated της αφιέρωσε ένα άρθρο 10 σελίδων. Η Aimee άρχισε να ενδιαφέρεται για τον τρόπο που απεικονίζεται το σώμα και για το πώς η μόδα ανατρέπει τις παραδοσιακές έννοιες της θηλυκότητας και της ομορφιάς. Η Aimee διορίστηκε διευθυντής του προγράμματος για την αμερικανική παραολυμπιακή ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Το κοινωνικό ενδιαφέρον της Aimee είναι τεράστιο. Μια ισχυρή φωνή στη σύγχρονη κουλτούρα, η Aimee είναι επίσης μέλος πολλών επιτροπών και ενώσεων, όπως η Women's Sports Foundation (WSF). Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Aimee ασκεί ήδη αναμφισβήτητη επιρροή στη σύγχρονη κοινωνία που θα επηρεάσει τις μελλοντικές γενιές. Είναι μια από τις "Πιο διάσημες Αμερικανίδες γυναίκες του 20ου αιώνα" για τη συμβολή της στον κόσμο του αθλητισμού.

Η ομορφιά δεν επιτυγχάνεται με τεχνάσματα, είναι σημάδι αυτοεκτίμησης. Αποκαλύπτει την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθησή μας.

All Ambassadors

#message

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ