Κλείσιμο
Current site: website_MasterGR
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterGR
Home node: /sitecore/content/MasterGR/home
Language: Greek (Greece) : Ελληνικά (Ελλάδα)
Index : mastergr_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Fan Bingbing

Η Fan ξεκίνησε την καριέρα της από την τηλεόραση, και γρήγορα πέρασε στους κινηματογραφικούς ρόλους. Στην Κίνα, έχει κάνει πραγματική θραύση, καθώς οι ταινίες της σημειώνουν μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία από αυτές οποιασδήποτε άλλης Κινέζας συναδέλφου της. Οι ερμηνείες της Fan έχουν βραβευθεί πολλάκις. Το 2004, υπήρξε η νεαρότερη νικήτρια του βραβείου Καλύτερης Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Hundred Flowers για τον ρόλο της στην ταινία Cell Phone, ενώ το 2007 κέρδισε το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Golden Horse για τη συμμετοχή της στην ταινία The Matrimony. Το ταλέντο της Fan έχει αναγνωριστεί και εκτός Κίνας. Και πάλι το 2007, τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για την ταινία Lost in Beijing, και το 2010 έγινε η νεότερη ηθοποιός που κέρδισε το ίδιο βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τόκιο.

Η Κινέζα Fan αναδεικνύεται σε ίνδαλμα στη διεθνή σκηνή. Το 2009 γύρισε την πρώτη γαλλική ταινία της "Stretch" και τώρα πρόκειται να παίξει με τον Pierce Brosnan στην ταινία του Hollywood "The Moon & the Sun". Η Fan έχει γίνει διάσημη στον διεθνή κόσμο της μόδας, με εμφανίσεις στα εξώφυλλα του iD Magazine, της ιταλικής Vogue και του περιοδικό Madame Figaro της Γαλλίας. Συμπεριλήφθηκε, επίσης, στον Διεθνή Κατάλογο των Πιο Καλοντυμένων του Vanity Fair για το 2012. Τον Αύγουστο του 2010, η Fan και η ομάδα της ξεκίνησαν το φιλανθρωπικό έργο 'Heart Ali' στην περιοχή Ali στο Θιβέτ. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να θεραπεύσει τα παιδιά με συγγενή καρδιοπάθεια, και φέρνει εκατοντάδες παιδιά που πάσχουν από την ασθένεια στο Πεκίνο και τη Σαγκάη για θεραπεία.

Σήμερα, τα νεαρά κορίτσια στην Κίνα χρησιμοποιούν το μακιγιάζ σαν ένδειξη αυτοσεβασμού, και σαν έναν τρόπο να εκφράσουν την αυτοπεποίθησή τους.

All Ambassadors

#message

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ