Κλείσιμο
Current site: website_MasterGR
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterGR
Home node: /sitecore/content/MasterGR/home
Language: Greek (Greece) : Ελληνικά (Ελλάδα)
Index : mastergr_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Hugh Laurie

Με την ιδανική δόση νεωτερικότητας και δύναμης, ο Hugh Laurie κυνηγάει τα όνειρά του μέχρις εσχάτων, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Ο Hugh, χάρη στην παρρησία και το χιούμορ του, συστατικά στοιχεία της προσωπικότητάς του, είναι ένας από τους πιο αυθεντικούς ηθοποιούς, γοητευτικός και συμπαθής στα μάτια εκατομμυρίων γυναικών και ανδρών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο Τμήμα Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Cambridge, ο Hugh ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός το 1982 με πολυάριθμους ρόλους σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των Fry and Laurie, Blackadder και 101 Dalmatians. Επίσης, δάνεισε τη φωνή του σε πολλές ταινίες όπως τα Valiant Pigeon Fight, Monsters Against Aliens και Hop with Russell Brand.

Ο Hugh Laurie είναι ηθοποιός, συνθέτης και μουσικός. Έγινε διάσημος στη Βρετανία και τις ΗΠΑ αρχικά παίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Δρ. Gregory House στη σειρά Dr House, με φυσική, σχεδόν ανησυχητική άνεση. Ο Δρ House είναι ένα μισάνθρωπος αντιήρωας που λύνει τα ιατρικά προβλήματα, σαν να ήταν παζλ. Ο ρόλος αυτός του χάρισε δύο Χρυσές Σφαίρες, δύο Screen Actors Guild Awards, δύο Television Critics Association Awards και το People's Choice Awards το 2009. Η σειρά εκμεταλλεύτηκε τις ικανότητες του Hugh ως συνθέτη και μουσικού και παρουσίασε σκηνές όπου τραγουδούσε ή εκτελούσε δικά του τραγούδια. Στην πραγματικότητα, ο Hugh Laurie είναι μέρος του Band From TV, μιας φιλανθρωπικής μουσικής ομάδας που δωρίζει όλα τα κέρδη της σε διάφορους συλλόγους. Let Them Talk ήταν το όνομα του πρώτου του blues άλμπουμ που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2011 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Καταξιωμένος συγγραφέας, ο Hugh επιδεικνύει και τις συγγραφικές του ικανότητες με την κυκλοφορία του πρώτου μυθιστορήματός του "The Gun Seller". Το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε 30 διαφορετικές γλώσσες.

Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν λάθος, μετά όμως κατάλαβα ότι η L'Oréal δεν ψάχνει μοντέλα αλλά πραγματικούς ανθρώπους με ισχυρή προσωπικότητα, που το αξίζουν... και που λένε ξεκάθαρα ότι, τελικά, το να χρησιμοποιεί ένας άνδρας προϊόντα ομορφιάς είναι απόλυτα αρρενωπό.

All Ambassadors

#message

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ