Κλείσιμο
Current site: website_MasterGR
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterGR
Home node: /sitecore/content/MasterGR/home
Language: Greek (Greece) : Ελληνικά (Ελλάδα)
Index : mastergr_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Leila Behkti

Η Leïla Bekhti ξεκίνησε την καριέρα της στον κινηματογράφο σχεδόν κατά τύχη, και έκανε τα πρώτα της βήματα μπροστά στην κάμερα το 2005 στην ταινία Sheitan του Kim Shapiron, στο πλευρό του Vincent Cassel. Η ερμηνεία της ξεχώρισε, και σύντομα άρχισε να δέχεται προτάσεις για διάφορες ταινίες. Το 2005, έπαιξε τον ρόλο της Leïla στην τηλεοπτική ταινία Harkis. Το 2006, της δόθηκε ο ρόλος της Zarka στην ταινία Paris Je T’Aime. Την ίδια χρονιά, συμμετείχε στην ταινία Mauvaise Foi. Τα χρόνια 2008 και 2009 ήταν κομβικό σημείο στη σταδιοδρομία της, καθώς της δόθηκαν δύο σημαντικοί δεύτεροι ρόλοι: έπαιξε την κόρη του Fellagha στο Mesrine του Jean François Richet, και την Djamila στο Prophet του Jacques Audiard. Η ταινία απέσπασε αρκετά βραβεία στην τελετή απονομής βραβείων Cesar, φέρνοντας τη νεαρή ηθοποιό στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών του 2009.

Το 2009, η Leïla συνάντησε την Géraldine Nakache, η οποία έγραψε έναν ρόλο ειδικά για την ηθοποιό στην πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, "Tout Ce Qui Brille". Η Bekhti έλαμψε στην ταινία και γρήγορα κέρδισε την καρδιά του γαλλικού κοινού. Για τον ρόλο της στην ταινία κέρδισε τον τίτλο της «Πιο Ελπιδοφόρας Ηθοποιού» από τη γαλλική βιομηχανία κινηματογράφου στα βραβεία Cesar του 2011 - μια σαφή ένδειξη ότι οι συνάδελφοί της αναγνώρισαν το ταλέντο της.

Θυμάμαι τα προϊόντα και τις διαφημίσεις της L’Oréal να είναι πάντοτε κομμάτι της ζωής μου, ακόμα κι όταν ήμουν πολύ μικρή. Το ότι μπήκα στην εξαιρετική αυτή ομάδα, κι έχω πια τη δυνατότητα να πω "Γιατί μας αξίζει" με τον δικό μου τρόπο, είναι απλά καταπληκτικό.

All Ambassadors

#message

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ