Κλείσιμο
Current site: website_MasterGR
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterGR
Home node: /sitecore/content/MasterGR/home
Language: Greek (Greece) : Ελληνικά (Ελλάδα)
Index : mastergr_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Li Yuchun

Η Li Yuchun έχει 6 albums και 42 singles στην κορυφή των charts. Είναι είδωλο της σύγχρονης ποπ μουσικής και της μόδας στην Κίνα. Το 2005, η Li στέφθηκε νικήτρια του talent show Super Girl, τον μεγάλο τελικό του οποίου παρακολούθησαν πάνω από 290 εκατομμύρια Κινέζων τηλεθεατών (έλαβε πάνω από 35 εκατομμύρια ψήφους), κάτι που αποδεικνύει πόσο καταξιωμένη είναι στη χώρα της. Έκτοτε, έχει εμφανιστεί δύο φορές στο περιοδικό Time, έχει κυκλοφορήσει 6 albums και 42 singles που σημείωσαν τεράστια επιτυχία, έχει πραγματοποιήσει 15 συναυλίες, και έχει συμμετάσχει ως αξιοσέβαστη καλλιτέχνιδα σε 45 τελετές απονομής μουσικών βραβείων στην Κίνα και το εξωτερικό. Όλες αυτές οι τιμητικές διακρίσεις σκιαγραφούν τα εξαιρετικά επιτεύγματα της Li Yuchun ως τραγουδίστρια.

Το 2009, η Li Yuchun έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην ταινία "Bodyguards and Assassins", για την οποία της απονεμήθηκε το βραβείο Καλύτερης Νέας Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Ασιατικού Κινηματογράφου στη Νότια Κορέα. Με τα εκθαμβωτικά της προσόντα και τη σκληρή δουλειά της, κατάφερε να μεταμορφωθεί από νικήτρια ενός διαγωνισμού ταλέντων σε κορυφαία σούπερ σταρ της κινεζικής ποπ μουσικής. Εν τω μεταξύ, λάμπει δια της παρουσίας της στη μεγάλη οθόνη και στη βιομηχανία της μόδας. Η Li Yuchun θέλει να ανταποδίδει την αγάπη του κόσμου. Σήμερα, η δημοτικότητα της Li συνεχίζει να αυξάνεται, κυρίως λόγω του θαυμαστού κοινωνικού της έργου ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF για την πρόληψη του AIDS.

Είναι πολύ σημαντικό να καθοδηγούμε τους νέους στην αναζήτηση τόσο της εσωτερικής τους δύναμης όσο και της εξωτερικής ομορφιάς.

All Ambassadors

#message

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ