Κλείσιμο
Current site: website_MasterGR
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterGR
Home node: /sitecore/content/MasterGR/home
Language: Greek (Greece) : Ελληνικά (Ελλάδα)
Index : mastergr_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Luna Grothe

Το άκρως ιδιαίτερο και συνάμα εξαιρετικά θηλυκό look της Luma Grothe αποτελεί πραγματική πρόκληση για τον κόσμο της μόδας, δίνοντας έναν νέο, επαναστατικό αέρα στην επόμενη γενιά των supermodel. Η Luma έχει περπατήσει σε πασαρέλες του Παρισίου, του Μιλάνου και της Νέας Υόρκης, για κορυφαία ονόματα όπως η Burberry, η Vivienne Westwood και η Versace. Επίσης, έχει ποζάρει για παγκοσμίου φήμης φωτογράφους, όπως είναι οι Mario Testino και Ellen Von Unwerth.

Η Luma, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βραζιλία, χρωστά την ομορφιά της και στις γερμανικές, ιαπωνικές και αφρικανικές ρίζες της. Την ανακάλυψαν στα 16 και υπέγραψε αμέσως συμβόλαιο. Μετακόμισε στο Σάο Πάολο και μετά από μόλις 6 μήνες έφυγε για το Λονδίνο, μια σπουδαία κίνηση για την καριέρα της. Με τη θετική της διάθεση και τον πρόσχαρο χαρακτήρα της, η Luma έμαθε αγγλικά μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες και ξεκίνησε να χτίζει τη φήμη της, φιγουράροντας στο εξώφυλλο σημαντικών περιοδικών, όπως τα VS, Vogue Italia και Grey.

Για μένα, το "Γιατί σας αξίζει" σημαίνει ότι σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την εθνικότητά της, αξίζει να είναι και να νοιώθει όμορφη.

All Ambassadors

#message

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ