Κλείσιμο
Current site: website_MasterGR
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterGR
Home node: /sitecore/content/MasterGR/home
Language: Greek (Greece) : Ελληνικά (Ελλάδα)
Index : mastergr_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Soo Joo Park

Η Κορεάτισα SooJoo Park ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω στις πασαρέλες: η τολμηρή προσωπικότητα και το ανατρεπτικό της look αγαπήθηκαν αμέσως από τον κόσμο της μόδας - το αντισυμβατικό ταλέντο της πάει κόντρα σε όλους τους κανόνες.

Γεννημένη στην πόλη της Σεούλ, η SooJoo ανέπτυξε μια έμφυτη αίσθηση της underground αισθητικής, και στη συνέχεια, αφού μετακόμισε στην Καλιφόρνια στην ηλικία των 10, υιοθέτησε πλήρως τον καλλιτεχνικό τρόπο ζωής της δυτικής ακτής. Με το ακραίο στυλ της, είναι η μούσα της εποχής της, και οι δυνατότητές της αναγνωρίστηκαν αμέσως από τον κόσμο της μόδας. Μετά την γνωριμία της με τους παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές Tom Ford και Karl Lagerfeld, ξεκίνησε αμέσως να συμμετέχει στις επιδείξεις τους και έγινε το πρωταγωνιστικό πρόσωπο στις μετέπειτα καμπάνιες τους . Η δημοτικότητα της SooJoo πηγάζει όχι μόνο από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, αλλά και από την εξαιρετικά επιβλητική παρουσία της. Θεωρούμενη ως σήμα κατατεθέν της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας, αφού συμμετείχε σε επιδείξεις των Fendi, Oscar De La Renta και Lanvin, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς, η SooJoo έχει μια αξιοζήλευτη εμπειρία που περιλαμβάνει εξώφυλλα στα περιοδικά Vogue, Wonderland, Numero και αμέτρητα άλλα.

Η L’Oréal Paris αντιπροσωπεύει όλα όσα θέλω να υπερασπίζομαι, εμπνέοντας τις γυναίκες και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

All Ambassadors

#message

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ