Κλείσιμο
Current site: website_MasterGR
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterGR
Home node: /sitecore/content/MasterGR/home
Language: Greek (Greece) : Ελληνικά (Ελλάδα)
Index : mastergr_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Christophe Robin

Ως ειδικός στα βαμμένα μαλλιά, ο Christophe θέλει να αναδείξει την αληθινή ομορφιά κάθε γυναίκας, δημιουργώντας νέα, εξαιρετικά χρώματα.

Τον Απρίλιο του 2004, ο Christophe αναδείχθηκε σε Global Colour Designer της L'Oréal Paris, βγαίνοντας στο προσκήνιο του σχεδιασμού και της ανάπτυξης νέων προϊόντων για την εταιρεία και φέρνοντας συναρπαστικές εξελίξεις στη βαφή μαλλιών στο σπίτι.

Ανακάλυψε το πάθος του για το χρώμα σε πολύ μικρή ηλικία, κάτι που τον οδήγησε να γίνει μαθητευόμενος στα 14 του, και στη συνέχεια, μόλις δύο χρόνια αργότερα, να γίνει βοηθός του Γάλλου κομμωτή JeanLouis David. Ο Christophe είναι πραγματικός οραματιστής, καθώς αναπτύσσει καινοτόμες και μοναδικές τεχνικές βαφής. Αντιλαμβανόμενος την ουσιαστική σημασία που έχει για τις γυναίκες, έχει καταφέρει να κάνει το βάψιμο των μαλλιών κάτι παραπάνω από μια δευτερεύουσα διαδικασία στο κομμωτήριο. Μερικές από τις διασημότερες γυναίκες στον κόσμο, όπως η Catherine Deneuve, η Isabelle Adjani, η Emmanuelle Béart και η Kristin ScottThomas, βρίσκονται στο αξιοζήλευτο πελατολόγιό του. Δυστυχώς, είναι τόσο διακριτικός, που δεν μοιράζεται μαζί μας περισσότερες λεπτομέρειες!

All Experts

#message

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ