Κλείσιμο
Current site: website_MasterGR
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterGR
Home node: /sitecore/content/MasterGR/home
Language: Greek (Greece) : Ελληνικά (Ελλάδα)
Index : mastergr_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Elisabeth Bouhadana

Η Elisabeth Bouhadana έχει να επιδείξει ένα πραγματικά αξιοζήλευτο μορφωτικό υπόβαθρο, που σηματοδότησε το ταξίδι της μέχρι να γίνει Διευθύντρια Επιστημονικής Επικοινωνίας της L’Oréal Paris.

Η Elisabeth εργάζεται στον όμιλο L’Oréal εδώ και πάνω από 17 χρόνια: αρχικά ασχολήθηκε με την περιποίηση της επιδερμίδας περνώντας επτά χρόνια στα εργαστήρια ChevillyLarue, προτού μεταβεί στον τομέα ανάπτυξης επαγγελματικών σειρών αισθητικής για δερματολόγους. Έπειτα από επτά χρόνια ως Διευθύντρια Επιστημονικής Επικοινωνίας στην inneov (μια κοινή πρωτοβουλία των L'Oréal & Nestlé σχετικά με συμπληρώματα διατροφής με οφέλη για το δέρμα και τα μαλλιά), το 2012 έγινε μέλος της Διεθνούς ομάδας της L’Oréal Paris ως Διευθύντρια Παγκόσμιας Επιστημονικής Επικοινωνίας.

Μετά το πτυχίο στην Ενζυμολογία από το Πανεπιστήμιο Orsay του Παρισίου, ακολούθησε κατάρτιση στο Ινστιτούτο Χημείας Φυσικών Προϊόντων (ICSN) της Gif sur Yvette, (Γαλλία). Στη συνέχεια, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαχείρηση Καινοτομίας & Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Dauphine του Παρισίου.

All Experts

#message

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ