Κλείσιμο
Current site: website_MasterGR
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterGR
Home node: /sitecore/content/MasterGR/home
Language: Greek (Greece) : Ελληνικά (Ελλάδα)
Index : mastergr_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Joelle Ciocco

Η Joëlle Ciocco έχει γεννηθεί στο Παρίσι και εργάζεται ως βιοχημικός για τη L'Oréal Paris, έχοντας αφιερώσει πάνω από 30 χρόνια στη μελέτη του οικοσυστήματος της επιδερμίδας και των αντιγηραντικών θεραπειών.

Η Joëlle αντλεί έμπνευση από την κατανόηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ επιδερμίδας και καλλυντικών, τόσο στο εργαστήριο όσο και στην πραγματικότητα. Για τη L’Oréal Paris αναπτύσσει φόρμουλες για την περιποίηση του προσώπου. Ως Παγκόσμια Ειδικός Προσώπου, χρησιμοποιεί τα πιο προηγμένα ενεργά συστατικά για να αναπτύξει τις καλύτερες πρακτικές που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας.

Η Joëlle δημιούργησε τη Μέθοδο Epidermology®, μια αυθεντική μελέτη που αξιολογεί τις ανάγκες της επιδερμίδας σε θρεπτικά συστατικά, προσδιορίζοντας έτσι τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα για αυτήν. Με υπόβαθρο στη βιοχημεία, η Joëlle Cioco έχει πάθος με την επιδερμίδα και με ό,τι αφορά στη φροντίδα αυτής. Η γενετική, η μνήμη και το υπάρχον περιβάλλον αποτελούν το θεμέλιο των προϊόντων περιποίησης που έχει αναπτύξει η Joëlle.

All Experts

#message

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ