Κλείσιμο
Current site: website_MasterGR
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterGR
Home node: /sitecore/content/MasterGR/home
Language: Greek (Greece) : Ελληνικά (Ελλάδα)
Index : mastergr_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Salima El Aliani

Με μεγάλη μας χαρά, καλωσορίζουμε στην ομάδα της L’Oréal Paris την Salima, νικήτρια του διαγωνισμού The Brush Contest. Η Salima είναι η νέα μας Make Up Designer.

Τον Ιανουάριο του 2015, η L’Oréal Paris ξεκίνησε τον πρώτο διεθνή διαγωνισμό της Make Up Designer, τον The Brush Contest. Υπήρξαν χιλιάδες συμμετοχές από όλον τον κόσμο με στόχο το απόλυτο βραβείο: ένα συμβόλαιο ενός έτους με τη L’Oréal Paris, αξίας 100.000€. Ο τελικός πραγματοποιήθηκε στο Φεστιβάλ Καννών 2015 όπου διοργανώθηκε ένα 3ήμερο εντατικό πρόγραμμα για τους φιναλίστ. 11 διαγωνιζόμενοι αναμετρήθηκαν σε διαγωνισμούς μακιγιάζ, για να μείνουν τελικά μόνο 5. Η Eva Longoria ήταν η οικοδέσποινα του μεγάλου τελικού, και η ειδική κριτική επιτροπή που απαρτιζόταν από παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες ανέλαβε να αναδείξει τον νικητή. Μέλη της ο Karim Rahman, Global Make Up Artist της L’Oréal Paris, ο Yann Joffredo, Global VicePresident της L’Oréal Paris, ο Michael Angel, παγκοσμίου φήμης στυλίστας, και η παγκόσμια σταρ των μέσων μαζικής ενημέρωσης, Kristina Bazan. Κάθε φιναλίστ δούλεψε με μία από τις εκθαμβωτικές πρέσβειρές μας και διεθνή μοντέλα, τις Soo Joo Park, Lara Stone, Doutzen Kroes και Barbara Palvin, με στόχο να δημιουργήσουν ένα μοναδικό Colour Obsession μακιγιάζ. Αφού ολοκληρώθηκε ο 45λεπτος διαγωνισμός, η κριτική επιτροπή έκρινε τις τεχνικές και δημιουργικές δεξιότητες των διαγωνιζομένων. Η Eva Longoria ανέλαβε το δύσκολο καθήκον να ανακοινώσει τον παλυαναμενόμενο νικητή και έχρισε νέο Make Up Designer τη Salima El Alian από τη Γαλλία.

Στα 23 της, η Salima είναι μια αυτοδίδακτη make up artist, ιδιοκτήτρια μιας μικρής επιχείρησης ανατολίτικων ειδών γάμου, κοντά στο Παρίσι. Σύντομα, η Salima θα αρχίσει να συνεργάζεται με τη L’Oréal Paris, παρακολουθώντας όλες τις διεθνείς εκδηλώσεις, τα γυρίσματα, και τα βίντεο εκμάθησης της L’Oréal Paris. Επίσης, θα είναι η πρέσβειρα του διαγωνισμού Brush Contest. Αυτό που θέλει περισσότερο η Salima είναι να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους με το ταλέντο της: “Θυμάμαι ένα συμβάν από όταν ήμουν μικρότερη. Μια νύφη ετοιμαζόταν για τον γάμο της και έβαλε τα κλάμματα γιατί δεν της άρεσε το μακιγιάζ της. Αυτό με έκανε πραγματικά να θέλω να μοιραστώ το πάθος μου με τους ανθρώπους για να τους κάνω χαρούμενους.”. Ο αυθορμητισμός και το φυσικό ταλέντο της θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα Make Up Designer της L’Oréal Paris, στο πλευρό της οποίας θα εργάζεται.

All Experts

#message

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ