Κλείσιμο
Current site: website_MasterGR
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterGR
Home node: /sitecore/content/MasterGR/home
Language: Greek (Greece) : Ελληνικά (Ελλάδα)
Index : mastergr_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Tom Bachil

Κατέχοντας σταθερά μια θέση μεταξύ των κορυφαίων “Man”-icurists στον κόσμο, ο Tom Bachik, Global Nail Designer της L’Oréal Paris, είναι ένας από τους πιο περιζήτητους επαγγελματίες στον κλάδο του.

Ο Bachik είναι από τη Νότια Καλιφόρνια, έχει εμπειρία στη γραφιστική και σχεδιάζει τα πιο πρωτοποριακά look - από το μακικιούρ με εφέ φιδιού μέχρι τα πιο εντυπωσιακά σχέδια στις άκρες των νυχιών. Ο Bachik είναι πραγματικά ένας μοναδικός σχεδιαστής. Ως Global Nail Designer της L’Oréal Paris, η δημιουργικότητα και το πρωτοποριακό του πνεύμα τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες στον χώρο των νυχιών. Δεν περιορίζεται όμως στο σχεδιασμό νυχιών, καθώς έχει αναλάβει προσωπικά τη δημιουργία δεκάδων πρωτοποριακών προϊόντων για τα νύχια, που χρησιμοποιούνται σε όλον τον κόσμο.

Η εκπληκτική ικανότητα του Tom να δημιουργεί κάθε φορά πρωτότυπα και εντυπωσιακά νύχια τον έχει κάνει περιζήτητο, και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Victoria Beckham, Anne Hathaway, Eva Longoria, Beyoncé, Gwen Stefani και Jennifer Lopez. Περιττό να αναφέρουμε πόσο γεμάτο είναι το πρόγραμμά του κάθε φορά που έρχονται τα Oscar, τα Grammy και οι Χρυσές Σφαίρες! Ο Tom συμμετέχει τακτικά στις στιλιστικές ομάδες που εργάζονται για περιοδικά όπως τα Vogue, Vanity Fair, Elle, W και Harper’s Bazaar, τα οποία, μαζί με μεγάλους οίκους μόδας όπως οι Gucci, Versace, Chanel και Hermès, απευθύνονται στον Bachik όταν θέλουν να καθηλώσουν το κοινό. Γιατί; Γιατί τα σχέδιά του είναι πραγματικά απαράμιλλα έργα τέχνης.

All Experts

#message

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ