Κλείσιμο
Current site: website_MasterGR
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterGR
Home node: /sitecore/content/MasterGR/home
Language: Greek (Greece) : Ελληνικά (Ελλάδα)
Index : mastergr_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Η Σωστή Ποσότητα

Τα Εργαστήρια της L'Oréal Paris αναπτύσσουν δύο νέες τεχνολογίες, ειδικά για τα ξηρά και πολύ ξηρά μαλλιά. Πολυτελή έλαια συνδυάζονται με μαλακτικούς παράγοντες, δημιουργώντας μια ισχυρή φόρμουλα στοχευμένης δράσης, που λειτουργεί σαν μαγνήτης.

Διάφανη φόρμουλα: Για ξηρά μαλλιά Αποκλειστικά για ξηρά μαλλιά, αυτή η διάφανη φόρμουλα, εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα 6 λουλουδιών, προστατεύει την επιφάνεια των τριχών. Τα μαλλιά σας γίνονται ανάλαφρα, απαλά και λεία. Αποτέλεσμα: 4 φορές πιο λαμπερά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή** Πλούσια θρεπτική φόρμουλα: Για πολύ ξηρά μαλλιά Τα πολύ ξηρά μαλλιά χρειάζονται πιο εντατική φροντίδα και θρέψη. Αυτή η πλούσια θρεπτική φόρμουλα, εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα 6 λουλουδιών, στοχεύει τις πιο ξηρές περιοχές της τρίχας παρέχοντας απαλή και λεία αίσθηση, και φροντίδα. Αποτέλεσμα: +23% πιο εύκολο χτένισμα* 3 φορές πιο λαμπερά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή** Θρεπτικό Μαλακτικό: Για ξηρά μαλλιά Το μαλακτικό δημιουργεί ένα προστατευτικό πέπλο πάνω στην τρίχα με αποτέλεσμα να αισθάνεστε τα μαλλιά σας πιο απαλά, πιο λαμπερά και ανάλαφρα.

Όταν τα μαλλιά είναι ξηρά, τα περιτρίχια είναι ακανόνιστα, ενώ οι φολίδες αποδυναμώνονται και τελικά αποκολλώνται αφήνοντας την τρίχα λιγότερο προστατευμένη. Έτσι, οι τρίχες γίνονται πιο εύθραυστες και χάνουν τη λάμψη τους. Τα Εργαστήρια της L’Oréal Paris ανέπτυξαν δύο τεχνολογίες ειδικά για τα ξηρά και τα πολύ ξηρά μαλλιά. Η σύνθεσή τους είναι εμπλουτισμένη με πολυτελή έλαια που επιδρούν στοχευμένα στην τρίχα, λειτουργώντας σαν μαγνήτης. Αγκαλιάζουν την επιφάνεια των ινών της τρίχας, κάνοντας τα μαλλιά να φαίνονται πιο απαλά, πιο λαμπερά, πιο πλούσια.

All science of beauty

#message

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ