Κλείσιμο
Current site: website_MasterGR
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterGR
Home node: /sitecore/content/MasterGR/home
Language: Greek (Greece) : Ελληνικά (Ελλάδα)
Index : mastergr_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Τι είναι το Blur

Ανακαλύψτε την επιστήμη πίσω από την Τεχνολογία Blur, με την Elisabeth Bouhadana, τη Διευθύντρια Επιστημονικής Επικοινωνίας της L’Oréal.

Τι είναι τα προϊόντα blur; Πότε και πώς πρέπει να χρησιμοποιούνται; Τα προϊόντα blur είναι καινοτόμα καλλυντικά προϊόντα από τις ΗΠΑ που σχεδιάστηκαν για να μειώνουν άμεσα την εμφάνιση των ρυτίδων και των γραμμών, και να συμβάλλουν στην ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας. Η τεχνολογία blur περιέχει σωματίδια διάχυσης του φωτός, τα οποία λειαίνουν και βελτιώνουν ορατά την όψη της υφής της επιδερμίδας. Η αντιρυτιδική κρέμα ημέρας Revitalift Blur μπορεί να αντικαταστήσει την αντιρυτιδική κρέμα ημέρας σας. Εφαρμόστε την πριν από το μακιγιάζ για να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας, κάνοντάς την πιο λεία και ομοιόμορφη. Γιατί η Magic Blur της L'Oréal Paris είναι καλύτερη από τις συνηθισμένες κρέμες blur και βάσεις; Οι συνηθισμένες κρέμες blur λειτουργούν με τεχνολογίες που βασίζονται σε σωματίδια blurring για την άμεση εξομάλυνση της όψης της επιδερμίδας. Η φόρμουλα της Magic Blur της L'Oréal Paris περιέχει επίσης ΠροΡετινόλη A και Dermalift. Η Revitalift Magic Blur έχει διπλή δράση: άμεση εξομάλυνση της επιφάνειας της επιδερμίδας και μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων. Ποιες ήταν οι προκλήσεις στη δημιουργία αυτής της νέας γενιάς αντιρυτιδικών προϊόντων; Οι προκλήσεις που αντιμετώπισε η L'Oréal Paris στη δημιουργία αυτής της νέας φόρμουλας ήταν: Να εντοπίσει τα ιδανικά συστατικά με τα σωστά ορατά αποτελέσματα. Να τα ενσωματώσει σε μία σταθερή φόρμουλα με καλλυντικές ιδιότητες που να είναι άνετη ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά σε όλη την περιοχή του προσώπου. Δημιουργήσαμε μια φόρμουλα αντιρυτιδικής προστασίας που συνδυάζει τα άμεσα ορατά αποτελέσματα με την καθημερινή αντιρυτιδική προστασία.

Η Elisabeth εξηγεί πώς η L'Oréal Paris δημιούργησε την αντιρυτιδική φόρμουλα Blur, για άμεσο εφέ θολώματος και καθημερινή δράση κατά των ρυτίδων.

All science of beauty

#message

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ