Κλείσιμο
Current site: website_MasterGR
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterGR
Home node: /sitecore/content/MasterGR/home
Language: Greek (Greece) : Ελληνικά (Ελλάδα)
Index : mastergr_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Ines de la Fressange

Ως η πρώτη Γαλλίδα με διεθνώς αναγνωρισμένη καριέρα στο μόντελινγκ, η κυρία Ines de la Fressange ενσαρκώνει όλη την παριζιάνικη κομψότητα και είναι σύμβολο της διαχρονικής γαλλικής ομορφιάς, με ταμπεραμέντο και στιλ που υπερβαίνουν τα όρια της μόδας. Ξεκίνησε την καριέρα της στα 17. Σύντομα συμμετείχε σε επιδείξεις μόδας για τους μεγαλύτερους σχεδιαστές, όπως οι Kenzo, JeanPaul Gaultier και Christian Lacroix. Η Ines υπήρξε για πολλά χρόνια μούσα του Karl Lagerfeld της Chanel, αποκαλύπτοντας έτσι το μοναδικό της στιλ, και κερδίζοντας τον τίτλο του διασημότερου μοντέλου στον κόσμο.

Η Ines είναι μοντέλο, μητέρα και επιχειρηματίας. Το 1991 δημιούργησε τη δική της εταιρεία, την Ines de la Fressange, και ένα κατάστημα στην Avenue Montaigne, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία, στις ΗΠΑ και στην Ιαπωνία. Από το 2003, συνέβαλε σημαντικά στο επαναλανσάρισμα των πολυτελών προϊόντων Roger Vivier, ως σύμβουλος και πρέσβειρα της εταιρείας. Το 2008, για τα 50ά της γενέθλια, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του γαλλικού ELLE. Αυτή η εξαιρετικά δραστήρια μητέρα δύο κοριτσιών, μόλις δημοσίευσε τον ήδη διάσημο οδηγό "Parisian Chic", στον οποίο αποκαλύπτει τα μυστικά της, συνταγές ομορφιάς και άλλες διαχρονικές συμβουλές για να πετύχετε εκείνη την αβίαστη κομψότητα της οποίας έχει γίνει διεθνές σύμβολο.

Είμαι πολύ ευτυχής που συνεργάζομαι με τη L’Oréal Paris. Η ομορφιά είναι πραγματική πηγή ελευθερίας. Πιστεύω στο σύνθημα "Γιατί μας αξίζει". Λατρεύω τη φράση αυτή, που εξακολουθεί να είναι απόλυτα επίκαιρη μέχρι και σήμερα.

All Ambassadors

#message

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ