Οι Δεσμεύσεις της L'Oréal Paris

Λιγότερο από 10 χρόνια. Αυτός είναι ο χρόνος που μας έχει μείνει για να αντιμετωπίσουμε την μεγαλύτερη δοκιμασία: να αλλάξουμε τον τρόπο που παράγουμε, ενεργούμε και καινοτομούμε για να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αντίκτυπο και να ενδυναμώσουμε τους πελάτες μας να καταφέρουν να καταναλώνουν υπεύθυνα.
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": "Δεν είναι απλά λόγια", "description": "L' Oréal για το μέλλον - Το μανιφέστο μας", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/gr/desmeuseis/progresses---commitments/our-progresses--commitments.jpg?rev=a5467f5ba9b0495ba5392f3b96690f69", "uploadDate": "2019-10-09T00:10:27+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/Et-C8-xe4Hg&t=12s" }

Ο πλανήτης μας αξίζει - Η πρόοδος και οι δεσμέυσεις μας για το 2030

«Ως η νούμερο ένα μάρκα ομορφιάς στον κόσμο, η L’Oréal Paris είναι αποφασισμένη να αδράξει τη στιγμή και να χαράξει μια νέα πορεία προς ένα πιο υπεύθυνο μέλλον, για να εξασφαλίσει μια δίκαιη και βιώσιμη μετάβαση στη βιομηχανία ομορφιάς». (Delphine Viguier-Hovasse, Global Brand President της L'Oréal Paris)

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βελτιώνουμε όλα τα προϊόντα μας, από τις συνθέσεις μέχρι τη συσκευασία

Η L'Oréal Paris βελτιώνεται συνεχώς προς πιο βιώσιμα προϊόντα, εφευρίσκοντας εκ νέου τις συνθέσεις της και βελτιστοποιώντας τη συσκευασία της για να επιταχύνει τη μετάβασή της στην κυκλική οικονομία.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βοηθάμε τους καταναλωτές μας να κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές κατανάλωσης χάρη στην Περιβαλλοντική Βαθμολογία Προϊόντων μας

Η L'Oréal Paris στοχεύει να γίνει ηγέτης στην υπεράσπιση της βιωσιμότητας αναπτύσσοντας εργαλεία σχεδιασμένα να βοηθούν, να ενημερώνουν και να ενθαρρύνουν τους καταναλωτές της προς πιο βιώσιμη κατανάλωση. Η Περιβαλλοντική Βαθμολογία Προϊόντος είναι ένα από τα πιο σημαντικά μας βήματα για την παροχή πληροφοριών με διαφάνεια στους καταναλωτές, με βάση μια ισχυρή μεθοδολογία.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής μέσω γυναικείων πρωτοβουλιών

Οι γυναίκες είναι οι πρώτοι συνεισφέροντες στην κοινωνική και περιβαλλοντική δράση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η L'Oréal Paris αποφάσισε να υποστηρίξει τις γυναίκες επιχειρηματίες που αναπτύσσουν περιβαλλοντικά έργα και ενεργούν ως φορείς κοινωνικής και κλιματικής δράσης. Μαζί με τους εταίρους της Women's Earth Alliance και Ashoka, η L'Oréal Paris θα υποστηρίξει τις περιβαλλοντικές και κλιματικές επιχειρήσεις γυναικών. Η L'Oréal Paris θα επενδύσει 10 εκατομμύρια ευρώ σε αυτά τα περιβαλλοντικά έργα έως το 2030.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.gr/oi-desmeyseis-ths-loreal-paris", "name": "oi-desmeyseis-ths-loreal-paris" } } ] }