Dream Long Wonder Water

FAQS - Συχνές Ερωτήσεις

Η L'Oréal κάνει δοκιμές σε ζώα;
Η L’Oréal δεν δοκιμάζει κανένα προϊόν της σε ζώα στην ελληνκή αγορά, εδώ και πάνω από 30 χρόνια, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων ως προς τις εναλλακτικές μεθόδους.
Ποιες εναλλακτικές μεθόδους έχει αναπτύξει η L'Oréal έναντι των δοκιμών σε ζώα;
Από το 1979, η L’Oréal ανασυνθέτει στο εργαστήριο μοντέλα ανθρώπινου δέρματος, διενεργώντας in vitro δοκιμές ασφαλείας που δεν περιλαμβάνουν ζώα. Έτσι, ο Όμιλος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων ως προς τις εναλλακτικές μεθόδους αξιολόγησης της ασφάλειας. Έκτοτε, η L’Oréal ίδρυσε το Episkin στη Λυών (Γαλλία) και στη Σαγκάη (Κίνα), όπου πραγματοποιείται η ανασύνθεση του δέρματος. Πέραν των μοντέλων ανακατασκευασμένου δέρματος, στο πλαίσιο της προγνωστικής αξιολόγησης η L’Oréal διαθέτει ένα ευρύ σύνολο εργαλείων που δεν περιλαμβάνουν δοκιμές σε ζώα, όπως η μοριακή μοντελοποίηση, τα εξειδικευμένα τοξικολογικά συστήματα, οι τεχνικές απεικόνισης, και πολλά άλλα.
Ποιες ενέργειες εφαρμόζει η L'Oréal για να θέσει τέρμα στις δοκιμές σε ζώα στην Κίνα;
Εδώ και πάνω από 10 χρόνια, η L’Oréal συνεργάζεται με αρχές και επιστήμονες της Κίνας, προκειμένου να επιτευχθεί η αναγνώριση εναλλακτικών μεθόδων δοκιμών και η εξέλιξη των κανονιστικών ρυθμίσεων για τα καλλυντικά προς την πλήρη και οριστική εξάλειψη των δοκιμών σε ζώα. Έτσι, σήμερα, τα προϊόντα που παρασκευάζονται και πωλούνται στην Κίνα και ονομάζονται «μη λειτουργικά», όπως σαμπουάν, αφροντούς ή προϊόντα μακιγιάζ, δεν δοκιμάζονται πλέον σε ζώα. Το 2014, ιδρύσαμε στη Σαγκάη ένα Κέντρο Episkin, όπου δημιουργούνται μοντέλα ανακατασκευασμένου δέρματος. Τα μοντέλα αυτά χρησιμοποιούνται για in vitro δοκιμές ασφάλειας που δεν περιλαμβάνουν ζώα και τίθενται στη διάθεση των κινεζικών αρχών
Είναι σημαντική η βιωσιμότητα για τη L'Oréal;
Η L'Oréal έχει δεσμευτεί να διασφαλίζει ότι όλες της οι δραστηριότητες γίνονται με σεβασμό προς το περιβάλλον. Η βιωσιμότητα αποτελεί το επίκεντρο της εταιρικής της φιλοσοφίας. Μάλιστα, με μετρήσιμα μέτρα, γίνεται συνεχώς προσπάθεια να περιοριστεί ο αρνητικός αντίκτυπος προς τη βιοποικιλότητα, το νερό και τους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας. Σε κάθε προϊόν της L'Oréal μπορείς να ανακαλύψεις τον "Συνολικό και Περιβαλλοντικό του Αντίκτυπο", λαμβάνοντας υπόψη 14 παράγοντες σχετικούς με τον πλανήτη μας*. Μάθε περισσότερα εδώ: Βαθμολογία Περιβαλλοντικού & Κοινωνικού Αντικτύπου Προϊόντος

*άνθρακας, έλλειψη νερού, οικοτοξικότητα του γλυκού νερού, θαλάσσιος ευτροφισμός, οξίνιση του νερού, εξάντληση των ορυκτών και μεταλλικών πηγών, μετασχηματισμός της γης, χερσαίος ευτροφισμός, αιωρούμενα σωματίδια, τοξικότητα μέσω του περιβάλλοντος, ιονίζουσα ακτινοβολία, εξάντληση του όζοντος, και φωτοχημικός σχηματισμός.

Πώς φεύγουν οι πανάδες;
Οι πανάδες είναι καφέ ή κόκκινες κηλίδες που εμφανίζονται στο δέρμα και συνήθως είναι συνέπεια της έκθεσης στον ήλιο. Η L'Oreal Paris προσφέρει πολλά προϊόντα περιποίησης του δέρματος που σχεδιάστηκαν ειδικά για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των πανάδων, όπως κρέμες, σερουμ και αντηλιακά. Αυτά τα προϊόντα συχνά περιέχουν συστατικά όπως βιταμίνη C, ρετινόλη, οξέα φρούτων και αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των πανάδων.
Πώς φεύγουν οι ρυτίδες;
Οι ρυτίδες είναι μια φυσιολογική διαδικασία γήρανσης του δέρματος και μπορούν να παρουσιαστούν σε όλους τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μειωθούν ορατά οι ρυτίδες. Ανάλογα με τον τύπο της ρυτίδας, οι επιλογές θεραπείας μπορεί να διαφέρουν. Η βιταμίνη C και το υαλουρονικό οξύ είναι δύο συστατικά που συμβάλλουν σημαντικά στη λείανση των ρυτίδων. Ανακαλύψτε όλες τις ρουτίνες περιποίησης προσώπου που προτείνει η L'Oreal Paris για να αντιμετωπιστούν οι πρώτες ρυτίδες σε κάθε τύπο επιδερμίδας: Ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα για τις πρώτες ρυτίδες;
Πώς φεύγουν οι σακούλες κάτω από τα μάτια;
Έχεις σακούλες κάτω από τα μάτια; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς! Η εμφάνισή τους μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως η έλλειψη ύπνου και η κούραση. Γι΄αυτό η L'Oreal Paris είναι εδώ για να σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις τις σακούλες κάτω από τα μάτια και να επαναφέρεις την ζωντάνια στην επιδερμίδα σου με μια μεγάλη ποικιλία από κρέμες ματιών. Καταπολέμησε τις σακούλες κάτω από τα μάτια με προϊόντα περιποίησης ματιών της L'Oréal Paris με συνθέσεις ειδικά σχεδιασμένες για την αντιμετώπιση των κουρασμένων ματιών.
Τι είναι το σέρουμ προσώπου;
Το σέρουμ προσώπου είναι ένα ελαφρύ, άμεσα απορροφήσιμο υγρό που περιέχει συνήθως υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό οξύ και άλλες ενώσεις που ενισχύουν την επιδερμίδα. Συνήθως, τα σέρουμ προσώπου είναι πιο συμπυκνωμένα από τις κρέμες προσώπου, και μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση του τόνου και της υφής της επιδερμίδας, καθώς και στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Μπορείτε να επιλέξετε το σέρουμ προσώπου από την L'Oreal Paris που ταιριάζει στις ανάγκες σας, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας.
Serum Προσώπου: Πως χρησιμοποιείται;
Το serum ή ορός (στην δική μας γλώσσα) από οποιαδήποτε σειρά αντιγήρανσης και αν προέρχεται, είναι το προϊόν που περιέχει την υψηλότερη περιεκτικότητα δραστικών συστατικών και χάρη στην ειδική σύνθεσή του διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα. Προσφέρει λοιπόν την πιο εντατική φροντίδα. Θα πρέπει πάντα να το εφαρμόζετε πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν σε καθαρή επιδερμίδα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό με απαλές, ανοδικές κινήσεις. Έπειτα, μπορείτε να συνεχίσετε με την κρέμα ματιών και στο τέλος με την κρέμα ημέρας ή νύχτας αντίστοιχα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη σημασία του serum εδώ: Χρησιμοποιείστε ορό για ρυτίδες και αντιμετωπίστε τις!
Πώς εφαρμόζω κρέμα ημέρας;
Πριν εφαρμόσετε την κρέμα ημέρας, βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπό σας είναι καθαρό. Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό προσώπου και ξεπλύνετε καλά με νερό. Αφήστε το πρόσωπο να στεγνώσει ελαφρώς και έπειτα εφαρμόστε την κρέμα ημέρας με απαλές και κυκλικές κινήσεις. Ανακαλύψτε όλες τις κρέμες ημέρας της L'Oreal Paris και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της επιδερμίδας σας.
Πώς να ενυδατώσω το πρόσωπό μου;
Η ενυδάτωση του προσώπου είναι σημαντική για τη διατήρηση της λάμψης και υγείας της επιδερμίδας. Η L'Oreal Paris προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προιόντων ειδικά σχεδιασμένων για την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Ανακαλύψτε όλες τις κρέμες ημέρας, ματιών και ορούς καθώς και προϊόντα καθαρισμού, με συνθέσεις ειδικές για την αντιμετώπιση της αφυδατωμένης επιδερμίδας, που έχει ανάγκη από μια έκρηξη ενυδάτωσης.
Πώς να κάνω καθαρισμό προσώπου στο σπίτι;
Ο καθαρισμός προσώπου πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας περιποίησης αν θέλουμε να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας νεανική και λαμπερή. Η L'Oreal Paris διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία καθαριστικών προσώπου με τα οποία μπορείς να κάνεις έναν βαθύ και εντατικό καθαρισμό. Ανακάλυψε λεπτομερώς όλα τα tips της L'Oreal Paris για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα καθαρισμού πρωί και βράδυ: Πρωινός και βραδινός καθαρισμός προσώπου
Γιατί έχω μαύρους κύκλους στα μάτια;
Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μπορούν να οφείλονται σε διάφορους παράγοντες, όπως η κληρονομικότητα, η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή, η κούραση, η ξηρότητα του δέρματος και η ηλικία. Καταπολεμήστε τους μαύρους κύκλους με προϊόντα περιποίησης ματιών της L'Oréal Paris με συνθέσεις ειδικά σχεδιασμένες για την αντιμετώπιση των κουρασμένων ματιών και ειδικά των μαύρων κύκλων.
Πώς καταλαβαίνω τι τύπο δέρματος έχω;
Η επιδερμίδα συνήθως χωρίζεται σε έναν από τους τέσσερις τύπους- κανονική, λιπαρή, ξηρή ή μικτή. Εντός αυτών των τύπων, η επιδερμίδα μπορεί επίσης να είναι ευαίσθητη ή επιρρεπής σε ακμή. Η κανονική επιδερμίδα συνήθως δεν είναι ούτε λιπαρή ούτε ξηρή, ενώ η μικτή επιδερμίδα μπορεί να διαφέρει σε τύπο ανάλογα με την περιοχή του προσώπου σας. Ο τύπος της επιδερμίδας σας αλλάζει συχνά καθώς γερνάτε και εξαρτάται επίσης από αρκετούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής, των φαρμάκων και των ορμονών. Για να αναγνωρίσετε ποιον τύπο επιδερμίδας έχετε, πλύνετε το πρόσωπό σας με ένα ήπιο καθαριστικό και μην εφαρμόσετε κανένα προϊόν. Μετά από μερικές ώρες, εξετάστε την επιδερμίδα σας για να δείτε εάν έχει γίνει σφιχτή και ξηρή, λιπαρή ή συνδυαστικά και τα δύο. Αν δεν υπήρξε καμία αλλαγή και η επιδερμίδα παραμένει μαλακή και ομοιόμορφη, τότε θεωρείται κανονική.
Πώς φεύγουν οι λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια;
Οι λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια μπορεί να είναι αποτέλεσμα της φυσιολογικής γήρανσης του δέρματος, καθώς και της έκθεσης στον ήλιο, της ρύπανσης, του καπνίσματος και άλλων περιβαλλοντικών παραγόντων. Για να μειώσετε τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια, μπορείτε να χρησιμοποιήστε κρέμες περιποίησης που περιέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά όπως βιταμίνη C και E, ρετινόλη και αλόη, που βοηθούν στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και στην ελαχιστοποίηση των λεπτών γραμμών. Ανακαλύψτε τα προϊόντα περιποίησης προσώπου της L'Oréal Paris ειδικά σχεδιασμένα για την αντιμετώπιση των πρώτων ρυτίδων και των λεπτών γραμμών στο πρόσωπο.
Τι να κάνω για να έχω καθαρό πρόσωπο;

Για να διατηρήσεις το προσωπό σου καθαρό, είναι σημαντικό να ακολουθείς μια καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού. Ο καθαρισμός του προσώπου σου θα πρέπει να γίνεται κάθε μέρα πρωί και βράδυ, ακόμη και αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει τίποτα απολύτως επάνω στην επιδερμίδα σου. Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για τον καθαρισμό προσώπου και όλα τα tips της L'Oreal Paris για να επιλέξεις το καθαριστικό που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα σου:

Καθαρισμός επιδερμίδας και ντεμακιγιάζ!

Καθαρισμός προσώπου: Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν;

Γιατί πρέπει να φοράμε αντηλιακό καθημερινά;
Καμία ρουτίνα περιποίησης προσώπου δεν είναι ολοκληρωμένη αν δεν περιλαμβάνει ως τελευταίο βήμα την αντηλιακή προστασία! Η χρήση αντηλιακού συνίσταται κάθε μέρα, καθώς η επιβλαβής ακτινοβολία UV μπορεί να διαπεράσει ακόμα και τα σύννεφα ή τα τζάμια, με αποτέλεσμα να επιτίθεται «στα κλεφτά» στα κύτταρα της επιδερμίδας σας, χωρίς καν να το παρατηρείτε. Η επιμελής, συνεχής προστασία από τον ήλιο μειώνει τον κίνδυνο δερματικών διαταραχών, αλλά παράλληλα προστατεύει μακροχρόνια από τα σημάδια της γήρανσης. Με άλλα λόγια, κρατά την επιδερμίδα σας σφριγηλή και νεανική. Ανακαλύψτε τις ενυδατικές κρέμες με προστασία SPF της L'Oreal Paris και μάθετε περισσότερα για τη σημασία του αντηλιακού.
Τι είναι το τόνερ προσώπου;
Οι τονωτικές λοσιόν (τόνερ) χρησιμοποιούνται για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία καθαρισμού αποκαθιστώντας τη φυσική ισορροπία του pH του δέρματος, αφαιρώντας τα τελευταία ίχνη καθαριστικού ή μακιγιάζ και επιτρέποντας στο δέρμα να απορροφήσει πλήρως τα οφέλη της ενυδατικής κρέμας που ακολουθεί. Η L'Oreal Paris έχει μεγάλη ποικιλία τονωτικών λοσιόν που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.
Ποια είναι η διαφορά της κρέμας ημέρας με την κρέμα νυχτός;
Οι κρέμες ημέρας δημιουργούνται για να προστατεύουν την επιδερμίδα μας από καθημερινούς παράγοντες, όπως οι ακτίνες UV και η ρύπανση, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν και αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας. Οι ενυδατικές κρέμες ημέρας έχουν πιο ελαφριά υφή και σχεδιάζονται συχνά για να εφαρμόζονται κάτω από το μακιγιάζ. Οι κρέμες νύχτας δημιουργούνται για να αναπληρώνουν και να βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων, η οποία συμβαίνει φυσικά κατά τη διάρκεια του ύπνου και δεν περιέχουν φίλτρα ηλίου. Οι ενυδατικές κρέμες νύχτας τείνουν να έχουν πιο πλούσιες συνθέσεις που δεν είναι κατάλληλες για την εφαρμογή μακιγιάζ ή περιέχουν συστατικά για τα οποία θα πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο.
Πώς χρησιμοποιώ την κρέμα ματιών;
Το δέρμα γύρω από τα μάτια μας είναι έως και 6 φορές λεπτότερο και πιο ευαίσθητο από ό,τι στο υπόλοιπο πρόσωπο και τείνει να είναι πιο ξηρό. Γι'αυτό είναι πιο επιρρεπές στην εμφάνιση των πρώτων ορατών σημείων γήρανσης. Οι κρέμες ματιών αναπτύσσονται για να αντιμετωπίζουν αυτές τις ανάγκες και να συμβάλλουν στη μείωση των μαύρων κύκλων και των πρηξιμάτων. Για να εφαρμόσεις την κρέμα ματιών, άπλωσε μια ποσότητα στο ημικύκλιο που ξεκινά από την εσωτερική γωνία του κάτω βλεφάρου μέχρι και το άνω βλέφαρο. Μην παραλείπεις την περιοχή στο πλάι των ματιών όπου σχηματίζεται το «πόδι της χήνας» δηλαδή οι ακτινωτές ρυτίδες έκφρασης και απέφυγε την περιοχή πολύ κοντά στο βλέφαρο. Αν επιθυμείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για την κρέμα ματιών: Η κρέμα αντιγήρανσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα μάτια;
Πώς επιλέγω ρουτίνα περιποίησης προσώπου;
Μια ρουτίνα περιποίησης προσώπου πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Το πρώτο βήμα για να δημιουργήσετε τη σωστή ρουτίνα περιποίησης είναι η αναγνώριση του τύπου και της κατάστασης της επιδερμίδας σας. Η L'Oreal Paris έχει αρκετές επιλογές σε ρουτίνες περιποίησης προσώπου για διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας, όπως ξηρη, λιπαρή, μεικτή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Ωστόσο, αυτό που δεν πρέπει να λείψει ποτέ από την ρουτίνα σας είναι ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η αντηλιακή προστασία. Ανακαλύψτε όλα τα προιόντα προσώπου της L'Oreal Paris που θα απογειώσουν την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης!
Ποια προϊόντα να επιλέξω για λιπαρή επιδερμίδα;
Η λιπαρή επιδερμίδα χρειάζεται σωστό καθαρισμό αλλά και σωστή ενυδάτωση! Η λιπαρή επιδερμίδα έχει ανάγκη από προϊόντα με την ανάλογη ελαφριά, λεπτόρρευστη και μη λιπαρή σύνθεση, ώστε να την ενυδατώσουν και να μην αφήσουν ίχνος λιπαρότητας στην επιφάνεια της. Η λιπαρή ή με τάση ακμής επιδερμίδα πρέπει να καθαρίζεται συστηματικά δυο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) και όχι παραπάνω, με ένα προϊόν που δεν είναι «επιθετικό» απέναντί της. Η L'Oreal Paris έχει δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης προσώπου ειδικά σχεδιασμένα για τις λιπαρές επιδερμίδες.
Ποια προϊόντα να επιλέξω για ξηρή επιδερμίδα;
Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα, σας προτείνουμε να επιλέξετε προϊόντα περιποίησης που έχουν ενυδατικές ιδιότητες και βοηθούν στην αποκατάσταση του φυσικού επιδερμικού φραγμού. Παράλληλα, καλό θα είναι να χρησιμοποιείτε απαλά καθαριστικά για την απομάκρυνση του μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα σας, καθώς και να εφαρμόζετε προϊόντα προστασίας από τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η L'Oreal Paris έχει δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης προσώπου ειδικά σχεδιασμένα για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.
Ποια προϊόντα να επιλέξω για μεικτή επιδερμίδα;
Για την περιποίηση της μεικτής επιδερμίδας σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα απαλό καθαριστικό για το πρόσωπο που θα απομακρύνει τις ακαθαρσίες, το σμήγμα και την λιπαρότητα από την επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνει. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τόνερ για να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας για την εφαρμογή ενός ενυδατικού προϊόντος. Η L'Oreal Paris έχει δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης προσώπου ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες της μεικτής επιδερμίδας.
Πώς χρησιμοποιώ σωστά την κρέμα προσώπου;
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το Hydra Energetic Gel Καθαρισμού Προσώπου, για να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας, κάθε πρωί και βράδυ. Έπειτα εφαρμόστε την κατάλληλη για τον τύπο επιδερμίδα σας κρέμα στη καθαρή επιδερμίδα σας κάνοντας απαλό μασάζ. Μία λεπτόρευστη κρέμα απορροφάται γρήγορα και δε χρειάζεται να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας μετά τη χρήση. Η σειρά ανδρικής περιποίησης Men Expert της L'Oreal Paris έχει μια μεγάλη ποικιλία σε ανδρικές κρέμες προσώπου ειδικά διαμορφωμένων για την περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας καλύπτοντας κάθε ανάγκη.
Πώς χρησιμοποιώ σωστά το έλαιο γενειάδας;
Η περιποίηση της γενειάδας είναι απαραίτητη και με τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων μπορεί να γίνει πολύ εύκολη. Ανάλογα με το μήκος της γενειάδας σας, τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα, περίπου 2 με 3 σταγόνες, από το έλαιο Barber Club στις παλάμες σας και ζεστάνετε το προϊόν, κάνοντας κυκλικές κινήσεις με τις παλάμες σας. Έπειτα, εφαρμόστε στα μούσια σας κάνοντας απαλό μασάζ στη γενειάδα, αλλά και στην επιδερμίδα κάτω από αυτή. Για ακόμη πιο καλοσχηματισμένα μούσια, χρησιμοποιήστε βούρτσα ή χτένα και δημιουργήστε το σχήμα γενειάδας που επιθυμείτε.
Πώς να περιποιηθώ τη γενεα μου;

Got a beard? Join the club! Η σειρά Barber Club αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για πρόσωπο, γένια & μαλλιά εμπνευσμένη από την τεχνολογία των Barber Clubs. Εμπλουτισμένη με αιθέριο έλαιο Κέδρου περιποιείται και καθαρίζει την επιδερμίδα και τα γένια, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στο styling του κάθε άνδρα. Ανακαλύψτε όλα τα προιόντα της σειράς Barber Club που θα απογειώσουν την περιποίηση της γενειάδας σας!

Mία εύκολη ρουτίνα που πρέπει να ακολουθείς καθημερινά είναι:
1.Καθαρισμό της γενειάδας με το ειδικό gel καθαρισμού
2.Περιποίηση και ενυδάτωση με το ειδικό έλαιο ή το booster της σειράς Barber Club
3.Styling & σχήμα για ακόμα και την πιο ατίθαση γενειάδα.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να δω αποτελέσματα στην επιδερμίδα μου;
Οι συνθέσεις των προϊόντων Men Expert με υψηλές αποδόσεις ενεργών συστατικών έχουν άμεσα ορατά αποτελέσματα στην ενυδάτωση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Το αντιγηραντικό αποτέλεσμα μπορεί να παρατηρηθεί μετά από λίγες εβδομάδες χρήσης, καθώς είναι μεγαλύτερες οι απαιτήσεις μιας πιο ώριμης επιδερμίδας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε τις πλήρεις περιγραφές και τα αποτελέσματα δοκιμής των προϊόντων που χρησιμοποιείτε.
Ποια είναι τα βασικά βήματα μιας ανδρικής ρουτίνας περιποίησης;

Τίποτα πολύπλοκο!

1.Καθαρίζετε απαλά την επιδερμίδα σας, το πρωί και το βράδυ πριν κοιμηθείτε, με ένα καθαριστικό προσώπου και χλιαρό νερό.

2.Εάν ξυρίζεστε, επιλέξτε ποιοτικά προϊόντα ξυρίσματος και ξυρίστε προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών σας.

3.Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας δύο φορές την ημέρα για να αποκαταστήσετε το φυσικό προστατευτικό του φραγμό.

4.Εφαρμόστε αντηλιακό μία φορά το πρωί (και φυσικά, κάθε δύο ώρες αν εκτίθεστε στον ήλιο ή αν αθλείστε στον ήλιο).

5.Και φυσικά δεν ξεχνάμε την περιποίηση του σώματος με καθημρινή χρήση αποσμητικού και αφρόλουτρου για διαρκή αίσθηση φρεσκάδας.

Πώς επιλέγω ρουτίνα περιποίησης προσώπου;
Η ανδρική ρουτίνα περιποίησης προσώπου πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας, όπως κανονική, μεικτή, λιπαρή, ξηρή και ευαίσθητη, και τις ανάγκες του κάθε άνδρα. Ορισμένα βασικά βήματα που συνιστώνται για την ανδρική περιποίηση προσώπου περιλαμβάνουν τον καθαρισμό, το ξύρισμα και την ενυδάτωση. Ανακαλύψτε  όλα τα προϊόντα στοχευμένης δράσης Men Expert της L'Oreal Paris που θα σας βοηθήσουν άμεσα και εύκολα να βελτιώσετε την ποιότητα της επιδερμίδας σας!
Πώς διατηρώ την επιδερμίδα μου υγιή;
Όπως και η γυναικεία επιδερμίδα, έτσι και η ανδρική επιδερμίδα χρειάζεται μια εξατομικευμένη ρουτίνα περιποίησης για να φαίνεται και να διατηρείται υγιής. Προϊόντα ενυδατικά, αντιγήρανσης και αντηλιακά πρέπει να χρησιμοποιούνται καθημερινά, καθώς και προϊόντα ξυρίσματος και υγιεινής υψηλής ποιότητας. Ανακάλυψε τα προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιδερμίδας σου.
Ποια είναι η διαφορά της κρέμας προσώπου με το serum;
Τα serum είναι ρευστές φόρμουλες βασισμένες σε επιλεγμένα ενεργά συστατικά που διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα, ενώ οι ενυδατικές κρέμες έχουν πιο πλούσιες συνθέσεις που δρουν στην επιφάνεια του δέρματος δημιουργώντας μια φυσική φραγή που κλειδώνει την υγρασία. Και τα δύο μπορούν να εμπλουτιστούν με συγκεκριμένα ενεργά συστατικά για να αντιμετωπίσουν μία ή περισσότερες ανησυχίες (αντιγήρανση, ακμή, σκούρες κηλίδες κ.λπ.). Συνιστάται η χρήση και των δύο προϊόντων καθημερινά, εφαρμόζοντας πρώτα το serum και στη συνέχεια την ενυδατική κρέμα.
Πώς επιλέγω αποσμητικό;
Η επιλογή αποσμητικού εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του σώματός σας. Η σειρά Men Expert της L'Oreal Paris περιλαμβάνει τεράστια ποικιλία αποσμητικών που καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε άντρα σε άρωμα και τύπο (roll on ή spray). Μπορείτε να διαλέξετε αποσμητικά που προσφέρουν είτε 48ωρη είτε 96ωρη προστασία από τον ιδρώτα και είναι κατάλληλα για κάθε στιγμή της μέρας, χαρίζοντας φρεσκάδα που διαρκεί.
Ποια είναι η διαφορά του roll on αποσμητικού με το spray;
Τα roll-on αποσμητικά προσφέρουν εύκολη και γρήγορη χρήση, ενώ το spray είναι κατάλληλο για γρήγορο στέγνωμα και μηδενικά κατάλοιπα. Ωστόσο όποιο από τα δύο κι αν επιλέξεις, τα αποσμητικά Μen Expert σου χαρίζουν απόλυτη προστασία από τον ιδρώτα και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα, σαν να βγήκες μόλις από το ντους!
Πώς επιλέγω αφρόλουτρο;
Η επιλογή αφρόλουτρου εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Κάποιοι παράγοντες που μπορεί να λάβετε υπόψη σας είναι ο τύπος της επιδερμίδας σας, το άρωμα και η χρήση. Για παράδειγμα, εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το αφρόλουτρο μετά από άθληση ή έντονη δραστηριότητα, μπορείτε να επιλέξετε ένα αφρόλουτρο που έχει αναζωογονητικές ιδιότητες. Ανακαλύψτε τη νέα σειρά αφρόλουτρων από το Men Expert, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας με δραστικά φυσικά συστατικά και αρώματα που διαρκούν.
Τι είναι το αφρόλουτρο 5 σε 1;
Η σειρά Men Expert της L'Oreal Paris έχει καταστήσει την περιποίηση και την καλοζωία των ανδρών τον κύριο της προβληματισμό και στοχεύει στο να κάνει την ρουτίνα περιποίησης του άνδρα απλή και αποτελεσματική. Αυτό ακριβώς κάνει το αφρόλουτρο 5 σε 1, το οποίο έχει 5 διαφορετικές δράσεις, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σώμα, στο πρόσωπο, στα μαλλιά, πριν το ξύρισμα αλλά και για ενυδάτωση. Είναι εμπλουτισμένο με άνθρακα και έχει έντονο άρωμα φρεσκάδας για άμεση αίσθηση καθαριότητας.
Γιατί να χρησιμοποιήσω ανδικά προϊόντα περιποίησης;
Οι ανάγκες της επιδερμίδας των ανδρών είναι διαφορετικές από αυτές των γυναικών. Η ανδρική επιδερμίδα είναι πιο παχιά και χρειάζεται προϊόντα που μπορούν να διεισδύσουν βαθύτερα, για να κάνουν τη δουλειά τους πιο αποτελεσματικά. Είναι πιο πλούσια σε κολλαγόνο και προστατεύεται από το έντονο τριχωτό, οπότε γερνάει πιο αργά από την επιδερμίδα των γυναικών. Ωστόσο, το καθημερινό ξύρισμα μπορεί να ερεθίσει την επιδερμίδα των ανδρών και τα θυλάκια των τριχών μπορούν να μολυνθούν. Είναι συνεπώς απαραίτητο να περιποιείστε την επιδερμίδα σας μετά το ξύρισμα με προϊόντα έντονης ενυδάτωσης. Τέλος, όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν μούσι ή γένια θα εκτιμήσουν τα έλαια που κάνουν τα μούσια απαλά και καλοσχηματισμένα.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ανδρικών και γυναικείων προϊόντων περιποίησης;
Οι χαρακτηριστικές ιδιότητες της ανδρικής επιδερμίδας προκύπτουν από την παραγωγή ενός ορμονικού παράγοντα, της τεστοστερόνης. Η επιδερμίδα των ανδρών είναι περίπου 20-25% πιο παχιά από την επιδερμίδα των γυναικών και έχει πιο τραχιά υφή. Αποτελείται από περισσότερο κολλαγόνο, που καθιστά την επιδερμίδα πιο σφιχτή & πιο ανθεκτική στη γήρανση. Η ανδρική επιδερμίδα παράγει το διπλάσιο σμήγμα από την επιδερμίδα των γυναικών. Για αυτόν τον λόγο, οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς σε ακμή και λιγότερο επιρρεπείς σε ξηρότητα. Επιπλέον, το καθημερινό ξύρισμα προκαλεί ερεθισμούς και κοψίματα. Επομένως, τα ανδρικά προϊόντα περιποίησης σχεδιάζονται για να είναι πιο απλά και λειτουργικά, ενώ τα γυναικεία προϊόντα έχουν την τάση να είναι πιο πολυτελή και περιποιητικά. Πέρα ​​από όλες αυτές τις διαφορές, η επιδερμίδα των ανδρών και των γυναικών αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα: ευαισθησία, γήρανση, έκθεση σε στρες, υπεριώδεις ακτίνες ή άλλους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.
Ποιες είναι οι αξίες της μάρκας L’Oréal Men Expert;
Η Men Expert έχει καταστήσει την περιποίηση και την ευημερία των ανδρών τον κύριο της προβληματισμό. Η μάρκα συνεργάζεται με το ίδρυμα Movember, το μόνο μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στην υγεία των ανδρών που λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκτός από την υποστήριξη εκτεταμένων εκστρατειών ευαισθητοποίησης και πρόληψης, η Men Expert βοηθά στη χρηματοδότηση προγραμμάτων ιατρικής έρευνας αφιερωμένων στην ψυχική (και όχι μόνο) υγεία των ανδρών.
Είναι ασφαλή τα προϊόντα L’Oréal Paris Men Expert;
100% των συνθέσεών μας περνούν από αυστηρή διαδικασία ασφαλείας πριν έρθουν στην αγορά. Οι επιστημονικές μας ομάδες, συμπεριλαμβανομένων δερματολόγων, τοξικολόγων, φαρμακοποιών, χημικών και γιατρών, κάνουν πρόωρες προβλέψεις για τυχόν ανεπιθύμητες επιδράσεις των πρώτων υλών και των φορμουλών. Μόλις κυκλοφορήσουν στην αγορά, τα προϊόντα μας συνεχίζουν φυσικά να παρακολουθούνται, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και αποτελεσματικότητά τους.
Γίνονται δοκιμές σε ζώα για τα προϊόντα L’Oréal Paris Men Expert;
Από το 1989 και μετά, η L'Oréal δεν δοκιμάζει πλέον κανένα από τα προϊόντα της ή οποιοδήποτε από τα συστατικά τους σε ζώα, σε καμία χώρα του κόσμου και ούτε αναθέτει αυτό το καθήκον σε άλλους. Η L'Oréal ήταν η πρώτη εταιρεία που, πριν από περισσότερο από 40 χρόνια, ανέπτυξε συνθετικό ανθρώπινο δέρμα που επιτρέπει την αξιολόγηση διαφόρων συστατικών και προϊόντων. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία έχει διατεθεί σε κυβερνήσεις, οργανισμούς και άλλες εταιρείες για να εξαλειφθεί η ανάγκη για δοκιμές σε ζώα. Άλλες τεχνικές, όπως απεικόνιση, μοριακός σχεδιασμός, τεχνητή νοημοσύνη και συστήματα εμπειρογνωμόνων της τοξικολογίας χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση της απόδοσης των φορμουλών μας.
Πώς να επιλέξω την κατάληλη σειρά περιποίησης μαλλιών;

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών Elvive είναι ποικίλα, ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Από κανονικά, μέχρι θαμπά και ξηρά ή λιπαρά μαλλιά· βαμμένα ή ιδιαίτερα απαιτητικά - το Elvive από τη L'Oréal Paris προσφέρει ένα εύρος προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για τις ξεχωριστές ιδιαιτερότητες των μαλλιών.

Παρ'όλα αυτά, τα τρία βήματα για βέλτιστη περιποίηση των μαλλιών παραμένουν ίδια:
1.Επιλογή σωστού σαμπουάν για τον καθαρισμό του τριχωτού
2.Χρήση του κατάλληλου conditioner για εύκολο ξεμπέρδεμα και απαλά μαλλιά
3.Χρήση θεραπείας/μάσκας για ιδιαίτερα εντατική φροντίδα.

Πώς επιλέγω το σωστό σαμπουάν μαλλιών;
Αν θες να επιλέξεις το κατάλληλο σαμπουάν για εσένα, αναρωτήσου τι χρειάζονται τα μαλλιά σου; Είναι βαμμένα; Είναι ταλαιπωρημένα; Είναι λιπαρά; 'Εχουν ψαλίδα; Εστίασε στις ανάγκες τους και διάλεξε το αντίστοιχο σαμπουάν. Εμείς θα σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τα εξής:
Πόσο συχνά πρέπει να λούζομαι;
Η συχνότητα με την οποία πρέπει να λούζεις τα μαλλιά σου εξαρτάται από τον τύπο των μαλλιών σου και το lifestyle που έχεις. Όσες γυναίκες έχουμε είτε λιπαρά μαλλιά, είτε εργαζόμαστε σε περιβάλλον όπου οφείλουμε να προσέχουμε την εμφάνιση των μαλλιών μας, είτε έχουμε αθλητικό τρόπο ζωής, το συχνό λούσιμο είναι μονόδρομος. Το καθημερινό λούσιμο μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτό, αρκεί να χρησιμοποιείς κατάλληλα προϊόντα για τα μαλλιά σου και ανάλογα με τις ανάγκες τους.
Γιατί πρέπει να χρησιμοποιώ conditioner;
Το conditioner περικλύει τα "λέπια" της τρίχας. Τα μαλλιά είναι λιγότερο πιθανό να ταλαιπωρηθούν από τριβή και να "σπάσουν". Επιπλέον, ξεμπερδεύονται ευκολότερα, και είναι απαλά με κίνηση. Το conditioner δεν εφαρμόζεται στις ρίζες, αλλά μόνο στα μήκη και στις άκρες και ξεβγάζεται εντελώς. Ανακάλυψε τα conditioner από την L'Oréal Paris. Όποια κι αν είναι η ανάγκη των μαλλιών σου, υπάρχει μια λύση!
Τι κάνει η μάσκα μαλλιών και πως εφαρμόζεται;
Η μάσκα μαλλιών επανορθώνει τα μαλλιά εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση. Προτείνεται να χρησιμοποιείται 1-2 φορές την εβδομάδα. Προϊόντα περιποίησης leave-in για θρέψη των μαλλιών τα οποία δεν είναι απαραίτητο να ξεβγαλθούν, είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση χάρη στην ελαφριά σύστασή τους. Ανακάλυψε την δύναμη μιας hairmask, εξερεύνοντας τα προϊόντα της L'Oréal Paris.
Πώς επιλέγω τη σωστή μάσκα μαλλιών;
Η μάσκα μαλλιών λειτουργεί καλύτερα όταν τοποθετείται σε νωπά μαλλιά και απλώνεται προσεκτικά σε όλο το μήκος τους. Για να βεβαιωθούμε ότι η μάσκα απλώθηκε ομοιόμορφα, κάνε μασάζ στο τριχωτό και χτένισε τα μαλλιά σου περνώντας τα δάχτυλά σου. Άφησε τη μάσκα όση ώρα ορίζουν οι οδηγίες στην συσκευασία του προϊόντος για καλύτερα αποτελέσματα. Ξέπλυνε με χλιαρό ή κρύο νερό για έξτρα λάμψη.
Πώς να ξεμπερδέψω τα μαλλιά μου;
Αν αναρωτιέσαι πώς να ξεμπερδέψεις τα μαλλιά σου, τα βήματα είναι απλά:

1. Όταν λούζεις τα μαλλιά σου, "δούλεψε" το σαμπουάν απαλά στο τριχωτό και απέφυγε το έντονο τρίψιμο. Έπειτα, κατευθύνσου από τις ρίζες προς τις άκρες και ξέβγαλε με νερό.
2. Χρησιμοποίησε conditioner. Τοποθέτησέ το σε ολόκληρα τα μήκη χρησιμοποιώντας βούρτσα μαλλιών. Άφησε το προϊόν να δράσει και έπειτα ξέβγαλέ το.
3. Χρησιμοποίησε leave-in conditioner πριν από το styling. Άπλωσέ το σε ολόκληρα τα μαλλιά όσο πιο ομοιόμορφα γίνεται.
4. Χτένισε τα μαλλιά σου τακτικά μέσα στη μέρα. Τα μακριά και ίσια μαλλιά είναι καλό να πιάνονται ψηλά πριν τον ύπνο για να αποφύγουμε το μπέρδεμα όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Serum Μαλλιών: Πως χρησιμοποιείται;
Πλέον, υπάρχουν serum όχι μόνο για το πρόσωπο, αλλά και για τα μαλλιά μας, ώστε να τους προσφέρουμε την κατάλληλη φροντίδα. Πώς όμως τα χρησιμοποιούμε; Τα serum μαλλιών έχουν σχεδιαστεί για να προσδίδουν λάμψη, λείανση και να βοηθάνε στην "τιθάσευση" των μαλλιών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε νωπά μαλλιά (αφού τα στεγνώσεις με πετσέτα), πριν το styling ή σε στεγνά μαλλιά για να ολοκληρώσεις το χτένισμά σου και να τιθασεύσεις τα μαλλιά που "πετάνε". Βρες τα serum με την υπογραφή της L'Oréal Paris.
Ποιο σαμπουάν είναι ιδανικό για ξανθά μαλλιά;
Έχεις βαμμένα μαλλιά που χρειάζονται ειδική φροντίδα και περιποίηση; H σειρά Elvive Color Vive προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα για ένα υπέροχο χρώμα με διάρκεια. Η λάμψη των πρώτων ημερών διατηρείται και επιμηκύνεται ακόμη περισσότερο! Χρησιμοποίησε όλη τη σειρά Elvive Color Vive για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
Πώς φεύγουν οι πορτοκαλί τόνοι από τα ξανθά μαλλιά;
Έχεις ξανθά μαλλιά και θέλεις να εξουδετερώσεις τους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους;
Το Color Vive Purple Σαμπουάν για Ξανθά Μαλλιά είναι ειδικά σχεδιασμένο για εσένα! Fun fact: Για να αντιμετωπίσεις τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους, το μωβ είνσι ο καλύτερός σου φίλος, καθώς είναι το αντίθετο χρώμα του κίτρινου/πορτοκαλί και είναι ιδανικό για την καταπολέμησή του.
Πώς να διατηρήσω το χρώμα των μαλλιών μου περισσότερο;
Για να διατηρήσεις περισσότερο το χρώμα των μαλλιών σου δοκίμασε τη σειρά, Elvive Color Vive, με προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για βαμμένα μαλλιά και περιλαμβάνει: σαμπουάν, conditioner, Rapid Reviver conditioner (super conditioner), μάσκα προστασίας χρώματος και Wonder Water (υγρό conditioner). Για περισσότερα tips and tricks, δες τα σχετικά άρθρα για βαμμένα μαλλιά στο Beauty Magazine.
Έχω λιπαρά μαλλιά, τι να κάνω;
Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τη λιπαρότητα, χρειάζεται να λούζεσαι συχνά και αναζητάς μια λύση στο πρόβλημα αυτό, τότε μπορείς να δοκιμάσεις το Σαμπουάν Extraordinary Δράση Αργίλου που είναι κατάλληλο για μαλλιά με λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες. Προσφέρει θρέψη σε μήκη και άκρες και τα μαλλιά γίνονται ορατά πιο υγιή με ανάλαφρη όψη για έως και 72* ώρες. Η εξαιρετικά περιποιητική του σύνθεση θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σου. Try it!
*Τεστ σε 226 καταναλώτριες.
Τι να κάνω αν έχω ταλαιπωρημένα μαλλιά;
Η κατάσταση των μαλλιών μας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Αν τα μαλλιά είναι ταλαιπωρημένα, η αιτία μπορεί να είναι, για παράδειγμα, η υπερβολική έκθεση στις ακτίνες του ήλιου, το έντονο βούρτσισμα και η συνεχής ή συχνή βαφή των μαλλιών. Το χλώριο, το θαλασσινό νερό και η χρήση ισιωτικής μπορούν επίσης να ταλαιπωρήσουν τα μαλλιά. Το πώς αντιδρούν τα μαλλιά σε αυτούς τους παράγοντες εξαρτάται και από την κατάσταση των μαλλιών και από τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που χρησιμοποιείς.
Αν τα μαλλιά βάφονται συχνά, ειδικά τα μακριά, σε συνδυασμό με το πιστολάκι, την ισιωτική και άλλα εργαλεία styling με θερμότητα, το εξωτερικό "περίβλημα" της τρίχας, τα λεγόμενα "λέπια", μπορεί να ταλαιπωρούνται και να μην "κλείνουν" όπως είναι απαραίτητο. Το μαλλί γίνεται "πορώδες", φαίνεται θαμπό και είναι "ατίθασο". Τα μαλλιά με ανοιχτά "λέπια" γίνονται ξηρά και εύθραυστα.
Το διάστημα μεταξύ των βαφών πρέπει να είναι τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες. Επιπλέον, συνίσταται η χρήση προϊόντων περιποίησης που είναι ειδικά σχεδιαμένα για τον τύπο των μαλλιών σου, ώστε να τους παρέχουν την απαραίτητη ενυδάτωση και λείανση που θα προστατεύει τα "λέπια" της τρίχας.
Και ένα tip: Χτένισε τα μαλλιά σου με μια απαλή χτένα ή βούρτσα με μεγάλα "δόντια" και στέγνωσε με χαμηλή θερμότητα. Αυτό βοηθάει να προστατεύεις τα μαλλιά σου.
Πώς να μακρύνω τα μαλλιά μου;
Για να αποκτήσεις τα μακριά μαλλιά που ονειρεύεσαι, χρειάζεσαι την κατάλληλη φροντίδα για να παραμείνουν λεία, λαμπερά και με υγιείς άκρες. Μη ξεχνάς να περιορίσεις την θερμότητα, καθώς αφυδατώνει και καίει την τρίχα. Σε κάθε περίπτωση, να αποφεύγεις τα σίδερα ισιώματος! Επίσης, όπως ίσως ήδη γνωρίζεις, πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν –είτε θετικά είτε αρνητικά– την υγεία των μαλλιών έχουν να κάνουν με το τι τρώμε και το τι πίνουμε. Οι τροφές που είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες ενισχύουν την παραγωγή κερατίνης, συμβάλλοντας έτσι στην ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών. Σε γενικές γραμμές πάντως, μια ασφαλής επιλογή είναι πάντα τα κλασσικά: υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, και άφθονο νερό! Επίσης, είναι απαραίτητο να επιλέξεις μια σειρά φροντίδας ειδικά μελετημένη για τις ανάγκες των μακριών μαλλιών aka την Elvive Dream Long της L’Oréal Paris! Βασισμένη σε φυτική κερατίνη, βιταμίνες και καστορέλαιο, αυτή η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσφέρει στα μακριά μαλλιά την απόλυτη φροντίδα.
Πώς να μην φριζάρουν τα σγουρά μαλλιά;

Για να μην φριζάρουν τα σγουρά μαλλιά είναι σημαντικό να τα φροντίζεις με τα κατάλληλα προιοντα. Σου προτείνουμε για λούσιμο να δοκιμάσεις το σαμπουάν Elvive Extraordinary Jojoba, με πολύτιμο έλαιο Jojoba. Προσφέρει αξεπέραστη απαλότητα και πειθαρχία. Μια σύνθεση ενισχυμένη με πολύτιμο έλαιο Jojoba, πλούσιο σε λιπαρά οξέα που:
1.Αναζωογονεί τα μαλλιά με αξεπέραστη απαλότητα & λάμψη
2.Γίνεται ένα με τα μαλλιά για να δημιουργήσει τέλεια πειθαρχία
3.Αγκαλιάζει τα μαλλιά με ένα ακαταμάχητο άρωμα Jojoba

Επίσης, για μαλλιά που ταλαιπωρούνται από το φριζάρισμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μάσκα πολλαπλών χρήσεων Elvive Extraordariny Jojoba Oil Jojoba για εντατική θρέψη, πειθαρχία και απαλότητα και οπωσδήποτε να βάλεις στη ρουτίνα σου το έλαιο πολλαπλών χρήσεων Extraordinary Oil, για βαθιά θρέψη που δεν βαραίνει τα μαλλιά, μεταξένια λάμψη και απόλυτη πειθαρχία.

Πώς να κάνω τα μαλλιά μου πιο πυκνά;
Το άγχος, οι εποχιακές αλλαγές, το βούρτσισμα και styling ταλαιπωρούν τα μαλλιά. Αν νιώθεις τα μαλλιά σου πιο αδύναμα, λεπτά, παρατηρείς έντονη τριχόπτωση και στόχος σου είναι πυκνά μαλλιά, τότε χρειάζεται να ακολουθήσεις μια ειδική φροντίδα για να αποκτήσουν και πάλι τη δύναμή τους! Όλα, λοιπόν, ξεκινάνε από τη χρήση ενός σαμπουάν ενδυνάμωσης μαλλιών, για μαλλιά που είναι λεπτά και σπάνε. Το Full Resist Σαμπουάν Ενδυνάμωσης, με Bιοτίνη + Bιταμίνη B5 + Aργινίνη, θα σε βοηθήσει στο να αποκτήσεις πυκνά και πλούσια μαλλιά. Try it.
Πώς να κανω τα μαλλιά μου σγουρα;
Για να κάνεις τα μαλλιά σου σγουρά θα σου προτείναμε να ακολουθήσεις το trend με τα ρόλεϊ για καλοσχηματισμένες και bouncy μπούκλες. How to: Στέγνωσε τα μαλλιά σου και όσο είναι ακόμα ζεστά, τύλιξε κάθε τούφα σε ρόλει. Άφησέ τα όσο εσύ ετοιμάζεσαι και όταν τα μαλλιά "κρυώσουν", βγάλε τα ρόλεϊ και είσαι ready. Προτείνουμε επιπλέον, να χρησιμοποιήσεις και το Extraordinary Oil στις άκρες για βαθιά θρέψη που δεν βαραίνει τα μαλλιά, μεταξένια λάμψη και απόλυτη πειθαρχία. Μην ξεχνάς, επίσης, να ενυδατώσεις τα μαλλιά σου με μάσκα για μπούκλες μετά το λούσιμο. Η Dream Long Curls περιέχει γλυκερίνη και καστορέλαιο και είναι κατάλληλη για κυματιστά και σγουρά μαλλιά.
Πώς να έχω λαμπερά μαλλιά;
Για να ξεκινάς την ημέρα σου με good hair day: υπέροχα, λαμπερά μαλλιά, που τονώνουν στη στιγμή την αυτοπεποίθησή και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα, ακολούθησε τα παρακάτω tips:

1.Ξέβγαζε τα μαλλιά με κρύο νερό. Μπορεί το καλοκαίρι να είναι αναζωογονητικό, αλλά το χειμώνα μοιάζει ακατόρθωτο. Τίποτα, όμως, δεν θα μπορεί να σε σταματήσει από αυτή την πολύτιμη για τα μαλλιά συνήθεια, από τη στιγμή που θα τη δοκιμάσεις και μετά. Το κρύο νερό κλείνει τα λέπια και λειαίνει την τρίχα, κλειδώνοντας στο εσωτερικό της την υγρασία και τις χρωστικές (αν έχεις βαμμένα μαλλιά) και χαρίζει υπέροχη λάμψη. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς κρύο νερό καθόλη τη διάρκεια του λουσίματος, αρκεί στο τελευταίο ξέβγαλμα. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

2.Πρόσφερε την κατάλληλη περιποίηση καθημερινά με ένα έλαιο μαλλιών. Η βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και τη λάμψη τους. Προτείνουμε το Extraordinary Oil που είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών! Μια μαγική σύνθεση, εμπλουτισμένη με έλαια για βαθιά θρέψη που δεν βαραίνει τα μαλλιά, μεταξένια λάμψη και απόλυτη πειθαρχία.
Πώς περιποιούμαι τα μαλλιά μου μετά τη βαφή;
Για συνεχή περιποίηση των μαλλιών σου και την προστασία του χρώματος, προτείνουμε να χρησιμοποιείς σαμπουάν και conditioner που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσει τα μαλλιά σου να διατηρούν το χρώμα τους και να ακτινοβολούν. Τακτικό βαθύ conditioning με μάσκες θα βοηθήσουν να διατηρείς την υγρασία και την ζωντάνια τους, έτσι ώστε όταν τα βάφεις, να απορροφούν το χρώμα ομοιόμορφα και το τελικό αποτέλεσμα είναι τέλειο από τις ρίζες έως τις άκρες. Η σειρά L'Oréal Paris ELVIVE Colour-Protect είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προστατεύει τα μαλλιά σου και να παρατείνει την ζωντάνια και την λάμψη τους. Επίσης, εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που μπορεί να είναι μετά το βάψιμο. Το τακτικό "καθάρισμα" για να αφαιρέσεις τις ξηρές άκρες με ψαλίδα, θα βοηθήσει στο να διατηρήσεις το χρώμα να φαίνεται πλούσιο και λαμπερό.
Ποια βαφή μαλλιών καλύπτει τα λευκά μαλλιά;
Για έως 100% κάλυψη των λευκών, διάλεξε από την ποικιλία αποχρώσεων που διαθέτουν οι μόνιμες βαφές μαλλιών Excellence και για εσένα που έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες λευκές τρίχες, επέλεξε την μόνιμη βαφή μαλλιών Casting Creme Gloss από τη L'Oréal Paris. Για να καλύψεις εύκολα και γρήγορα τις λευκές ρίζες, διάλεξε το Magic Retouch.
Πόσο διαρκεί η βαφή μαλλιών;
Οι Excellence μόνιμες βαφές μαλλιών για πλούσιο, φυσικό χρώμα και εως και 100% κάλυψη των λευκών, υπόσχονται διάρκεια έως και 4 εβδομάδες. Οι Casting Creme Gloss, χωρίς αμμωνία, στον ίδιο τόνο για ιριδίζουσα, αστραφτερή λάμψη και ευχάριστο άρωμα, σου υπόσχονται διάρκεια έως και 28 λουσίματα. Το Magic Retouch Spray, διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο και είναι αδιάβροχο.
Υ.Γ. Το πόση διάρκεια θα έχει η βαφή στα μαλλιά σου εξαρτάται επίσης από το χρώμα το οποίο έχεις επιλέξει.
Πώς να επιλέξω απόχρωση μαλλιών;
Σου προτείνουμε να επιλέξεις μια απόχρωση που ταιριάζει μεταξύ στις δύο κοντινές αποχρώσεις του φυσικού σου μαλλιού, είτε πιο σκούρο, είτε πιο ανοιχτό. Ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία, θα καταφέρεις ένα αποτέλεσμα που εναρμονίζεται καλά με την επιδερμίδα σου, το χρώμα των ματιών σου και είναι εύκολο να διατηρηθεί μέχρι την επόμενη βαφή. Για να δοκιμάσεις το χρώμα της βαφής πριν "δεσμευθείς", δοκίμασε την τεχνολογία Virtual Try On τώρα.
Ποιο χρώμα μαλλιών μου πάει;
Με την υπηρεσία Virtual Try On μπορείς να διαλέξεις εύκολα ποιο χρώμα μαλλιών σου πηγαίνει. Βρες τη βαφή μαλλιών που σε ενδιαφέρει, πάτησε το κουμπί "Ζωντανή Δοκιμή" και πλοηγήσου στις αποχρώσεις μέχρι να βρεις αυτή που σου ταιριάζει. Με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο έχετε πρόσβαση σε πάνω από 30 αποχρώσες για να δοκιμάσεις.
Πώς να ανοίξω τα μαλλιά μου με βαφή;
Για εσένα που θες να ανοίξεις τα μαλλιά μόνη σου με βαφή έχουμε να σου πούμε τον εξής χρυσό κανόνα που πρέπει να θυμάσαι: το χρώμα των μαλλιών που ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας μας, είναι το φυσικό μας και για αυτό καλό είναι να μην αποκλίνουμε πάνω από δύο τόνους από το φυσικό μας χρώμα μαλλιών.
Δοκίμασε μια από τις βαφές της L'Oréal εδώ: https://www.lorealparis.gr/bafes-malliwn/monimes-bafes-malliwn και απέκτησε το αποτέλεσμα που επιθυμείς.
Πώς να βάψω τα μαλλιά μου;

Αν θες να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου διάλεξε μια από τις μόνιμες βαφές μαλλιών Excellence, καθώς περιλαμβάνουν ό,τι χρειάζεσαι για ένα εξαιτερικό αποτέλεσμα. Προσφέρουν τριπλή ρουτίνα που προστατεύει, φροντίζει και σέβεται το τριχωτό, την ποιότητα της τρίχας και το χρώμα των μαλλιών σου.

Συγκερκιμένα περιλαμβάνουν:

1. Κρέμα βαφής μαλλιών εμπλουτισμένη με προ-κερατίνη. Προστατεύει τα μαλλιά σε κάθε βαφή για χρώμα που διαρκεί και αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει. Έως 100% κάλυψη των λευκών.
2.Απαλό σαμπουάν φροντίδας διπλής δράσης με απαλό pH. Σχεδιασμένο για μία μοναδική εφαρμογή αμέσως μετά το ξέβγαλμα του μείγματος βαφής Excellence. Καθαρίζει απαλά το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά , ξεβγάζοντας την επιπλέον κρέμα-βαφή. Θρέφει τη τρίχα. Περισσότερη λάμψη. Πλούσιο, φυσικό χρώμα.
3.Απαλή μάσκα που θρέφει σε βάθος τη τρίχα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.


Βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει, μέσα από τη ποικιλία αποχρώσεων της μόνιμης βαφής μαλλιών Excellence από τη L’Oreal Paris. Σε περίπτωση που αναζητάς βαφή χωρίς αμμωνία δοκίμασε την Casting Crème Gloss. Αν όμως βιάζεσαι και θες να επιτύχεις γρήγορα και εύκολα την κάλυψη λευκών αλλά και σκούρων ριζών, τότε δοκίμασε το Magic Retouch Spray, διαθέσιμο σε ποικιλία αποχρώσεων, για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

Πώς βάφω τα μαλλιά μόνη μου;

Το επιτυχημένο χρώμα μαλλιών δε γίνεται μόνο στο κομμωτήριο. Ναι καλά άκουσες, μπορείς και μόνη σου να βάψεις τα μαλλιά σου σπίτι. Διάλεξε, είτε την full set, είτε τη mini kit συσκευασία.

Full Set: Οι συγκεκριμένες βαφές μαλλιών περιλαμβάνουν ότι χρειάζεσαι για να βάψειςε τα μαλλιά σου. Πιο αναλυτικά: Κρέμα Βαφή Προστασίας, Οξειδωτική Κρέμα, Απλικατέρ, Φροντίδα για μετά τη βαφή, που μπορεί να είναι απαλό σαμπουάν φροντίδας για μετά τη βαφή, ή/και κρέμα περιποίησης ή μάσκα για μετά τη βαφή, Γάντια μιας χρήσης, Έντυπο οδηγιών. Σε αυτή την περίπτωση η μόνιμη βαφή μαλλιών Excellence είναι η κατάλληλη για εσένα.

Με το Mini kit: το μόνο που χρειάζεσαι είναι μπολ και πινέλο- όλα τα υπόλοιπα θα τα βρεις μέσα στο κουτάκι της βαφής, από την L'Oréal Paris, που θα επιλέξεις.

Μελετημένες μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, οι βαφές για το σπίτι εφαρμόζονται πλέον πανεύκολα (ακόμα και αν είσαι αρχάρια), δίνουν χρώμα κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικής λάμψης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν και εντατική καλλυντική φροντίδα στα μαλλιά, με απόλυτο σεβασμό στην υγεία της τρίχας.
Extra tip: Μη λούσεις τα μαλλιά σας για 2-3 μέρες νωρίτερα, καθώς η βαφή διεισδύει καλύτερα στην τρίχα.

Πώς να ξανθύνω τα μαλλιά μου;
Αν σκοπός σου είναι να πας από το σκούρο στο ξανθό, δοκίμασε πρώτα ένα πιο ουδέτερο χρώμα, και άνοιξέ το σταδιακά. Μην ξεχνάς τον χρυσό κανόνα: το χρώμα των μαλλιών που ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας μας, είναι το φυσικό μας και για αυτό καλό είναι να μην αποκλίνουμε πάνω από δύο τόνους από αυτό.
Οι βαφές μαλλιών L’Oréal Paris είναι ειδικά σχεδιασμένες για να καλύπτουν με σεβασμό τις ανάγκες των μαλλιών.
Πώς να κάνω μπούκλες;

Ψάχνεις το ιδανικό προϊόν που θα σου χαρίσει ανάλαφρες και φυσικές μπούκλες με διάρκεια; Εμείς θα σου προτείνουμε να μην χρησιμοποιήσεις θερμότητα, αλλά να ακολουθήσεις κάποια πανεύκολα steps πριν κοιμηθείς, ώστε η επόμενη μέρα να είναι #goodhairday

1.Αφού βγεις από το μπάνιο, χτένισε τα μαλλιά σου απαλά και άπλωσε την Elnett Crème De Mousse Curls τον αφρό για Μπούκλες από τη L’Oreal Paris.

2.Στρίψε μια-μια μικρές τούφες με τα δάχτυλά σου και στερέωσε τες με τσιμπιδάκια στο τριχωτό.

3.Το πρωί θα ξυπνήσεις με τέλειες μπούκλες που έχουν απαλή αίσθηση, αλλά και κράτημα που διαρκεί χάρη στον αφρό Elnett. Δοκίμασε το trick και πες bye στην θερμότητα.

Πώς να κάνω κυματιστά μαλλιά;
Αν θες κυματιστά μαλλιά σαν να βγήκες από την θάλασσα, τότε, ακολούθησε τα εξής βήματα:
  1. Μετά το λούσιμο, σε μαλλιά που έχουν στεγνώσει κατά το 70-80%, χρησιμοποίησε τον αφρό Crème De Mousse Curls.
  2. Κάνε μια γαλλική κοτσίδα πριν κοιμηθείς.
  3. Θα ξυπνήσεις με τα πιο τέλεια σπαστά μαλλιά και θα κερδίσεις και παραπάνω χρόνο για ύπνο, αφού δεν χρειάζονται τίποτα παραπάνω και καμία συσκευή θερμότητας.
Πώς να δώσω όγκο στις ρίζες;
Ψάχνεις το ιδανικό προϊόν που θα σου χαρίσει μαλλιά με όγκο; Ανακάλυψε την Elnett Crème De Mousse Curls, Αφρός για Όγκο από τη L’Oreal Paris. Η μους που χαρίζει πλούσιο όγκο στα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Το μόνο που αρκεί είναι να την δοκιμάσεις!
Ποια συστατικά ενυδατώνουν την επιδερμίδα;
Υπάρχουν πολλά συστατικά που μπορείς να βρεις σε προϊόντα μακιγιάζ που ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Ανάμεσα τους είναι, το υαλουρονικό οξύ, η γλυκερίνη, η ουρία, η πανθενόλη και το γαλακτικό οξύ και μπορούν να συγκρατήσουν την υγρασία στην επιδερμίδα για πολλές ώρες. Δοκίμασε το true match tinted serum με 1% υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και κάλυψη.
Ποια συστατικά βοηθούν στη λάμψη της επιδερμίδας;
Για την λάμψη της επιδερμίδας σου, μπορείς να επιλέξεις προιόντα με βιταμίνη C, σαλικιλικό οξύ και νιασιναμίδη. Δοκίμασε το νέο Infallible 32H Matte Cover Make up με 4% νιασιναμίδη που θα προσφέρει λάμψη στο δέρμα σου.
Πώς δρα το Υαλουρονικό Οξύ;
Το υαλουρονικό οξύ (ΥΟ), είναι ένα υγροσκοπικό μόριο, ικανό να συγκρατεί μέχρι και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, γεγονός που το καθιστά κορυφαίο ενυδατικό παράγοντα για την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Όταν το μεγάλο αυτό μόριο, που αποτελείται από μονάδες D- γλυκουρονικού οξέος και D-N-ακετυλογλυ-κοζαμίνης, εφαρμόζεται απευθείας στην επιδερμίδα, συμβάλλει στην αποτελεσματική προστασία από την αφυδάτωση. Σήμερα, μέσω της βιοτεχνολογίας, το υαλουρονικό οξύ μπορεί επίσης να διασπαστεί σε μικρότερα μόρια, ικανά να διεισδύσουν στην επιδερμίδα και να μιμηθούν τη βιολογική ενυδάτωση μέσω της δικής τους δραστηριότητας, κυρίως όμως διεγείροντας τη σύνθεση του φυσικού υαλουρονικού οξέος από τα κερατινοκύτταρα (δοκιμή in vitro). Παράλληλα επειδή τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη ενυδάτωσης, όπως ακριβώς και η επιδερμίδα μας, το υαλουρονικό οξύ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην αναπλήρωση της υγρασίας τους. Δοκίμασε την δύναμη του υαλουρονικού στο πρόσωπο, αλλά και στα μαλλιά!
Πώς δρα η Βιταμίνη C;
Η καθαρή βιταμίνη C, γνωστή επίσης και ως L-ασκορβικό οξύ, αποτελεί την πιο αποτελεσματική μόρφη της Βιταμίνης C. Φημίζεται για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές της, καθώς και για τη δράση της ενάντια στην υπερμελάγχρωση και τα πρώτα σημάδια γήρανσης, όπως οι ορατοί πόροι, λεπτές γραμμές και ανομοιόμορφος επιδερμικός τόνος. Πολλές μελέτες, που διενεργήθηκαν in vitro από το Τμήμα Έρευνας & Καινοτομίας της L'Oréal σε αναδομημένο δέρμα, έδειξαν ότι η βιταμίνη C διεγείρει τη σύνθεση των ceramides και την παραγωγή ορισμένων τύπων κολλαγόνου (Ι και ΙΙΙ, IV και VII). H καθαρή βιταμίνη C διαφέρει από την βιταμίνη CG (γλυκοζίτης ασκορβυλίου), η οποία αποτελεί ένα σταθερό παράγωγο της βιταμίνης C που βιο-μετασχηματίζεται σε "βιταμίνη C + γλυκόζη" μέσω της δραστηριότητας των ενζύμων που υπάρχουν στην επιφάνεια του δέρματος. H βιταμίνης C δρα αποτελεσματικά στην επιδερμίδα και είναι η καλύτερή μας φίλη, καθώς η αντιοξειδωτική της σύνθεση, βοηθάει στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, λειαίνει τις ρυτίδες και αντιμετωπίζει τις πανάδες. Η L'Oréal σε προσκαλεί να δοκιμάσεις την δύναμή της βιταμίνης C.
Πώς βοηθά το καστορέλαιο τα μαλλιά;
Το καστορέλαιο είναι ένα πολύτιμο φυτικό έλαιο το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην περιποίηση των μαλλιών, χάρη στα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει.

Η υψηλή του περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε μετατρέπει το καστορέλαιο σε ένα εξαιρετικά θρεπτικό και ενυδατικό προϊόν για τα ταλαιπωρημένα, ξηρά και εύθραυστα μαλλιά, ενώ οι μαλακτικές του ιδιότητες βελτιώνουν την εικόνα των μαλλιών, ξεμπερδεύοντάς τα πολύ εύκολα και αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά.

Η καθημερινή χρήση προϊόντων styling, η ελλιπής και μη ισορροπημένη διατροφή και οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας αδυνατίζουν την τρίχα, ειδικά τις άκρες των μαλλιών, που είναι πιο επιρρεπείς στο σπάσιμο, δημιουργώντας ψαλίδα. Η βιταμίνη Ε, τα αμινοξέα και τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα που περιέχει το καστορέλαιο, ενισχύουν και λειαίνουν την τρίχα, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας από το σπάσιμο και την ψαλίδα.

Ανακαλύψτε τη δύναμη του καστορέλαιου στη σειρά Dream Long από τη L'Oréal.

Πώς επιλέγω μάσκαρα;
Η επιλογή της κατάλληλης μάσκαρα εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θες να έχεις καθώς και από τις βλεφαρίδες σου. Οι μάσκαρα δημιουργούνται για να προσφέρουν συγκεκριμένα αποτελέσματα, μήκος, γύρισμα, όγκο ή και λίγο από το καθένα. Το όνομα του κάθε προιόντος είναι μια καλή ένδειξη του αποτελέσματος που μπορείς να προσδοκείς να πετύχεις. Υπάρχουν 2 στοιχεία για το αποτέλεσμα μιας μάσκαρα, η σύνθεσή της & το βουρτσάκι της.
Τι χρώμα ρουζ μου ταιριάζει;
Ένας γενικός κανόνας είναι να ταιριάξεις το ρουζ σου με τον τόνο των χειλιών σου ώστε να εναρμονίσεις το συνολικό σου look. Για παράδειγμα, διάλεξε ένα ρουζ με ροζ απόχρωση εάν φοράς ένα κραγιόν με ροζ τόνο. Αν φοράς ένα φυσικό/ nude ή έντονο κόκκινο κραγιόν, τότε καλό είναι να επιλέξεις ένα ρουζ φυσικής απόχρωσης που είναι σε ένα πιο βαθύ τόνο από το δέρμα σου.
Τι είναι το primer προσώπου και πως το χρησιμοποιώ;
Τα Makeup primers έρχονται σε δύο μορφές, είτε για κάθε τύπο δέρματος είτε για να βοηθήσουν και να διορθώσουν την λιπαρότητα και τα σημάδια του δέρματος. Όλα τοποθετούνται στην επιδερμίδα μετά από την ενυδατική κρέμα για να δημιουργηθεί μια πιο απαλή υφή και να επεκτείνουν την διάρκεια του μακιγιάζ σου.
Concealer: Πως χρησιμοποιείται;
Το concealer είναι προτιμότερο να τοποθετείται μετά το foundation, ώστε να του επιτρέπει να καλύπτει τις περισσότερες ατέλειες και να χρειάζεται μετά λίγη ποσότητα concealer για περισσότερη κάλυψη. Η μόνη εξαίρεση είναι τα color-correcting concealers που είναι προτιμότερο να τοποθετούνται πριν το foundation. Τοποθέτησέ το χρησιμοποιώντας το απλικατέρ ή ένα μικρό βουρτσάκι, έπειτα, ταμποναρισέ το απαλά στην επιδερμίδα σου χωρίς να το απλώσεις. Όταν χρησιμοποιείς concealer γύρω από την περιοχή των ματιών, τοποθέτησέ το μόνο στην σκούρα περιοχή του ματιού. Σε περίπτωση πρηξίματος, απόφυγε τις πολύ ανοιχτές αποχρώσεις καθώς αυτές επιδεινώνουν το πρόβλημα δίνοντας έμφαση.
Τι μακιγιάζ μου ταιριάζει;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Virtual Try On Tool ώστε να δεις τις αποχρώσεις και τα προιόντα μακιγιάζ που σου ταιριάζουν, χρηιμοποιώντας τα εικονικά.
Ποιο είναι το καλύτερο foundation;
Το foundation δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας αψεγάδιαστης επιδερμίδας. Καταρχάς, χρειάζεται να καθορίσεις τον τύπο της κάλυψης που θες να πετύχεις: μικρή, μέτρια ή πλήρης. Έπειτα, αποφάσισε στο τελείωμα που θες να έχει: ματ, φυσικό ή λαμπερό.
Ποιο κραγιόν είναι το καλύτερο;
Για να επιλέξεις το καλύτερο κραγιόν σύμφωνα με τα γούστα σου, χρειάζεται να καθορίσεις τι υφή και τι αποτέλεσμα θα ήθελες να έχει πάνω στα χείλη σου: glossy, ματ, σατινέ, ενυδατικό. Παράλληλα, χρειάζεται να καθορίσεις και την απόχρωση που θα ήθελες να έχει σύμφωνα με το συνολικό σου look. Μπορείς να βρεις ποικιλία αποχρώσεων από κάθε κραγιόν που σου αρέσει η υφή του.
Τι χρωμα σκια μου ταιριαζει;
Σε κάθε απόχρωση ματιών και σε κάθε επιδερμίδα, ταιριάζουν διαφορετικά χρώματα σκιών, ώστε να αναδεικνύουν καλύτερα το βλέμμα. Μπορείς να επιλέξεις από μια πληθώρα αποχρώσεων σκιών σύμφωνα με τα μάτια σου αλλά και με το look που θες να δημιουργήσεις.
Τι προιοντα μακιγιαζ χρειαζομαι;
Υπάρχει πληθώρα προιόντων μακιγιάζ για όλες τις ανάγκες. Σημασία έχει να καθορίσεις ποιο είναι το look που θες να πετύχεις. Κατά κύριο λόγο τα πιο must-have προιόντα μακιγιάζ είναι το foundation, το concealer, η μάσκαρα και το κραγιόν. Ωστόσο, ανάλογα με το πόσο έντονο θες να είναι το μακιγιάζ σου, χρειάζεται να συμπληρωθεί και από άλλα προιόντα.
Ποια πούδρα έχει ματ αποτέλεσμα;
Ματ αποτέλεσμα έχει η πούδρα της σειράς Infallible. Η πιο viral πούδρα του Tik Tok! Προσφέρει απόλυτη κάλυψη και διάρκεια υγρού μεικ απ ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα πούδρας.
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "FAQPage", "mainEntity": [ { "@type": "Question", "name": "Η L'Oréal κάνει δοκιμές σε ζώα;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η L’Oréal δεν δοκιμάζει κανένα προϊόν της σε ζώα στην ελληνκή αγορά, εδώ και πάνω από 30 χρόνια, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων ως προς τις εναλλακτικές μεθόδους."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποιες εναλλακτικές μεθόδους έχει αναπτύξει η L'Oréal έναντι των δοκιμών σε ζώα;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Από το 1979, η L’Oréal ανασυνθέτει στο εργαστήριο μοντέλα ανθρώπινου δέρματος, διενεργώντας in vitro δοκιμές ασφαλείας που δεν περιλαμβάνουν ζώα. Έτσι, ο Όμιλος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων ως προς τις εναλλακτικές μεθόδους αξιολόγησης της ασφάλειας. Έκτοτε, η L’Oréal ίδρυσε το <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.loreal.com/el-gr/greece/pages/commitments/inside-our-products-gr/">Episkin</a></strong></span> στη Λυών (Γαλλία) και στη Σαγκάη (Κίνα), όπου πραγματοποιείται η ανασύνθεση του δέρματος. Πέραν των μοντέλων ανακατασκευασμένου δέρματος, στο πλαίσιο της προγνωστικής αξιολόγησης η L’Oréal διαθέτει ένα ευρύ σύνολο εργαλείων που δεν περιλαμβάνουν δοκιμές σε ζώα, όπως η μοριακή μοντελοποίηση, τα εξειδικευμένα τοξικολογικά συστήματα, οι τεχνικές απεικόνισης, και πολλά άλλα."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποιες ενέργειες εφαρμόζει η L'Oréal για να θέσει τέρμα στις δοκιμές σε ζώα στην Κίνα;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Εδώ και πάνω από 10 χρόνια, η L’Oréal συνεργάζεται με αρχές και επιστήμονες της Κίνας, προκειμένου να επιτευχθεί η αναγνώριση εναλλακτικών μεθόδων δοκιμών και η εξέλιξη των κανονιστικών ρυθμίσεων για τα καλλυντικά προς την πλήρη και οριστική εξάλειψη των δοκιμών σε ζώα. Έτσι, σήμερα, τα προϊόντα που παρασκευάζονται και πωλούνται στην Κίνα και ονομάζονται «μη λειτουργικά», όπως σαμπουάν, αφροντούς ή προϊόντα μακιγιάζ, δεν δοκιμάζονται πλέον σε ζώα. Το 2014, ιδρύσαμε στη Σαγκάη ένα <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.loreal.com/el-gr/greece/pages/commitments/inside-our-products-gr/">Κέντρο Episkin</a></strong></span>, όπου δημιουργούνται μοντέλα ανακατασκευασμένου δέρματος. Τα μοντέλα αυτά χρησιμοποιούνται για in vitro δοκιμές ασφάλειας που δεν περιλαμβάνουν ζώα και τίθενται στη διάθεση των κινεζικών αρχών"} } , { "@type": "Question", "name": "Είναι σημαντική η βιωσιμότητα για τη L'Oréal;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η L'Oréal έχει δεσμευτεί να διασφαλίζει ότι όλες της οι δραστηριότητες γίνονται με σεβασμό προς το περιβάλλον. Η βιωσιμότητα αποτελεί το επίκεντρο της εταιρικής της φιλοσοφίας. Μάλιστα, με μετρήσιμα μέτρα, γίνεται συνεχώς προσπάθεια να περιοριστεί ο αρνητικός αντίκτυπος προς τη βιοποικιλότητα, το νερό και τους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας. Σε κάθε προϊόν της L'Oréal μπορείς να ανακαλύψεις τον "Συνολικό και Περιβαλλοντικό του Αντίκτυπο", λαμβάνοντας υπόψη 14 παράγοντες σχετικούς με τον πλανήτη μας*. Μάθε περισσότερα εδώ: <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/vathmologia-periballontikou-koinwnikou-antiktupou-proiontos">Βαθμολογία Περιβαλλοντικού &amp; Κοινωνικού Αντικτύπου Προϊόντος</a></strong></span></p> <p><em>*άνθρακας, έλλειψη νερού, οικοτοξικότητα του γλυκού νερού, θαλάσσιος ευτροφισμός, οξίνιση του νερού, εξάντληση των ορυκτών και μεταλλικών πηγών, μετασχηματισμός της γης, χερσαίος ευτροφισμός, αιωρούμενα σωματίδια, τοξικότητα μέσω του περιβάλλοντος, ιονίζουσα ακτινοβολία, εξάντληση του όζοντος, και φωτοχημικός σχηματισμός.</em>"} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς φεύγουν οι πανάδες;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Οι πανάδες είναι καφέ ή κόκκινες κηλίδες που εμφανίζονται στο δέρμα και συνήθως είναι συνέπεια της έκθεσης στον ήλιο. Η L'Oreal Paris προσφέρει πολλά προϊόντα περιποίησης του δέρματος που σχεδιάστηκαν ειδικά για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των πανάδων, όπως κρέμες, σερουμ και αντηλιακά. Αυτά τα προϊόντα συχνά περιέχουν συστατικά όπως βιταμίνη C, ρετινόλη, οξέα φρούτων και αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των πανάδων."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς φεύγουν οι ρυτίδες;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Οι ρυτίδες είναι μια φυσιολογική διαδικασία γήρανσης του δέρματος και μπορούν να παρουσιαστούν σε όλους τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μειωθούν ορατά οι ρυτίδες. Ανάλογα με τον τύπο της ρυτίδας, οι επιλογές θεραπείας μπορεί να διαφέρουν. Η βιταμίνη C και το υαλουρονικό οξύ είναι δύο συστατικά που συμβάλλουν σημαντικά στη λείανση των ρυτίδων. Ανακαλύψτε όλες τις ρουτίνες περιποίησης προσώπου που προτείνει η L'Oreal Paris για να αντιμετωπιστούν οι πρώτες ρυτίδες σε κάθε τύπο επιδερμίδας: <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/poia-einai-ta-katallhla-proionta-gia-tis-prwtes-rutides">Ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα για τις πρώτες ρυτίδες;</a></span></strong>"} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς φεύγουν οι σακούλες κάτω από τα μάτια;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Έχεις σακούλες κάτω από τα μάτια; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς! Η εμφάνισή τους μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως η έλλειψη ύπνου και η κούραση. Γι΄αυτό η L'Oreal Paris είναι εδώ για να σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις τις σακούλες κάτω από τα μάτια και να επαναφέρεις την ζωντάνια στην επιδερμίδα σου με μια μεγάλη ποικιλία από κρέμες ματιών. Καταπολέμησε τις σακούλες κάτω από τα μάτια με <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-proswpou/krema-matiwn">προϊόντα περιποίησης ματιών</a></strong></span> της L'Oréal Paris με συνθέσεις ειδικά σχεδιασμένες για την αντιμετώπιση των κουρασμένων ματιών."} } , { "@type": "Question", "name": "Τι είναι το σέρουμ προσώπου;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Το σέρουμ προσώπου είναι ένα ελαφρύ, άμεσα απορροφήσιμο υγρό που περιέχει συνήθως υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό οξύ και άλλες ενώσεις που ενισχύουν την επιδερμίδα. Συνήθως, τα σέρουμ προσώπου είναι πιο συμπυκνωμένα από τις κρέμες προσώπου, και μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση του τόνου και της υφής της επιδερμίδας, καθώς και στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Μπορείτε να επιλέξετε το <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-proswpou/oros-proswpoy">σέρουμ προσώπου</a></span></strong> από την L'Oreal Paris που ταιριάζει στις ανάγκες σας, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας."} } , { "@type": "Question", "name": "Serum Προσώπου: Πως χρησιμοποιείται;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Το serum ή ορός (στην δική μας γλώσσα) από οποιαδήποτε σειρά αντιγήρανσης και αν προέρχεται, είναι το προϊόν που περιέχει την υψηλότερη περιεκτικότητα δραστικών συστατικών και χάρη στην ειδική σύνθεσή του διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα. Προσφέρει λοιπόν την πιο εντατική φροντίδα. Θα πρέπει πάντα να το εφαρμόζετε πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν σε καθαρή επιδερμίδα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό με απαλές, ανοδικές κινήσεις. Έπειτα, μπορείτε να συνεχίσετε με την κρέμα ματιών και στο τέλος με την κρέμα ημέρας ή νύχτας αντίστοιχα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη σημασία του serum εδώ: <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/xrhsimopoieiste-oro-gia-rutides-kai-antimetwpiste-tis">Χρησιμοποιείστε ορό για ρυτίδες και αντιμετωπίστε τις!</a></strong></span>"} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς εφαρμόζω κρέμα ημέρας;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Πριν εφαρμόσετε την κρέμα ημέρας, βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπό σας είναι καθαρό. Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό προσώπου και ξεπλύνετε καλά με νερό. Αφήστε το πρόσωπο να στεγνώσει ελαφρώς και έπειτα εφαρμόστε την κρέμα ημέρας με απαλές και κυκλικές κινήσεις. Ανακαλύψτε όλες τις <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-proswpou/krema-hmeras">κρέμες ημέρας</a></strong></span> της L'Oreal Paris και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της επιδερμίδας σας."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να ενυδατώσω το πρόσωπό μου;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η ενυδάτωση του προσώπου είναι σημαντική για τη διατήρηση της λάμψης και υγείας της επιδερμίδας. Η L'Oreal Paris προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προιόντων ειδικά σχεδιασμένων για την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Ανακαλύψτε όλες τις κρέμες ημέρας, ματιών και ορούς καθώς και προϊόντα καθαρισμού, με συνθέσεις ειδικές για την αντιμετώπιση της αφυδατωμένης επιδερμίδας, που έχει ανάγκη από μια έκρηξη <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-proswpou/enydatwsh-proswpou">ενυδάτωσης</a></strong></span>."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να κάνω καθαρισμό προσώπου στο σπίτι;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Ο καθαρισμός προσώπου πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας περιποίησης αν θέλουμε να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας νεανική και λαμπερή. Η L'Oreal Paris διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-proswpou/katharistiko-proswpoy">καθαριστικών προσώπου</a></strong></span> με τα οποία μπορείς να κάνεις έναν βαθύ και εντατικό καθαρισμό. Ανακάλυψε λεπτομερώς όλα τα tips της L'Oreal Paris για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα καθαρισμού πρωί και βράδυ: <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/prwinos-kai-vradinos-katharismos-proswpoy">Πρωινός και βραδινός καθαρισμός προσώπου</a></span></strong>"} } , { "@type": "Question", "name": "Γιατί έχω μαύρους κύκλους στα μάτια;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μπορούν να οφείλονται σε διάφορους παράγοντες, όπως η κληρονομικότητα, η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή, η κούραση, η ξηρότητα του δέρματος και η ηλικία. Καταπολεμήστε τους <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-proswpou/mauroi-kukloi">μαύρους κύκλους</a></span></strong> με προϊόντα περιποίησης ματιών της L'Oréal Paris με συνθέσεις ειδικά σχεδιασμένες για την αντιμετώπιση των κουρασμένων ματιών και ειδικά των μαύρων κύκλων."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς καταλαβαίνω τι τύπο δέρματος έχω;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η επιδερμίδα συνήθως χωρίζεται σε έναν από τους τέσσερις τύπους- κανονική, λιπαρή, ξηρή ή μικτή. Εντός αυτών των τύπων, η επιδερμίδα μπορεί επίσης να είναι ευαίσθητη ή επιρρεπής σε ακμή. Η κανονική επιδερμίδα συνήθως δεν είναι ούτε λιπαρή ούτε ξηρή, ενώ η μικτή επιδερμίδα μπορεί να διαφέρει σε τύπο ανάλογα με την περιοχή του προσώπου σας. Ο τύπος της επιδερμίδας σας αλλάζει συχνά καθώς γερνάτε και εξαρτάται επίσης από αρκετούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής, των φαρμάκων και των ορμονών. Για να αναγνωρίσετε ποιον τύπο επιδερμίδας έχετε, πλύνετε το πρόσωπό σας με ένα ήπιο καθαριστικό και μην εφαρμόσετε κανένα προϊόν. Μετά από μερικές ώρες, εξετάστε την επιδερμίδα σας για να δείτε εάν έχει γίνει σφιχτή και ξηρή, λιπαρή ή συνδυαστικά και τα δύο. Αν δεν υπήρξε καμία αλλαγή και η επιδερμίδα παραμένει μαλακή και ομοιόμορφη, τότε θεωρείται κανονική."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς φεύγουν οι λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Οι λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια μπορεί να είναι αποτέλεσμα της φυσιολογικής γήρανσης του δέρματος, καθώς και της έκθεσης στον ήλιο, της ρύπανσης, του καπνίσματος και άλλων περιβαλλοντικών παραγόντων. Για να μειώσετε τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια, μπορείτε να χρησιμοποιήστε κρέμες περιποίησης που περιέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά όπως βιταμίνη C και E, ρετινόλη και αλόη, που βοηθούν στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και στην ελαχιστοποίηση των λεπτών γραμμών. Ανακαλύψτε τα <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/epidermida/peripoihsh-proswpou">προϊόντα περιποίησης προσώπου</a></strong></span> της L'Oréal Paris ειδικά σχεδιασμένα για την αντιμετώπιση των πρώτων ρυτίδων και των <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-proswpou/leptes-grammes-sto-proswpo">λεπτών γραμμών στο πρόσωπο</a></strong></span>."} } , { "@type": "Question", "name": "Τι να κάνω για να έχω καθαρό πρόσωπο;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "<p>Για να διατηρήσεις το προσωπό σου καθαρό, είναι σημαντικό να ακολουθείς μια καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού. Ο καθαρισμός του προσώπου σου θα πρέπει να γίνεται κάθε μέρα πρωί και βράδυ, ακόμη και αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει τίποτα απολύτως επάνω στην επιδερμίδα σου. Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για τον καθαρισμό προσώπου και όλα τα tips της L'Oreal Paris για να επιλέξεις το καθαριστικό που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα σου:</p> <p><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/katharismos-epidermidas-kai-ntemakigiaz">Καθαρισμός επιδερμίδας και ντεμακιγιάζ!</a></strong></span></p> <p><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/katharismos-proswpou-pws-na-epileksete-to-katallhlo-proion">Καθαρισμός προσώπου: Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν;</a></strong></span></p>"} } , { "@type": "Question", "name": "Γιατί πρέπει να φοράμε αντηλιακό καθημερινά;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Καμία ρουτίνα περιποίησης προσώπου δεν είναι ολοκληρωμένη αν δεν περιλαμβάνει ως τελευταίο βήμα την αντηλιακή προστασία! Η χρήση αντηλιακού συνίσταται κάθε μέρα, καθώς η επιβλαβής ακτινοβολία UV μπορεί να διαπεράσει ακόμα και τα σύννεφα ή τα τζάμια, με αποτέλεσμα να επιτίθεται «στα κλεφτά» στα κύτταρα της επιδερμίδας σας, χωρίς καν να το παρατηρείτε. Η επιμελής, συνεχής προστασία από τον ήλιο μειώνει τον κίνδυνο δερματικών διαταραχών, αλλά παράλληλα προστατεύει μακροχρόνια από τα σημάδια της γήρανσης. Με άλλα λόγια, κρατά την επιδερμίδα σας σφριγηλή και νεανική. Ανακαλύψτε τις <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/kremes-me-anthliakh-prostasia-giati-na-tis-xrhsimopoihseis">ενυδατικές κρέμες με προστασία SPF</a></strong></span> της L'Oreal Paris και μάθετε περισσότερα για τη σημασία του αντηλιακού."} } , { "@type": "Question", "name": "Τι είναι το τόνερ προσώπου;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Οι τονωτικές λοσιόν (τόνερ) χρησιμοποιούνται για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία καθαρισμού αποκαθιστώντας τη φυσική ισορροπία του pH του δέρματος, αφαιρώντας τα τελευταία ίχνη καθαριστικού ή μακιγιάζ και επιτρέποντας στο δέρμα να απορροφήσει πλήρως τα οφέλη της ενυδατικής κρέμας που ακολουθεί. Η L'Oreal Paris έχει μεγάλη ποικιλία τονωτικών λοσιόν που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποια είναι η διαφορά της κρέμας ημέρας με την κρέμα νυχτός;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Οι κρέμες ημέρας δημιουργούνται για να προστατεύουν την επιδερμίδα μας από καθημερινούς παράγοντες, όπως οι ακτίνες UV και η ρύπανση, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν και αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας. Οι ενυδατικές κρέμες ημέρας έχουν πιο ελαφριά υφή και σχεδιάζονται συχνά για να εφαρμόζονται κάτω από το μακιγιάζ. Οι κρέμες νύχτας δημιουργούνται για να αναπληρώνουν και να βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων, η οποία συμβαίνει φυσικά κατά τη διάρκεια του ύπνου και δεν περιέχουν φίλτρα ηλίου. Οι ενυδατικές κρέμες νύχτας τείνουν να έχουν πιο πλούσιες συνθέσεις που δεν είναι κατάλληλες για την εφαρμογή μακιγιάζ ή περιέχουν συστατικά για τα οποία θα πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς χρησιμοποιώ την κρέμα ματιών;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Το δέρμα γύρω από τα μάτια μας είναι έως και 6 φορές λεπτότερο και πιο ευαίσθητο από ό,τι στο υπόλοιπο πρόσωπο και τείνει να είναι πιο ξηρό. Γι'αυτό είναι πιο επιρρεπές στην εμφάνιση των πρώτων ορατών σημείων γήρανσης. Οι κρέμες ματιών αναπτύσσονται για να αντιμετωπίζουν αυτές τις ανάγκες και να συμβάλλουν στη μείωση των μαύρων κύκλων και των πρηξιμάτων. Για να εφαρμόσεις την κρέμα ματιών, άπλωσε μια ποσότητα στο ημικύκλιο που ξεκινά από την εσωτερική γωνία του κάτω βλεφάρου μέχρι και το άνω βλέφαρο. Μην παραλείπεις την περιοχή στο πλάι των ματιών όπου σχηματίζεται το «πόδι της χήνας» δηλαδή οι ακτινωτές ρυτίδες έκφρασης και απέφυγε την περιοχή πολύ κοντά στο βλέφαρο. Αν επιθυμείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για την κρέμα ματιών: <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/h-krema-antighranshs-mporei-na-xrhsimopoihthei-kai-sta-matia">Η κρέμα αντιγήρανσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα μάτια;</a></span></strong>"} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς επιλέγω ρουτίνα περιποίησης προσώπου;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Μια ρουτίνα περιποίησης προσώπου πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Το πρώτο βήμα για να δημιουργήσετε τη σωστή ρουτίνα περιποίησης είναι η αναγνώριση του τύπου και της κατάστασης της επιδερμίδας σας. Η L'Oreal Paris έχει αρκετές επιλογές σε ρουτίνες περιποίησης προσώπου για διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας, όπως ξηρη, λιπαρή, μεικτή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Ωστόσο, αυτό που δεν πρέπει να λείψει ποτέ από την ρουτίνα σας είναι ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η αντηλιακή προστασία. Ανακαλύψτε όλα τα <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/epidermida/peripoihsh-proswpou">προιόντα προσώπου</a></strong></span> της L'Oreal Paris που θα απογειώσουν την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης!"} } , { "@type": "Question", "name": "Ποια προϊόντα να επιλέξω για λιπαρή επιδερμίδα;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η λιπαρή επιδερμίδα χρειάζεται σωστό καθαρισμό αλλά και σωστή ενυδάτωση! Η λιπαρή επιδερμίδα έχει ανάγκη από προϊόντα με την ανάλογη ελαφριά, λεπτόρρευστη και μη λιπαρή σύνθεση, ώστε να την ενυδατώσουν και να μην αφήσουν ίχνος λιπαρότητας στην επιφάνεια της. Η λιπαρή ή με τάση ακμής επιδερμίδα πρέπει να καθαρίζεται συστηματικά δυο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) και όχι παραπάνω, με ένα προϊόν που δεν είναι «επιθετικό» απέναντί της. Η L'Oreal Paris έχει δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης προσώπου ειδικά σχεδιασμένα για τις λιπαρές επιδερμίδες."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποια προϊόντα να επιλέξω για ξηρή επιδερμίδα;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα, σας προτείνουμε να επιλέξετε προϊόντα περιποίησης που έχουν ενυδατικές ιδιότητες και βοηθούν στην αποκατάσταση του φυσικού επιδερμικού φραγμού. Παράλληλα, καλό θα είναι να χρησιμοποιείτε απαλά καθαριστικά για την απομάκρυνση του μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα σας, καθώς και να εφαρμόζετε προϊόντα προστασίας από τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η L'Oreal Paris έχει δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης προσώπου ειδικά σχεδιασμένα για τις <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-proswpou/kshrh-epidermida">ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες</a></strong></span>."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποια προϊόντα να επιλέξω για μεικτή επιδερμίδα;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Για την περιποίηση της μεικτής επιδερμίδας σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα απαλό καθαριστικό για το πρόσωπο που θα απομακρύνει τις ακαθαρσίες, το σμήγμα και την λιπαρότητα από την επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνει. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τόνερ για να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας για την εφαρμογή ενός ενυδατικού προϊόντος. Η L'Oreal Paris έχει δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης προσώπου ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες της <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-proswpou/mikth-epidermida">μεικτής επιδερμίδας</a></span></strong>."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς χρησιμοποιώ σωστά την κρέμα προσώπου;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/hydra-energetic/gel-katharismou-proswpou">Hydra Energetic Gel Καθαρισμού Προσώπου</a></span></strong>, για να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας, κάθε πρωί και βράδυ. Έπειτα εφαρμόστε την κατάλληλη για τον τύπο επιδερμίδα σας κρέμα στη καθαρή επιδερμίδα σας κάνοντας απαλό μασάζ. Μία λεπτόρευστη κρέμα απορροφάται γρήγορα και δε χρειάζεται να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας μετά τη χρήση. Η σειρά ανδρικής περιποίησης Men Expert της L'Oreal Paris έχει μια μεγάλη ποικιλία σε <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/andrikh-peripoihsh/peripoihsh-proswpou/andrikh-krema-proswpou">ανδρικές κρέμες προσώπου</a></span></strong> ειδικά διαμορφωμένων για την περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας καλύπτοντας κάθε ανάγκη."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς χρησιμοποιώ σωστά το έλαιο γενειάδας;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η περιποίηση της γενειάδας είναι απαραίτητη και με τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων μπορεί να γίνει πολύ εύκολη. Ανάλογα με το μήκος της γενειάδας σας, τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα, περίπου 2 με 3 σταγόνες, από το <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/andrikh-peripoihsh/peripoihsh-proswpou/ladi-gia-genia">έλαιο Barber Club</a></span></strong> στις παλάμες σας και ζεστάνετε το προϊόν, κάνοντας κυκλικές κινήσεις με τις παλάμες σας. Έπειτα, εφαρμόστε στα μούσια σας κάνοντας απαλό μασάζ στη γενειάδα, αλλά και στην επιδερμίδα κάτω από αυτή. Για ακόμη πιο καλοσχηματισμένα μούσια, χρησιμοποιήστε βούρτσα ή χτένα και δημιουργήστε το σχήμα γενειάδας που επιθυμείτε."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να περιποιηθώ τη γενεα μου;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "<p>Got a beard? Join the club! Η σειρά Barber Club αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για πρόσωπο, γένια &amp; μαλλιά εμπνευσμένη από την τεχνολογία των Barber Clubs. Εμπλουτισμένη με αιθέριο έλαιο Κέδρου περιποιείται και καθαρίζει την επιδερμίδα και τα γένια, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στο styling του κάθε άνδρα. Ανακαλύψτε όλα τα προιόντα της σειράς <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/andrikh-peripoihsh/peripoihsh-proswpou/peripoihdsh-geneiadas">Barber Club</a></span></strong> που θα απογειώσουν την περιποίηση της γενειάδας σας! <br /><br />Mία εύκολη ρουτίνα που πρέπει να ακολουθείς καθημερινά είναι:<br /> 1.Καθαρισμό της γενειάδας με το ειδικό gel καθαρισμού<br /> 2.Περιποίηση και ενυδάτωση με το ειδικό έλαιο ή το booster της σειράς Barber Club<br /> 3.Styling &amp; σχήμα για ακόμα και την πιο ατίθαση γενειάδα.</p>"} } , { "@type": "Question", "name": "Πόσο καιρό χρειάζεται για να δω αποτελέσματα στην επιδερμίδα μου;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Οι συνθέσεις των προϊόντων Men Expert με υψηλές αποδόσεις ενεργών συστατικών έχουν άμεσα ορατά αποτελέσματα στην ενυδάτωση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Το αντιγηραντικό αποτέλεσμα μπορεί να παρατηρηθεί μετά από λίγες εβδομάδες χρήσης, καθώς είναι μεγαλύτερες οι απαιτήσεις μιας πιο ώριμης επιδερμίδας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε τις πλήρεις περιγραφές και τα αποτελέσματα δοκιμής των προϊόντων που χρησιμοποιείτε."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποια είναι τα βασικά βήματα μιας ανδρικής ρουτίνας περιποίησης;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "<p>Τίποτα πολύπλοκο!</p> <p>1.Καθαρίζετε απαλά την επιδερμίδα σας, το πρωί και το βράδυ πριν κοιμηθείτε, με ένα καθαριστικό προσώπου και χλιαρό νερό.</p> <p>2.Εάν ξυρίζεστε, επιλέξτε ποιοτικά προϊόντα ξυρίσματος και ξυρίστε προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών σας.</p> <p>3.Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας δύο φορές την ημέρα για να αποκαταστήσετε το φυσικό προστατευτικό του φραγμό.</p> <p>4.Εφαρμόστε αντηλιακό μία φορά το πρωί (και φυσικά, κάθε δύο ώρες αν εκτίθεστε στον ήλιο ή αν αθλείστε στον ήλιο).</p> <p>5.Και φυσικά δεν ξεχνάμε την περιποίηση του σώματος με καθημρινή χρήση αποσμητικού και αφρόλουτρου για διαρκή αίσθηση φρεσκάδας.</p>"} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς επιλέγω ρουτίνα περιποίησης προσώπου;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η ανδρική ρουτίνα περιποίησης προσώπου πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας, όπως κανονική, μεικτή, λιπαρή, ξηρή και ευαίσθητη, και τις ανάγκες του κάθε άνδρα. Ορισμένα βασικά βήματα που συνιστώνται για την ανδρική περιποίηση προσώπου περιλαμβάνουν τον καθαρισμό, το ξύρισμα και την ενυδάτωση. Ανακαλύψτε  όλα τα <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/andrikh-peripoihsh/peripoihsh-proswpou">προϊόντα στοχευμένης δράσης Men Expert</a></strong></span> της L'Oreal Paris που θα σας βοηθήσουν άμεσα και εύκολα να βελτιώσετε την ποιότητα της επιδερμίδας σας!"} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς διατηρώ την επιδερμίδα μου υγιή;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Όπως και η γυναικεία επιδερμίδα, έτσι και η ανδρική επιδερμίδα χρειάζεται μια εξατομικευμένη ρουτίνα περιποίησης για να φαίνεται και να διατηρείται υγιής. Προϊόντα ενυδατικά, αντιγήρανσης και αντηλιακά πρέπει να χρησιμοποιούνται καθημερινά, καθώς και προϊόντα ξυρίσματος και υγιεινής υψηλής ποιότητας. Ανακάλυψε τα <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/andrikh-peripoihsh/peripoihsh-proswpou">προϊόντα</a> </strong></span> που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιδερμίδας σου."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποια είναι η διαφορά της κρέμας προσώπου με το serum;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Τα serum είναι ρευστές φόρμουλες βασισμένες σε επιλεγμένα ενεργά συστατικά που διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα, ενώ οι ενυδατικές κρέμες έχουν πιο πλούσιες συνθέσεις που δρουν στην επιφάνεια του δέρματος δημιουργώντας μια φυσική φραγή που κλειδώνει την υγρασία. Και τα δύο μπορούν να εμπλουτιστούν με συγκεκριμένα ενεργά συστατικά για να αντιμετωπίσουν μία ή περισσότερες ανησυχίες (αντιγήρανση, ακμή, σκούρες κηλίδες κ.λπ.). Συνιστάται η χρήση και των δύο προϊόντων καθημερινά, εφαρμόζοντας πρώτα το serum και στη συνέχεια την ενυδατική κρέμα."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς επιλέγω αποσμητικό;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η επιλογή αποσμητικού εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του σώματός σας. Η σειρά Men Expert της L'Oreal Paris περιλαμβάνει τεράστια ποικιλία <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/andrikh-peripoihsh/peripoihsh-swmatos/aposmhtiko">αποσμητικών</a></span></strong> που καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε άντρα σε άρωμα και τύπο (roll on ή spray). Μπορείτε να διαλέξετε αποσμητικά που προσφέρουν είτε 48ωρη είτε 96ωρη προστασία από τον ιδρώτα και είναι κατάλληλα για κάθε στιγμή της μέρας, χαρίζοντας φρεσκάδα που διαρκεί."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποια είναι η διαφορά του roll on αποσμητικού με το spray;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Τα roll-on αποσμητικά προσφέρουν εύκολη και γρήγορη χρήση, ενώ το spray είναι κατάλληλο για γρήγορο στέγνωμα και μηδενικά κατάλοιπα. Ωστόσο όποιο από τα δύο κι αν επιλέξεις, τα <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/andrikh-peripoihsh/peripoihsh-swmatos/aposmhtiko">αποσμητικά Μen Expert</a></span></strong> σου χαρίζουν απόλυτη προστασία από τον ιδρώτα και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα, σαν να βγήκες μόλις από το ντους!"} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς επιλέγω αφρόλουτρο;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η επιλογή αφρόλουτρου εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Κάποιοι παράγοντες που μπορεί να λάβετε υπόψη σας είναι ο τύπος της επιδερμίδας σας, το άρωμα και η χρήση. Για παράδειγμα, εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το αφρόλουτρο μετά από άθληση ή έντονη δραστηριότητα, μπορείτε να επιλέξετε ένα αφρόλουτρο που έχει αναζωογονητικές ιδιότητες. Ανακαλύψτε τη νέα <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/andrikh-peripoihsh/peripoihsh-swmatos/andriko-afroloutro-swmatos">σειρά αφρόλουτρων</a></strong></span> από το Men Expert, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας με δραστικά φυσικά συστατικά και αρώματα που διαρκούν."} } , { "@type": "Question", "name": "Τι είναι το αφρόλουτρο 5 σε 1;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η σειρά Men Expert της L'Oreal Paris έχει καταστήσει την περιποίηση και την καλοζωία των ανδρών τον κύριο της προβληματισμό και στοχεύει στο να κάνει την ρουτίνα περιποίησης του άνδρα απλή και αποτελεσματική. Αυτό ακριβώς κάνει το <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/pure-carbon/andriko-afroloutro-swmatos-5-se-1">αφρόλουτρο 5 σε 1</a></span></strong>, το οποίο έχει 5 διαφορετικές δράσεις, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σώμα, στο πρόσωπο, στα μαλλιά, πριν το ξύρισμα αλλά και για ενυδάτωση. Είναι εμπλουτισμένο με άνθρακα και έχει έντονο άρωμα φρεσκάδας για άμεση αίσθηση καθαριότητας."} } , { "@type": "Question", "name": "Γιατί να χρησιμοποιήσω ανδικά προϊόντα περιποίησης;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Οι ανάγκες της επιδερμίδας των ανδρών είναι διαφορετικές από αυτές των γυναικών. Η ανδρική επιδερμίδα είναι πιο παχιά και χρειάζεται προϊόντα που μπορούν να διεισδύσουν βαθύτερα, για να κάνουν τη δουλειά τους πιο αποτελεσματικά. Είναι πιο πλούσια σε κολλαγόνο και προστατεύεται από το έντονο τριχωτό, οπότε γερνάει πιο αργά από την επιδερμίδα των γυναικών. Ωστόσο, το καθημερινό ξύρισμα μπορεί να ερεθίσει την επιδερμίδα των ανδρών και τα θυλάκια των τριχών μπορούν να μολυνθούν. Είναι συνεπώς απαραίτητο να περιποιείστε την επιδερμίδα σας μετά το ξύρισμα με προϊόντα έντονης ενυδάτωσης. Τέλος, όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν μούσι ή γένια θα εκτιμήσουν τα <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/barber-club/ladi-gia-mousia-epidermida">έλαια</a> </strong></span> που κάνουν τα μούσια απαλά και καλοσχηματισμένα."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ανδρικών και γυναικείων προϊόντων περιποίησης;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Οι χαρακτηριστικές ιδιότητες της ανδρικής επιδερμίδας προκύπτουν από την παραγωγή ενός ορμονικού παράγοντα, της τεστοστερόνης. Η επιδερμίδα των ανδρών είναι περίπου 20-25% πιο παχιά από την επιδερμίδα των γυναικών και έχει πιο τραχιά υφή. Αποτελείται από περισσότερο κολλαγόνο, που καθιστά την επιδερμίδα πιο σφιχτή & πιο ανθεκτική στη γήρανση. Η ανδρική επιδερμίδα παράγει το διπλάσιο σμήγμα από την επιδερμίδα των γυναικών. Για αυτόν τον λόγο, οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς σε ακμή και λιγότερο επιρρεπείς σε ξηρότητα. Επιπλέον, το καθημερινό ξύρισμα προκαλεί ερεθισμούς και κοψίματα. Επομένως, τα ανδρικά προϊόντα περιποίησης σχεδιάζονται για να είναι πιο απλά και λειτουργικά, ενώ τα γυναικεία προϊόντα έχουν την τάση να είναι πιο πολυτελή και περιποιητικά. Πέρα ​​από όλες αυτές τις διαφορές, η επιδερμίδα των ανδρών και των γυναικών αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα: ευαισθησία, γήρανση, έκθεση σε στρες, υπεριώδεις ακτίνες ή άλλους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποιες είναι οι αξίες της μάρκας L’Oréal Men Expert;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η Men Expert έχει καταστήσει την περιποίηση και την ευημερία των ανδρών τον κύριο της προβληματισμό. Η μάρκα συνεργάζεται με το ίδρυμα Movember, το μόνο μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στην υγεία των ανδρών που λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκτός από την υποστήριξη εκτεταμένων εκστρατειών ευαισθητοποίησης και πρόληψης, η Men Expert βοηθά στη χρηματοδότηση προγραμμάτων ιατρικής έρευνας αφιερωμένων στην ψυχική (και όχι μόνο) υγεία των ανδρών."} } , { "@type": "Question", "name": "Είναι ασφαλή τα προϊόντα L’Oréal Paris Men Expert;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "100% των συνθέσεών μας περνούν από αυστηρή διαδικασία ασφαλείας πριν έρθουν στην αγορά. Οι επιστημονικές μας ομάδες, συμπεριλαμβανομένων δερματολόγων, τοξικολόγων, φαρμακοποιών, χημικών και γιατρών, κάνουν πρόωρες προβλέψεις για τυχόν ανεπιθύμητες επιδράσεις των πρώτων υλών και των φορμουλών. Μόλις κυκλοφορήσουν στην αγορά, τα προϊόντα μας συνεχίζουν φυσικά να παρακολουθούνται, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και αποτελεσματικότητά τους."} } , { "@type": "Question", "name": "Γίνονται δοκιμές σε ζώα για τα προϊόντα L’Oréal Paris Men Expert;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Από το 1989 και μετά, η L'Oréal δεν δοκιμάζει πλέον κανένα από τα προϊόντα της ή οποιοδήποτε από τα συστατικά τους σε ζώα, σε καμία χώρα του κόσμου και ούτε αναθέτει αυτό το καθήκον σε άλλους. Η L'Oréal ήταν η πρώτη εταιρεία που, πριν από περισσότερο από 40 χρόνια, ανέπτυξε συνθετικό ανθρώπινο δέρμα που επιτρέπει την αξιολόγηση διαφόρων συστατικών και προϊόντων. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία έχει διατεθεί σε κυβερνήσεις, οργανισμούς και άλλες εταιρείες για να εξαλειφθεί η ανάγκη για δοκιμές σε ζώα. Άλλες τεχνικές, όπως απεικόνιση, μοριακός σχεδιασμός, τεχνητή νοημοσύνη και συστήματα εμπειρογνωμόνων της τοξικολογίας χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση της απόδοσης των φορμουλών μας."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να επιλέξω την κατάληλη σειρά περιποίησης μαλλιών;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "<p>Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών Elvive είναι ποικίλα, ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Από κανονικά, μέχρι θαμπά και ξηρά ή λιπαρά μαλλιά· βαμμένα ή ιδιαίτερα απαιτητικά - το Elvive από τη L'Oréal Paris προσφέρει ένα εύρος προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για τις ξεχωριστές ιδιαιτερότητες των μαλλιών.</p> <p>Παρ'όλα αυτά, τα τρία βήματα για βέλτιστη περιποίηση των μαλλιών παραμένουν ίδια:<br /> 1.Επιλογή σωστού σαμπουάν για τον καθαρισμό του τριχωτού<br /> 2.Χρήση του κατάλληλου conditioner για εύκολο ξεμπέρδεμα και απαλά μαλλιά<br /> 3.Χρήση θεραπείας/μάσκας για ιδιαίτερα εντατική φροντίδα.</p>"} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς επιλέγω το σωστό σαμπουάν μαλλιών;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Αν θες να επιλέξεις το κατάλληλο σαμπουάν για εσένα, αναρωτήσου τι χρειάζονται τα μαλλιά σου; Είναι βαμμένα; Είναι ταλαιπωρημένα; Είναι λιπαρά; 'Εχουν ψαλίδα; Εστίασε στις ανάγκες τους και διάλεξε το αντίστοιχο σαμπουάν. Εμείς θα σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τα εξής:<br /> <ul> <li>Για βαμμένα μαλλιά, το <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/color-vive/sampouan-peripoihshs-gia-bammena-mallia">Color Vive</a></span></strong></li> <li>Για κανονικά προς ξηρά μαλλιά, το <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/extraordinary-oil/coconut-oil-sampouan-gia-analafrh-threpsh">Extraordinary Oil Coconut Oil</a></strong></span></li> <li>Για μακριά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, το <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/dream-long/sampouan-epanasystashs">Dream Long</a></strong></span></li> <li>Για μαλλιά με ανταύγειες, ξανθά ή λευκά, το <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/color-vive/purple-sampouan-gia-ksantha-mallia">Color Vive Purple</a></strong></span></li> <li>Για λιπαρά μαλλιά, το <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/drash-argilou/sampouan-gia-lipara-mallia">Extraordinary Δράση Αργίλου</a></span></strong></li> <li>Για ξηρά μαλλιά, το <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/extraordinary-oil/jojoba-sampouan-gia-kshra-mallia">Extraordinary Oil Jojoba</a></strong></span></li> <li>Για αφυδατωμένα μαλλιά, το <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/hydra-hyaluronic/sampouan-enydatwshs">Hydra Hyaluronic</a></span></strong> και last but not least</li> <li>Για αδύναμα μαλλιά με τάση να σπάνε, το <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/full-resist/sampouan-endynamwshs">Full Resist</a></span></strong></li> </ul>"} } , { "@type": "Question", "name": "Πόσο συχνά πρέπει να λούζομαι;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η συχνότητα με την οποία πρέπει να λούζεις τα μαλλιά σου εξαρτάται από τον τύπο των μαλλιών σου και το lifestyle που έχεις. Όσες γυναίκες έχουμε είτε λιπαρά μαλλιά, είτε εργαζόμαστε σε περιβάλλον όπου οφείλουμε να προσέχουμε την εμφάνιση των μαλλιών μας, είτε έχουμε αθλητικό τρόπο ζωής, το συχνό λούσιμο είναι μονόδρομος. Το καθημερινό λούσιμο μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτό, αρκεί να χρησιμοποιείς κατάλληλα προϊόντα για τα μαλλιά σου και ανάλογα με τις ανάγκες τους."} } , { "@type": "Question", "name": "Γιατί πρέπει να χρησιμοποιώ conditioner;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Το conditioner περικλύει τα "λέπια" της τρίχας. Τα μαλλιά είναι λιγότερο πιθανό να ταλαιπωρηθούν από τριβή και να "σπάσουν". Επιπλέον, ξεμπερδεύονται ευκολότερα, και είναι απαλά με κίνηση. Το conditioner δεν εφαρμόζεται στις ρίζες, αλλά μόνο στα μήκη και στις άκρες και ξεβγάζεται εντελώς. Ανακάλυψε τα <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-malliwn/conditioner-malliwn">conditioner</a></span></strong> από την L'Oréal Paris. Όποια κι αν είναι η ανάγκη των μαλλιών σου, υπάρχει μια λύση!"} } , { "@type": "Question", "name": "Τι κάνει η μάσκα μαλλιών και πως εφαρμόζεται;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η μάσκα μαλλιών επανορθώνει τα μαλλιά εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση. Προτείνεται να χρησιμοποιείται 1-2 φορές την εβδομάδα. Προϊόντα περιποίησης leave-in για θρέψη των μαλλιών τα οποία δεν είναι απαραίτητο να ξεβγαλθούν, είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση χάρη στην ελαφριά σύστασή τους. Ανακάλυψε την δύναμη μιας <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-malliwn/maska-malliwn">hairmask</a></strong></span>, εξερεύνοντας τα προϊόντα της L'Oréal Paris."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς επιλέγω τη σωστή μάσκα μαλλιών;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η μάσκα μαλλιών λειτουργεί καλύτερα όταν τοποθετείται σε νωπά μαλλιά και απλώνεται προσεκτικά σε όλο το μήκος τους. Για να βεβαιωθούμε ότι η μάσκα απλώθηκε ομοιόμορφα, κάνε μασάζ στο τριχωτό και χτένισε τα μαλλιά σου περνώντας τα δάχτυλά σου. Άφησε τη μάσκα όση ώρα ορίζουν οι οδηγίες στην συσκευασία του προϊόντος για καλύτερα αποτελέσματα. Ξέπλυνε με χλιαρό ή κρύο νερό για έξτρα λάμψη."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να ξεμπερδέψω τα μαλλιά μου;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Αν αναρωτιέσαι πώς να ξεμπερδέψεις τα μαλλιά σου, τα βήματα είναι απλά:<p>1. Όταν λούζεις τα μαλλιά σου, "δούλεψε" το σαμπουάν απαλά στο τριχωτό και απέφυγε το έντονο τρίψιμο. Έπειτα, κατευθύνσου από τις ρίζες προς τις άκρες και ξέβγαλε με νερό.<br />2. Χρησιμοποίησε conditioner. Τοποθέτησέ το σε ολόκληρα τα μήκη χρησιμοποιώντας βούρτσα μαλλιών. Άφησε το προϊόν να δράσει και έπειτα ξέβγαλέ το.<br /> 3. Χρησιμοποίησε leave-in conditioner πριν από το styling. Άπλωσέ το σε ολόκληρα τα μαλλιά όσο πιο ομοιόμορφα γίνεται.<br />4. Χτένισε τα μαλλιά σου τακτικά μέσα στη μέρα. Τα μακριά και ίσια μαλλιά είναι καλό να πιάνονται ψηλά πριν τον ύπνο για να αποφύγουμε το μπέρδεμα όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.</p>"} } , { "@type": "Question", "name": "Serum Μαλλιών: Πως χρησιμοποιείται;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Πλέον, υπάρχουν serum όχι μόνο για το πρόσωπο, αλλά και για τα μαλλιά μας, ώστε να τους προσφέρουμε την κατάλληλη φροντίδα. Πώς όμως τα χρησιμοποιούμε; Τα serum μαλλιών έχουν σχεδιαστεί για να προσδίδουν λάμψη, λείανση και να βοηθάνε στην "τιθάσευση" των μαλλιών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε νωπά μαλλιά (αφού τα στεγνώσεις με πετσέτα), πριν το styling ή σε στεγνά μαλλιά για να ολοκληρώσεις το χτένισμά σου και να τιθασεύσεις τα μαλλιά που "πετάνε". Βρες τα <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-malliwn/serum-malliwn">serum</a> </span></strong> με την υπογραφή της L'Oréal Paris."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποιο σαμπουάν είναι ιδανικό για ξανθά μαλλιά;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Έχεις βαμμένα μαλλιά που χρειάζονται ειδική φροντίδα και περιποίηση; H σειρά Elvive <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/color-vive/sampouan-peripoihshs-gia-bammena-mallia">Color Vive</a></strong></span> προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα για ένα υπέροχο χρώμα με διάρκεια. Η λάμψη των πρώτων ημερών διατηρείται και επιμηκύνεται ακόμη περισσότερο! Χρησιμοποίησε όλη τη σειρά <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-malliwn/elvive/color-vive">Elvive Color Vive</a></strong></span> για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς φεύγουν οι πορτοκαλί τόνοι από τα ξανθά μαλλιά;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Έχεις ξανθά μαλλιά και θέλεις να εξουδετερώσεις τους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους;<br />Το <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/color-vive/purple-sampouan-gia-ksantha-mallia">Color Vive Purple Σαμπουάν για Ξανθά Μαλλιά</a></strong></span> είναι ειδικά σχεδιασμένο για εσένα! Fun fact: Για να αντιμετωπίσεις τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους, το μωβ είνσι ο καλύτερός σου φίλος, καθώς είναι το αντίθετο χρώμα του κίτρινου/πορτοκαλί και είναι ιδανικό για την καταπολέμησή του."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να διατηρήσω το χρώμα των μαλλιών μου περισσότερο;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Για να διατηρήσεις περισσότερο το χρώμα των μαλλιών σου δοκίμασε τη σειρά, Elvive Color Vive, με προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για βαμμένα μαλλιά και περιλαμβάνει: σαμπουάν, conditioner, Rapid Reviver conditioner (super conditioner), μάσκα προστασίας χρώματος και Wonder Water (υγρό conditioner). Για περισσότερα tips and tricks, δες τα σχετικά άρθρα για βαμμένα μαλλιά στο <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/beauty-magazine">Beauty Magazine</a></strong></span>."} } , { "@type": "Question", "name": "Έχω λιπαρά μαλλιά, τι να κάνω;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τη λιπαρότητα, χρειάζεται να λούζεσαι συχνά και αναζητάς μια λύση στο πρόβλημα αυτό, τότε μπορείς να δοκιμάσεις το <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/drash-argilou/sampouan-gia-lipara-mallia">Σαμπουάν Extraordinary Δράση Αργίλου</a></strong></span> που είναι κατάλληλο για μαλλιά με λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες. Προσφέρει θρέψη σε μήκη και άκρες και τα μαλλιά γίνονται ορατά πιο υγιή με ανάλαφρη όψη για έως και 72* ώρες. Η εξαιρετικά περιποιητική του σύνθεση θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σου. Try it!<br /><em>*Τεστ σε 226 καταναλώτριες.</em>"} } , { "@type": "Question", "name": "Τι να κάνω αν έχω ταλαιπωρημένα μαλλιά;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η κατάσταση των μαλλιών μας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Αν τα μαλλιά είναι ταλαιπωρημένα, η αιτία μπορεί να είναι, για παράδειγμα, η υπερβολική έκθεση στις ακτίνες του ήλιου, το έντονο βούρτσισμα και η συνεχής ή συχνή βαφή των μαλλιών. Το χλώριο, το θαλασσινό νερό και η χρήση ισιωτικής μπορούν επίσης να ταλαιπωρήσουν τα μαλλιά. Το πώς αντιδρούν τα μαλλιά σε αυτούς τους παράγοντες εξαρτάται και από την κατάσταση των μαλλιών και από τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που χρησιμοποιείς. <br />Αν τα μαλλιά βάφονται συχνά, ειδικά τα μακριά, σε συνδυασμό με το πιστολάκι, την ισιωτική και άλλα εργαλεία styling με θερμότητα, το εξωτερικό "περίβλημα" της τρίχας, τα λεγόμενα "λέπια", μπορεί να ταλαιπωρούνται και να μην "κλείνουν" όπως είναι απαραίτητο. Το μαλλί γίνεται "πορώδες", φαίνεται θαμπό και είναι "ατίθασο". Τα μαλλιά με ανοιχτά "λέπια" γίνονται ξηρά και εύθραυστα. <br />Το διάστημα μεταξύ των βαφών πρέπει να είναι τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες. Επιπλέον, συνίσταται η χρήση προϊόντων περιποίησης που είναι ειδικά σχεδιαμένα για τον τύπο των μαλλιών σου, ώστε να τους παρέχουν την απαραίτητη ενυδάτωση και λείανση που θα προστατεύει τα "λέπια" της τρίχας. <br />Και ένα tip: Χτένισε τα μαλλιά σου με μια απαλή χτένα ή βούρτσα με μεγάλα "δόντια" και στέγνωσε με χαμηλή θερμότητα. Αυτό βοηθάει να προστατεύεις τα μαλλιά σου."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να μακρύνω τα μαλλιά μου;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Για να αποκτήσεις τα μακριά μαλλιά που ονειρεύεσαι, χρειάζεσαι την κατάλληλη φροντίδα για να παραμείνουν λεία, λαμπερά και με υγιείς άκρες. Μη ξεχνάς να περιορίσεις την θερμότητα, καθώς αφυδατώνει και καίει την τρίχα. Σε κάθε περίπτωση, να αποφεύγεις τα σίδερα ισιώματος! Επίσης, όπως ίσως ήδη γνωρίζεις, πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν –είτε θετικά είτε αρνητικά– την υγεία των μαλλιών έχουν να κάνουν με το τι τρώμε και το τι πίνουμε. Οι τροφές που είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες ενισχύουν την παραγωγή κερατίνης, συμβάλλοντας έτσι στην ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών. Σε γενικές γραμμές πάντως, μια ασφαλής επιλογή είναι πάντα τα κλασσικά: υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, και άφθονο νερό! Επίσης, είναι απαραίτητο να επιλέξεις μια σειρά φροντίδας ειδικά μελετημένη για τις ανάγκες των μακριών μαλλιών aka την <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-malliwn/elvive/dream-long">Elvive Dream Long</a></span></strong> της L’Oréal Paris! Βασισμένη σε φυτική κερατίνη, βιταμίνες και καστορέλαιο, αυτή η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσφέρει στα <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-malliwn/makria-mallia">μακριά μαλλιά</a></strong></span> την απόλυτη φροντίδα."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να μην φριζάρουν τα σγουρά μαλλιά;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "<p>Για να μην φριζάρουν τα σγουρά μαλλιά είναι σημαντικό να τα φροντίζεις με τα κατάλληλα προιοντα. Σου προτείνουμε για λούσιμο να δοκιμάσεις το σαμπουάν Elvive Extraordinary Jojoba, με πολύτιμο έλαιο Jojoba. Προσφέρει αξεπέραστη απαλότητα και πειθαρχία. Μια σύνθεση ενισχυμένη με πολύτιμο έλαιο Jojoba, πλούσιο σε λιπαρά οξέα που:<br />1.Αναζωογονεί τα μαλλιά με αξεπέραστη απαλότητα &amp; λάμψη<br />2.Γίνεται ένα με τα μαλλιά για να δημιουργήσει τέλεια πειθαρχία<br />3.Αγκαλιάζει τα μαλλιά με ένα ακαταμάχητο άρωμα Jojoba</p> <p>Επίσης, για μαλλιά που ταλαιπωρούνται από το φριζάρισμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μάσκα πολλαπλών χρήσεων <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/extraordinary-oil/jojoba-maska-gia-kshra-mallia">Elvive Extraordariny Jojoba Oil Jojoba</a></strong></span> για εντατική θρέψη, πειθαρχία και απαλότητα και οπωσδήποτε να βάλεις στη ρουτίνα σου το έλαιο πολλαπλών χρήσεων <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/extraordinary-oil/elaio-gia-kshra-mallia">Extraordinary Oil</a></strong></span>, για βαθιά θρέψη που δεν βαραίνει τα μαλλιά, μεταξένια λάμψη και απόλυτη πειθαρχία.</p>"} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να κάνω τα μαλλιά μου πιο πυκνά;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Το άγχος, οι εποχιακές αλλαγές, το βούρτσισμα και styling ταλαιπωρούν τα μαλλιά. Αν νιώθεις τα μαλλιά σου πιο αδύναμα, λεπτά, παρατηρείς έντονη τριχόπτωση και στόχος σου είναι πυκνά μαλλιά, τότε χρειάζεται να ακολουθήσεις μια ειδική φροντίδα για να αποκτήσουν και πάλι τη δύναμή τους! Όλα, λοιπόν, ξεκινάνε από τη χρήση ενός σαμπουάν ενδυνάμωσης μαλλιών, για μαλλιά που είναι λεπτά και σπάνε. Το <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/full-resist/sampouan-endynamwshs">Full Resist Σαμπουάν Ενδυνάμωσης</a></span></strong>, με Bιοτίνη + Bιταμίνη B5 + Aργινίνη, θα σε βοηθήσει στο να αποκτήσεις πυκνά και πλούσια μαλλιά. Try it."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να κανω τα μαλλιά μου σγουρα;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Για να κάνεις τα μαλλιά σου σγουρά θα σου προτείναμε να ακολουθήσεις το trend με τα ρόλεϊ για καλοσχηματισμένες και bouncy μπούκλες. How to: Στέγνωσε τα μαλλιά σου και όσο είναι ακόμα ζεστά, τύλιξε κάθε τούφα σε ρόλει. Άφησέ τα όσο εσύ ετοιμάζεσαι και όταν τα μαλλιά "κρυώσουν", βγάλε τα ρόλεϊ και είσαι ready. Προτείνουμε επιπλέον, να χρησιμοποιήσεις και το <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/extraordinary-oil/elaio-gia-kshra-mallia">Extraordinary Oil</a></span></strong> στις άκρες για βαθιά θρέψη που δεν βαραίνει τα μαλλιά, μεταξένια λάμψη και απόλυτη πειθαρχία. Μην ξεχνάς, επίσης, να ενυδατώσεις τα μαλλιά σου με μάσκα για μπούκλες μετά το λούσιμο. Η <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/dream-long/curls-3-se-1-maska-gia-sgoura-mallia">Dream Long Curls</a></span></strong> περιέχει γλυκερίνη και καστορέλαιο και είναι κατάλληλη για κυματιστά και σγουρά μαλλιά."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να έχω λαμπερά μαλλιά;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Για να ξεκινάς την ημέρα σου με good hair day: υπέροχα, λαμπερά μαλλιά, που τονώνουν στη στιγμή την αυτοπεποίθησή και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα, ακολούθησε τα παρακάτω tips:<br /><br /> 1.Ξέβγαζε τα μαλλιά με κρύο νερό. Μπορεί το καλοκαίρι να είναι αναζωογονητικό, αλλά το χειμώνα μοιάζει ακατόρθωτο. Τίποτα, όμως, δεν θα μπορεί να σε σταματήσει από αυτή την πολύτιμη για τα μαλλιά συνήθεια, από τη στιγμή που θα τη δοκιμάσεις και μετά. Το κρύο νερό κλείνει τα λέπια και λειαίνει την τρίχα, κλειδώνοντας στο εσωτερικό της την υγρασία και τις χρωστικές (αν έχεις βαμμένα μαλλιά) και χαρίζει υπέροχη λάμψη. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς κρύο νερό καθόλη τη διάρκεια του λουσίματος, αρκεί στο τελευταίο ξέβγαλμα. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά.<br /><br />2.Πρόσφερε την κατάλληλη περιποίηση καθημερινά με ένα έλαιο μαλλιών. Η βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και τη λάμψη τους. Προτείνουμε το <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/elvive/extraordinary-oil/elaio-gia-kshra-mallia">Extraordinary Oil</a></span></strong> που είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών! Μια μαγική σύνθεση, εμπλουτισμένη με έλαια για βαθιά θρέψη που δεν βαραίνει τα μαλλιά, μεταξένια λάμψη και απόλυτη πειθαρχία."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς περιποιούμαι τα μαλλιά μου μετά τη βαφή; ", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Για συνεχή περιποίηση των μαλλιών σου και την προστασία του χρώματος, προτείνουμε να χρησιμοποιείς σαμπουάν και conditioner που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσει τα μαλλιά σου να διατηρούν το χρώμα τους και να ακτινοβολούν. Τακτικό βαθύ conditioning με μάσκες θα βοηθήσουν να διατηρείς την υγρασία και την ζωντάνια τους, έτσι ώστε όταν τα βάφεις, να απορροφούν το χρώμα ομοιόμορφα και το τελικό αποτέλεσμα είναι τέλειο από τις ρίζες έως τις άκρες. Η σειρά L'Oréal Paris ELVIVE Colour-Protect είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προστατεύει τα μαλλιά σου και να παρατείνει την ζωντάνια και την λάμψη τους. Επίσης, εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που μπορεί να είναι μετά το βάψιμο. Το τακτικό "καθάρισμα" για να αφαιρέσεις τις ξηρές άκρες με ψαλίδα, θα βοηθήσει στο να διατηρήσεις το χρώμα να φαίνεται πλούσιο και λαμπερό."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποια βαφή μαλλιών καλύπτει τα λευκά μαλλιά;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Για έως 100% κάλυψη των λευκών, διάλεξε από την ποικιλία αποχρώσεων που διαθέτουν οι <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/bafes-malliwn/excellence">μόνιμες βαφές μαλλιών Excellence</a></strong></span> και για εσένα που έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες λευκές τρίχες, επέλεξε την <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/bafes-malliwn/casting-creme-gloss">μόνιμη βαφή μαλλιών Casting Creme Gloss</a></strong></span> από τη L'Oréal Paris. Για να καλύψεις εύκολα και γρήγορα τις λευκές ρίζες, διάλεξε το <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/bafes-malliwn/magic-retouch">Magic Retouch</a></strong></span>."} } , { "@type": "Question", "name": "Πόσο διαρκεί η βαφή μαλλιών;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Οι <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/bafes-malliwn/excellence">Excellence</a> </strong></span> μόνιμες βαφές μαλλιών για πλούσιο, φυσικό χρώμα και εως και 100% κάλυψη των λευκών, υπόσχονται διάρκεια έως και 4 εβδομάδες. Οι <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/bafes-malliwn/casting-creme-gloss">Casting Creme Gloss</a></strong></span>, χωρίς αμμωνία, στον ίδιο τόνο για ιριδίζουσα, αστραφτερή λάμψη και ευχάριστο άρωμα, σου υπόσχονται διάρκεια έως και 28 λουσίματα. Το <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/bafes-malliwn/magic-retouch">Magic Retouch Spray</a></strong></span>, διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο και είναι αδιάβροχο.<br /> Υ.Γ. Το πόση διάρκεια θα έχει η βαφή στα μαλλιά σου εξαρτάται επίσης από το χρώμα το οποίο έχεις επιλέξει."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να επιλέξω απόχρωση μαλλιών;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Σου προτείνουμε να επιλέξεις μια απόχρωση που ταιριάζει μεταξύ στις δύο κοντινές αποχρώσεις του φυσικού σου μαλλιού, είτε πιο σκούρο, είτε πιο ανοιχτό. Ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία, θα καταφέρεις ένα αποτέλεσμα που εναρμονίζεται καλά με την επιδερμίδα σου, το χρώμα των ματιών σου και είναι εύκολο να διατηρηθεί μέχρι την επόμενη βαφή. Για να δοκιμάσεις το χρώμα της βαφής πριν "δεσμευθείς", δοκίμασε την τεχνολογία <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/virtual-try-on">Virtual Try On</a></span></strong> τώρα."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποιο χρώμα μαλλιών μου πάει;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Με την υπηρεσία <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/virtual-try-on">Virtual Try On</a></span></strong> μπορείς να διαλέξεις εύκολα ποιο χρώμα μαλλιών σου πηγαίνει. Βρες τη βαφή μαλλιών που σε ενδιαφέρει, πάτησε το κουμπί "Ζωντανή Δοκιμή" και πλοηγήσου στις αποχρώσεις μέχρι να βρεις αυτή που σου ταιριάζει. Με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο έχετε πρόσβαση σε πάνω από 30 αποχρώσες για να δοκιμάσεις."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να ανοίξω τα μαλλιά μου με βαφή;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Για εσένα που θες να ανοίξεις τα μαλλιά μόνη σου με βαφή έχουμε να σου πούμε τον εξής χρυσό κανόνα που πρέπει να θυμάσαι: το χρώμα των μαλλιών που ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας μας, είναι το φυσικό μας και για αυτό καλό είναι να μην αποκλίνουμε πάνω από δύο τόνους από το φυσικό μας χρώμα μαλλιών.<br /> Δοκίμασε μια από τις βαφές της L'Oréal εδώ: <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/bafes-malliwn/monimes-bafes-malliwn">https://www.lorealparis.gr/bafes-malliwn/monimes-bafes-malliwn</a></strong></span> και απέκτησε το αποτέλεσμα που επιθυμείς."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να βάψω τα μαλλιά μου;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "<p>Αν θες να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου διάλεξε μια από τις <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/bafes-malliwn/monimes-bafes-malliwn">μόνιμες βαφές μαλλιών Excellence</a></strong></span>, καθώς περιλαμβάνουν ό,τι χρειάζεσαι για ένα εξαιτερικό αποτέλεσμα. Προσφέρουν τριπλή ρουτίνα που προστατεύει, φροντίζει και σέβεται το τριχωτό, την ποιότητα της τρίχας και το χρώμα των μαλλιών σου.<br /> </p>Συγκερκιμένα περιλαμβάνουν: <p>1. Κρέμα βαφής μαλλιών εμπλουτισμένη με προ-κερατίνη. Προστατεύει τα μαλλιά σε κάθε βαφή για χρώμα που διαρκεί και αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει. Έως 100% κάλυψη των λευκών.<br /> 2.Απαλό σαμπουάν φροντίδας διπλής δράσης με απαλό pH. Σχεδιασμένο για μία μοναδική εφαρμογή αμέσως μετά το ξέβγαλμα του μείγματος βαφής Excellence. Καθαρίζει απαλά το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά , ξεβγάζοντας την επιπλέον κρέμα-βαφή. Θρέφει τη τρίχα. Περισσότερη λάμψη. Πλούσιο, φυσικό χρώμα.<br /> 3.Απαλή μάσκα που θρέφει σε βάθος τη τρίχα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.</p> <p><br />Βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει, μέσα από τη ποικιλία αποχρώσεων της μόνιμης βαφής μαλλιών Excellence από τη L’Oreal Paris. Σε περίπτωση που αναζητάς βαφή χωρίς αμμωνία δοκίμασε την <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/bafes-malliwn/casting-creme-gloss">Casting Crème Gloss</a></strong></span>. Αν όμως βιάζεσαι και θες να επιτύχεις γρήγορα και εύκολα την κάλυψη λευκών αλλά και σκούρων ριζών, τότε δοκίμασε το Magic Retouch Spray, διαθέσιμο σε ποικιλία αποχρώσεων, για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.</p>"} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς βάφω τα μαλλιά μόνη μου;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "<p>Το επιτυχημένο χρώμα μαλλιών δε γίνεται μόνο στο κομμωτήριο. Ναι καλά άκουσες, μπορείς και μόνη σου να βάψεις τα μαλλιά σου σπίτι. Διάλεξε, είτε την full set, είτε τη mini kit συσκευασία.</p> <p>Full Set: Οι συγκεκριμένες βαφές μαλλιών περιλαμβάνουν ότι χρειάζεσαι για να βάψειςε τα μαλλιά σου. Πιο αναλυτικά: Κρέμα Βαφή Προστασίας, Οξειδωτική Κρέμα, Απλικατέρ, Φροντίδα για μετά τη βαφή, που μπορεί να είναι απαλό σαμπουάν φροντίδας για μετά τη βαφή, ή/και κρέμα περιποίησης ή μάσκα για μετά τη βαφή, Γάντια μιας χρήσης, Έντυπο οδηγιών. Σε αυτή την περίπτωση η <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/bafes-malliwn/excellence">μόνιμη βαφή μαλλιών Excellence</a></strong></span> είναι η κατάλληλη για εσένα. <br /><br />Με το Mini kit: το μόνο που χρειάζεσαι είναι μπολ και πινέλο- όλα τα υπόλοιπα θα τα βρεις μέσα στο κουτάκι της <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/mallia/bafes-malliwn">βαφής</a></strong></span>, από την L'Oréal Paris, που θα επιλέξεις.</p> <p>Μελετημένες μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, οι βαφές για το σπίτι εφαρμόζονται πλέον πανεύκολα (ακόμα και αν είσαι αρχάρια), δίνουν χρώμα κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικής λάμψης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν και εντατική καλλυντική φροντίδα στα μαλλιά, με απόλυτο σεβασμό στην υγεία της τρίχας. <br /><strong>Extra tip</strong>: Μη λούσεις τα μαλλιά σας για 2-3 μέρες νωρίτερα, καθώς η βαφή διεισδύει καλύτερα στην τρίχα.</p>"} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να ξανθύνω τα μαλλιά μου;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Αν σκοπός σου είναι να πας από το σκούρο στο ξανθό, δοκίμασε πρώτα ένα πιο ουδέτερο χρώμα, και άνοιξέ το σταδιακά. Μην ξεχνάς τον χρυσό κανόνα: το χρώμα των μαλλιών που ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας μας, είναι το φυσικό μας και για αυτό καλό είναι να μην αποκλίνουμε πάνω από δύο τόνους από αυτό.<br />Οι <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/mallia/bafes-malliwn">βαφές μαλλιών L’Oréal Paris</a></strong></span> είναι ειδικά σχεδιασμένες για να καλύπτουν με σεβασμό τις ανάγκες των μαλλιών."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να κάνω μπούκλες;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "<p>Ψάχνεις το ιδανικό προϊόν που θα σου χαρίσει ανάλαφρες και φυσικές μπούκλες με διάρκεια; Εμείς θα σου προτείνουμε να μην χρησιμοποιήσεις θερμότητα, αλλά να ακολουθήσεις κάποια πανεύκολα steps πριν κοιμηθείς, ώστε η επόμενη μέρα να είναι #goodhairday</p> <p>1.Αφού βγεις από το μπάνιο, χτένισε τα μαλλιά σου απαλά και άπλωσε την <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/elnett/creme-de-mousse-curls-afros-gia-mpoukles">Elnett Crème De Mousse Curls</a></span></strong> τον αφρό για Μπούκλες από τη L’Oreal Paris.</p> <p>2.Στρίψε μια-μια μικρές τούφες με τα δάχτυλά σου και στερέωσε τες με τσιμπιδάκια στο τριχωτό.</p> <p>3.Το πρωί θα ξυπνήσεις με τέλειες μπούκλες που έχουν απαλή αίσθηση, αλλά και κράτημα που διαρκεί χάρη στον αφρό Elnett. Δοκίμασε το trick και πες bye στην θερμότητα.</p>"} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να κάνω κυματιστά μαλλιά;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Αν θες κυματιστά μαλλιά σαν να βγήκες από την θάλασσα, τότε, ακολούθησε τα εξής βήματα: <ol> <li>Μετά το λούσιμο, σε μαλλιά που έχουν στεγνώσει κατά το 70-80%, χρησιμοποίησε τον <strong><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.lorealparis.gr/elnett/creme-de-mousse-curls-afros-gia-mpoukles">αφρό Crème De Mousse Curls</a></span></strong>.</li> <li>Κάνε μια γαλλική κοτσίδα πριν κοιμηθείς.</li> <li>Θα ξυπνήσεις με τα πιο τέλεια σπαστά μαλλιά και θα κερδίσεις και παραπάνω χρόνο για ύπνο, αφού δεν χρειάζονται τίποτα παραπάνω και καμία συσκευή θερμότητας.</li> </ol>"} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς να δώσω όγκο στις ρίζες;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Ψάχνεις το ιδανικό προϊόν που θα σου χαρίσει μαλλιά με όγκο; Ανακάλυψε την <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/elnett/creme-de-mousse-volume-afros-gia-ogko">Elnett Crème De Mousse Curls</a></strong></span>, Αφρός για Όγκο από τη L’Oreal Paris. Η μους που χαρίζει πλούσιο όγκο στα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Το μόνο που αρκεί είναι να την δοκιμάσεις!"} } , { "@type": "Question", "name": "Ποια συστατικά ενυδατώνουν την επιδερμίδα;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Υπάρχουν πολλά συστατικά που μπορείς να βρεις σε προϊόντα μακιγιάζ που ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Ανάμεσα τους είναι, το υαλουρονικό οξύ, η γλυκερίνη, η ουρία, η πανθενόλη και το γαλακτικό οξύ και μπορούν να συγκρατήσουν την υγρασία στην επιδερμίδα για πολλές ώρες. Δοκίμασε το <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/true-match/tinted-serum-foundation-2-3-light">true match tinted serum</a></strong></span> με 1% υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και κάλυψη."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποια συστατικά βοηθούν στη λάμψη της επιδερμίδας;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Για την λάμψη της επιδερμίδας σου, μπορείς να επιλέξεις προιόντα με βιταμίνη C, σαλικιλικό οξύ και νιασιναμίδη. Δοκίμασε το νέο <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/infaillible/32h-matte-cover-make-up-proswpou-130-neutral-undertone">Infallible 32H Matte Cover Make up</a></strong></span> με 4% νιασιναμίδη που θα προσφέρει λάμψη στο δέρμα σου."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς δρα το Υαλουρονικό Οξύ;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Το υαλουρονικό οξύ (ΥΟ), είναι ένα υγροσκοπικό μόριο, ικανό να συγκρατεί μέχρι και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, γεγονός που το καθιστά κορυφαίο ενυδατικό παράγοντα για την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Όταν το μεγάλο αυτό μόριο, που αποτελείται από μονάδες D- γλυκουρονικού οξέος και D-N-ακετυλογλυ-κοζαμίνης, εφαρμόζεται απευθείας στην επιδερμίδα, συμβάλλει στην αποτελεσματική προστασία από την αφυδάτωση. Σήμερα, μέσω της βιοτεχνολογίας, το υαλουρονικό οξύ μπορεί επίσης να διασπαστεί σε μικρότερα μόρια, ικανά να διεισδύσουν στην επιδερμίδα και να μιμηθούν τη βιολογική ενυδάτωση μέσω της δικής τους δραστηριότητας, κυρίως όμως διεγείροντας τη σύνθεση του φυσικού υαλουρονικού οξέος από τα κερατινοκύτταρα (δοκιμή in vitro). Παράλληλα επειδή τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη ενυδάτωσης, όπως ακριβώς και η επιδερμίδα μας, το υαλουρονικό οξύ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην αναπλήρωση της υγρασίας τους. Δοκίμασε την δύναμη του <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/ualouroniko-oksu-gia-proswpo-mallia-kai-makigiaz">υαλουρονικού στο πρόσωπο</a></strong></span>, αλλά και στα <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/mallia/peripoihsh-malliwn?key-ingredient=yaloyroniko-oksy">μαλλιά</a></strong></span>!"} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς δρα η Βιταμίνη C;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η καθαρή βιταμίνη C, γνωστή επίσης και ως L-ασκορβικό οξύ, αποτελεί την πιο αποτελεσματική μόρφη της Βιταμίνης C. Φημίζεται για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές της, καθώς και για τη δράση της ενάντια στην υπερμελάγχρωση και τα πρώτα σημάδια γήρανσης, όπως οι ορατοί πόροι, λεπτές γραμμές και ανομοιόμορφος επιδερμικός τόνος. Πολλές μελέτες, που διενεργήθηκαν in vitro από το Τμήμα Έρευνας &amp; Καινοτομίας της L'Oréal σε αναδομημένο δέρμα, έδειξαν ότι η βιταμίνη C διεγείρει τη σύνθεση των ceramides και την παραγωγή ορισμένων τύπων κολλαγόνου (Ι και ΙΙΙ, IV και VII). H καθαρή βιταμίνη C διαφέρει από την βιταμίνη CG (γλυκοζίτης ασκορβυλίου), η οποία αποτελεί ένα σταθερό παράγωγο της βιταμίνης C που βιο-μετασχηματίζεται σε "βιταμίνη C + γλυκόζη" μέσω της δραστηριότητας των ενζύμων που υπάρχουν στην επιφάνεια του δέρματος. H βιταμίνης C δρα αποτελεσματικά στην επιδερμίδα και είναι η καλύτερή μας φίλη, καθώς η αντιοξειδωτική της σύνθεση, βοηθάει στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, λειαίνει τις ρυτίδες και αντιμετωπίζει τις πανάδες. Η L'Oréal σε προσκαλεί να δοκιμάσεις την δύναμή της <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/epidermida/peripoihsh-proswpou?key-ingredient=bitaminh-c">βιταμίνης C</a></strong></span>."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς βοηθά το καστορέλαιο τα μαλλιά;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Το καστορέλαιο είναι ένα πολύτιμο φυτικό έλαιο το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην περιποίηση των μαλλιών, χάρη στα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει. <br /><br />Η υψηλή του περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε μετατρέπει το καστορέλαιο σε ένα εξαιρετικά θρεπτικό και ενυδατικό προϊόν για τα ταλαιπωρημένα, ξηρά και εύθραυστα μαλλιά, ενώ οι μαλακτικές του ιδιότητες βελτιώνουν την εικόνα των μαλλιών, ξεμπερδεύοντάς τα πολύ εύκολα και αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά.<br /><br />Η καθημερινή χρήση προϊόντων styling, η ελλιπής και μη ισορροπημένη διατροφή και οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας αδυνατίζουν την τρίχα, ειδικά τις άκρες των μαλλιών, που είναι πιο επιρρεπείς στο σπάσιμο, δημιουργώντας ψαλίδα. Η βιταμίνη Ε, τα αμινοξέα και τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα που περιέχει το καστορέλαιο, ενισχύουν και λειαίνουν την τρίχα, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας από το σπάσιμο και την ψαλίδα.</p> <p>Ανακαλύψτε τη δύναμη του <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-malliwn/elvive?key-ingredient=kastorelaio">καστορέλαιου</a> </strong></span> στη σειρά <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/peripoihsh-malliwn/elvive/dream-long">Dream Long</a></strong></span> από τη L'Oréal."} } , { "@type": "Question", "name": "Πώς επιλέγω μάσκαρα;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Η επιλογή της κατάλληλης μάσκαρα εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θες να έχεις καθώς και από τις βλεφαρίδες σου. Οι μάσκαρα δημιουργούνται για να προσφέρουν συγκεκριμένα αποτελέσματα, μήκος, γύρισμα, όγκο ή και λίγο από το καθένα. Το όνομα του κάθε προιόντος είναι μια καλή ένδειξη του αποτελέσματος που μπορείς να προσδοκείς να πετύχεις. Υπάρχουν 2 στοιχεία για το αποτέλεσμα μιας μάσκαρα, η σύνθεσή της & το βουρτσάκι της. "} } , { "@type": "Question", "name": "Τι χρώμα ρουζ μου ταιριάζει;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Ένας γενικός κανόνας είναι να ταιριάξεις το ρουζ σου με τον τόνο των χειλιών σου ώστε να εναρμονίσεις το συνολικό σου look. Για παράδειγμα, διάλεξε ένα ρουζ με ροζ απόχρωση εάν φοράς ένα κραγιόν με ροζ τόνο. Αν φοράς ένα φυσικό/ nude ή έντονο κόκκινο κραγιόν, τότε καλό είναι να επιλέξεις ένα ρουζ φυσικής απόχρωσης που είναι σε ένα πιο βαθύ τόνο από το δέρμα σου. "} } , { "@type": "Question", "name": "Τι είναι το primer προσώπου και πως το χρησιμοποιώ;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Τα Makeup primers έρχονται σε δύο μορφές, είτε για κάθε τύπο δέρματος είτε για να βοηθήσουν και να διορθώσουν την λιπαρότητα και τα σημάδια του δέρματος. Όλα τοποθετούνται στην επιδερμίδα μετά από την ενυδατική κρέμα για να δημιουργηθεί μια πιο απαλή υφή και να επεκτείνουν την διάρκεια του μακιγιάζ σου. "} } , { "@type": "Question", "name": "Concealer: Πως χρησιμοποιείται;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Το concealer είναι προτιμότερο να τοποθετείται μετά το foundation, ώστε να του επιτρέπει να καλύπτει τις περισσότερες ατέλειες και να χρειάζεται μετά λίγη ποσότητα concealer για περισσότερη κάλυψη. Η μόνη εξαίρεση είναι τα color-correcting concealers που είναι προτιμότερο να τοποθετούνται πριν το foundation. Τοποθέτησέ το χρησιμοποιώντας το απλικατέρ ή ένα μικρό βουρτσάκι, έπειτα, ταμποναρισέ το απαλά στην επιδερμίδα σου χωρίς να το απλώσεις. Όταν χρησιμοποιείς concealer γύρω από την περιοχή των ματιών, τοποθέτησέ το μόνο στην σκούρα περιοχή του ματιού. Σε περίπτωση πρηξίματος, απόφυγε τις πολύ ανοιχτές αποχρώσεις καθώς αυτές επιδεινώνουν το πρόβλημα δίνοντας έμφαση. "} } , { "@type": "Question", "name": "Τι μακιγιάζ μου ταιριάζει;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/virtual-try-on">Virtual Try On Tool</a></strong></span> ώστε να δεις τις αποχρώσεις και τα προιόντα μακιγιάζ που σου ταιριάζουν, χρηιμοποιώντας τα εικονικά."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποιο είναι το καλύτερο foundation;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Το foundation δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας αψεγάδιαστης επιδερμίδας. Καταρχάς, χρειάζεται να καθορίσεις τον τύπο της κάλυψης που θες να πετύχεις: μικρή, μέτρια ή πλήρης. Έπειτα, αποφάσισε στο τελείωμα που θες να έχει: ματ, φυσικό ή λαμπερό."} } , { "@type": "Question", "name": "Ποιο κραγιόν είναι το καλύτερο;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Για να επιλέξεις το καλύτερο κραγιόν σύμφωνα με τα γούστα σου, χρειάζεται να καθορίσεις τι υφή και τι αποτέλεσμα θα ήθελες να έχει πάνω στα χείλη σου: glossy, ματ, σατινέ, ενυδατικό. Παράλληλα, χρειάζεται να καθορίσεις και την απόχρωση που θα ήθελες να έχει σύμφωνα με το συνολικό σου look. Μπορείς να βρεις ποικιλία αποχρώσεων από κάθε κραγιόν που σου αρέσει η υφή του. "} } , { "@type": "Question", "name": "Τι χρωμα σκια μου ταιριαζει;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Σε κάθε απόχρωση ματιών και σε κάθε επιδερμίδα, ταιριάζουν διαφορετικά χρώματα σκιών, ώστε να αναδεικνύουν καλύτερα το βλέμμα. Μπορείς να επιλέξεις από μια πληθώρα αποχρώσεων σκιών σύμφωνα με τα μάτια σου αλλά και με το look που θες να δημιουργήσεις. "} } , { "@type": "Question", "name": "Τι προιοντα μακιγιαζ χρειαζομαι;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Υπάρχει πληθώρα προιόντων μακιγιάζ για όλες τις ανάγκες. Σημασία έχει να καθορίσεις ποιο είναι το look που θες να πετύχεις. Κατά κύριο λόγο τα πιο must-have προιόντα μακιγιάζ είναι το foundation, το concealer, η μάσκαρα και το κραγιόν. Ωστόσο, ανάλογα με το πόσο έντονο θες να είναι το μακιγιάζ σου, χρειάζεται να συμπληρωθεί και από άλλα προιόντα. "} } , { "@type": "Question", "name": "Ποια πούδρα έχει ματ αποτέλεσμα;", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Ματ αποτέλεσμα έχει η <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://www.lorealparis.gr/infaillible/24h-fresh-wear-make-up-poudra-40-cashmere">πούδρα της σειράς Infallible</a></strong></span>. Η πιο viral πούδρα του Tik Tok! Προσφέρει απόλυτη κάλυψη και διάρκεια υγρού μεικ απ ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα πούδρας."} } ] } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.gr/faqs-syxnes-erwthseis", "name": "FAQS - Συχνές Ερωτήσεις" } } ] }