ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι ομάδες των Operations μας ηγούνται ενός βαθεως μετασχηματισμού σε όλες τις αλυσίδες αξίας τους, συμπεριλαμβανομένων των πάντων, από τον αντίκτυπο στον άνθρακα (CO2) των προμηθευτών μας και τις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής έως τη διαχείριση νερού και απορριμμάτων, τις μεταφορές και την εφοδιαστική αλυσίδα. Είναι μια τεράστια πρόκληση να μετατρέψουμε την παραγωγή μας σε ένα ενάρετο και υπεύθυνο σύστημα.

ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.gr/metamorfwsh-tou-kladou-mas-gia-pio-viwsimh-omorfia" }
CARTE LOREAL PARIS USINES
Caption
Εστιάζουμε στην ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής. Σήμερα, το 90% των μονάδων L'Oréal Paris κατασκευάζονται στη γεωγραφική περιοχή όπου πωλούνται, μειώνοντας έτσι τις μεταφορές και τις εκπομπές CO2. Με 2 δισεκατομμύρια τεμάχια παραγωγής ετησίως, κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Εστιάζουμε στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και νερού στα εργοστάσιά μας. Με μια επωνυμία όπως η Elvive, η L'Oréal Paris παίζει σημαντικό ρόλο στα φυτά περιποίησης μαλλιών της L'Oréal. Για να μειώσουμε τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις, αναπτύξαμε λύσεις πράσινης ενέργειας, αυτοπαραγωγή ενέργειας (στο Μεξικό και το Βέλγιο, για παράδειγμα) και συνεργασίες με τοπικές αρχές και εξωτερικές εταιρείες που μας επιτρέπουν να έχουμε πρόσβαση στην τοπική παραγωγή πράσινης ενέργειας.

Για να ανταποκριθούμε στη φιλοδοξία μείωσης των συσκευασιών που έχει θέσει η L'Oréal Paris, έπρεπε να προσαρμόσουμε τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις μας, να εμπλέξουμε τους προμηθευτές μας στην εύρεση λύσεων, να επανεξετάσουμε τη συσκευασία και τη μεταφορά.

Καθώς η L'Oréal Paris επανεφευρίσκει συνεχώς τις φόρμουλες της για να τις κάνει πιο βιώσιμες, τα εργαλεία παραγωγής πρέπει επίσης να προσαρμοστούν ώστε να εγγυώνται προϊόντα που συνδυάζουν βιωσιμότητα, ποιότητα και ασφάλεια.

Τα προϊόντα της L'Oréal Paris πληρούν τους φιλόδοξους στόχους βιωσιμότητας που έχει θέσει η μάρκα, διατηρώντας παράλληλα την αισθητική της γοητεία: η μάρκα προσφέρει πιο βιώσιμες καταναλωτικές επιλογές που παραμένουν πιστές στην ταυτότητα της μάρκας. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει συνεχώς να επανεφευρίσκουμε τον εαυτό μας και να σκεφτόμαστε νέους τρόπους παραγωγής και ανάπτυξης λύσεων που μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν από άλλες μάρκες και προϊόντα.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.gr/metamorfwsh-tou-kladou-mas-gia-pio-viwsimh-omorfia" }

Φιλοδοξία μας είναι το 100% των εργοστασίων μας να τροφοδοτούνται εξ ολοκλήρου από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έως το 2025 και το 100% από αυτά να είναι εξοπλισμένα με συστήματα ανακυκλωσης νερού έως το 2030.

Header Sustainability Factories1
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.gr/metamorfwsh-tou-kladou-mas-gia-pio-viwsimh-omorfia", "name": "metamorfwsh-tou-kladou-mas-gia-pio-viwsimh-omorfia" } } ] }