Η L’ORÉAL PARIS ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ

Η L'ORÉAL PARIS, ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 27 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ.

Ως επίσημος Makeup artist στο Φεστιβάλ των Καννών από το 1997, η L'Oréal Paris είναι υπερήφανη που συνεχίζει να υποστηρίζει τον κόσμο του κινηματογράφου, φέρνοντας ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της ομορφιάς στην πιο σημαντική παγκόσμια συνάντηση της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Η μάρκα προσκαλεί ηθοποιούς -ambassadors από όλους τους πολιτισμούς, αντικατοπτρίζοντας έτσι την ποικιλομορφία των καταναλωτών της L'Oréal Paris - ανεξαρτήτως ηλικίας και καταγωγής – και υποστηρίζοντας τις φεμινιστικές αξίες που βρίσκονται στην καρδιά της μάρκας.

L'ORÉAL PARIS, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1997

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": "How to", "description": "The official trailer", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/gr/landings/cannes-2023/visuel-video.jpg?rev=27a67893ddf548818e605a1fc20c1b91", "uploadDate": "2023-05-16T14:12:17+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/I9eXHbHV70Y" }

Υποστηρίζοντας τις γυναίκες στον κινηματογράφο εδώ και 27 χρόνια ως επίσημος makeup partner του φεστιβάλ και ενώνοντας τις παγκόσμιες ambassadors της μάρκας στο πιο διάσημο κόκκινο χαλί, L'Oréal Paris δρα υπέρ μιας αντιπροσωπευτικής εικόνας της ομορφιάς που συμπεριλαμβάνει όλες τις γυναίκες ανά τον κόσμο. 

Η L'Oréal Paris υποστηρίζει την ενδυνάμωση των γυναικών στον κινηματογράφο μέσα από τη σχέση της με ηθοποιούς που ενστερνίζονται τις αξίες της μάρκας.

Visuel 1

ΒΡΑΒΕΙΟ LIGHTS ON WOMEN'S WORTH ΓΙΑ 4Η ΦΟΡΑ, ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ L'ORÉAL PARIS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Η κορυφαία μάρκα ομορφιάς στον κόσμο παρουσιάζει την τέταρτη έκδοση του βραβείου L'Oréal Paris Lights on Women's Worth, με την ηθοποιό και ambassador της L'Oréal Paris Elle Fanning να αναλαμβάνει τη θέση της Kate Winslet ως κριτής. Το βραβείο αυτό, που δημιουργήθηκε για να προτάξει την ανισορροπία των φύλων στον κινηματογράφο, τιμά μία πολλά υποσχόμενη γυναίκα σκηνοθέτη ταινιών μικρού μήκους που προέρχεται από την επίσημη επιλογή ταινιών μικρού μήκους των Καννών και την επιλογή ταινιών μικρού μήκους της La Cinef.
04 Red Carpet

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ: Η L'ORÉAL PARIS ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Η οικογένεια της L'Oréal Paris θα συγκεντρωθεί στο εμβληματικό κόκκινο χαλί των Καννών. Από την Helen Mirren μέχρι την Jane Fonda και πολλές άλλες ισχυρές προσωπικότητες, θα ενσαρκώσουν τη δέσμευση της μάρκας για την ενδυνάμωση των γυναικών και θα μεταφέρουν στο κόκκινο χαλί το μήνυμα της αυτοεκτίμησης στο οποίο η L'Oréal Paris είναι βαθιά αφοσιωμένη.
Visuel
Η L'Oréal Paris αποκαλύπτει τη νέα σεζόν στην ομορφιά στις Κάννες με 30 διεθνείς beauty artists με την καθοδήγηση των Global Experts της μάρκας, Val Garland και Stephane Lancien, για να επιδείξουν την καινοτομία στην ομορφιά, την τεχνογνωσία και τις νέες τάσεις σε αυτή τη διεθνή σκηνή. Η ομάδα των ειδικών ομορφιάς της μάρκας θα είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία εμβληματικών εμφανίσεων, ειδικά σχεδιασμένων για να αγκαλιάσουν την ομορφιά σε όλες τις πτυχές της, γιατί μας αξίζει. Στο κόκκινο χαλί, οι πρεσβευτές της L'Oréal Paris φορούν εμβληματικά make up looks, που έχουν φτιαχτεί σχολαστικά με τα τελευταία λανσαρίσματα της μάρκας, όπως η νέα Panorama Mascara. Για άλλη μια φορά φέτος, η οικογένεια της L'Oréal Paris θα κάνει μια τολμηρή δήλωση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

“Ως φεμινιστική μάρκα, η L'Oréal Paris ενθαρρύνει κάθε γυναίκα να εκφράσει τη δική της εκδοχή της θηλυκότητας, ενώ παράλληλα υποστηρίζει όλες τις γυναίκες να διεκδικήσουν τη δική τους. Και οι Κάννες είναι το μέρος όπου δίνουμε σε αυτό το όραμα παγκόσμια έκφραση.”

Delphine Viguier-Hovasse, Global Brand President, L'Oréal Paris.
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.gr/h-loreal-paris-epistrefei-sto-festival-kannwn", "name": "h-loreal-paris-epistrefei-sto-festival-kannwn" } } ] }