Νέα ρουτίνα Elvive Bond Repair για ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Αντιμετωπίστε τη φθορά των μαλλιών σας και μεταμορφώστε τα με την ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης 4 βημάτων Elvive  Bond  Repair. Για πρώτη φορά, το Elvive  εμπλουτίζει τη σύνθεσή του με Σύμπλεγμα Κιτρικού Οξέος, για να δημιουργήσει την απόλυτη λύση επανόρθωσης των πολύ ταλαιπωρημένων μαλλιών από μέσα προς τα έξω.

 

Η ολοκληρωμένη ρουτίνα Elvive  Bond  Repair  επανορθώνει τα μαλλιά, επαναφέροντας την αρχική τους δύναμη*.

Έως και 98% λιγότερο σπάσιμο, 90% περισσότερη λάμψη, 82% πιο δυνατά μαλλιά **.

Ακολουθήστε τα 4 βήματα της ρουτίνας Elvive  Bond  Repair  για τα πιο δυνατά μαλλιά που είχατε ποτέ!

 

Κατάλληλο για όλους τους τύπους ταλαιπωρημένων μαλλιών. *εργαστηριακό τεστ μετά από 5 εφαρμογές Pre-Shampoo + Σαμπουάν + Conditioner. ** εργαστηριακό τεστ μετά την εφαρμογή Pre-Shampoo + Σαμπουάν + Conditioner.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.gr/nea-routina-elvive-bond-repair-gia-talaipwrhmena-mallia" }

ΒΗΜΑ 1: Elvive Bond Repair Pre-Shampoo

H ρουτίνα επανόρθωσης των μαλλιών ξεκινάει με την εντατική μας περιποίηση μαλλιών, εμπλουτισμένη με Σύμπλεγμα Κιτρικού Οξέος 12%, που εφαρμόζεται πριν το σαμπουάν (pre-shampoo) και αποτελεί το πρώτο βήμα της νέας επαναστατικής ρουτίνας επανόρθωσης μαλλιών Elvive Bond Repair. Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα σε νωπά μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες. Περιμένετε για 5 λεπτά και μετά ξεβγάλτε καλά. Συνεχίστε με το λούσιμο των μαλλιών.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

ΒΗΜΑ 2: Elvive Bond Repair Shampoo

Το δεύτερο βήμα της ρουτίνας Bond Repair είναι το λούσιμο των μαλλιών με το εξειδικευμένο σαμπουάν της σειράς, εμπλουτισμένο με Σύμπλεγμα Κιτρικού Οξέος 5% και χωρίς θειικά άλατα, που καθαρίζει απαλά, ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά. Εφαρμόστε και κάντε απαλό μασάζ στα μαλλιά, μετά ξεβγάλτε.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

ΒΗΜΑ 3: Elvive Bond Repair Conditioner

Μετά τη χρήση του Elvive Bond Repair Pre-shampoo και σαμπουάν, ακολουθεί το τρίτο βήμα στην ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης μαλλιών Bond Repair, η εφαρμογή του Conditioner. Το Elvive Bond Repair Conditioner είναι εμπλουτισμένο με Σύμπλεγμα Κιτρικού Οξέος 10% και σφραγίζει την τρίχα, προσφέροντας έντονη περιποίηση πριν την ολοκλήρωση του λουσίματος των μαλλιών. Εφαρμόστε το Conditioner στα μήκη και στις άκρες – όχι στις ρίζες. Περιμένετε για 3 λεπτά και μετά ξεβγάλτε καλά.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

ΒΗΜΑ 4: Elvive Bond Repair Leave in Serum

Το Leave-in serum αποτελεί το τέταρτο και τελευταίο βήμα της ολοκληρωμένης σειράς επανόρθωσης μαλλιών Elvive Bond Repair για δυνατά μαλλιά με υπέροχη λάμψη και θερμοπροστασία πριν το styling. Εμπλουτισμένο με Σύμπλεγμα Κιτρικού Οξέος 20%, αυτό το ισχυρό περιποιητικό serum προσφέρει την τελική πινελιά στην επανόρθωση των μαλλιών από μέσα προς τα έξω και τα προετοιμάζει για το styling. Τρίψτε μερικές σταγόνες από το serum στις παλάμες σας και εφαρμόστε στα μήκη και στις άκρες σε νωπά ή στεγνά μαλλιά.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

* Eργαστηριακά τεστ μετά την εφαρμογή σαμπουάν και conditioner της σειράς
** Εργαστηριακά τεστ μετά την εφαρμογή σαμπουάν + conditioner + serum της σειράς

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.gr/nea-routina-elvive-bond-repair-gia-talaipwrhmena-mallia" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.gr/nea-routina-elvive-bond-repair-gia-talaipwrhmena-mallia", "name": "nea-routina-elvive-bond-repair-gia-talaipwrhmena-mallia" } } ] }