Ποια μάσκαρα να πάρω για τέλειο μακιγιάζ ματιών;

Υπάρχουν κάποια προϊόντα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, που κυριολεκτικά ορίζουν την έννοια του μακιγιάζ διαχρονικά, που είναι απλά αδιανόητο να μείνουν εκτός από οποιοδήποτε look, ακόμα και από το πιο αυστηρά μινιμαλιστικό. Η μάσκαρα είναι δίχως αμφιβολία ένα από αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ που όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να λείπει από κανένα νεσεσέρ αλλά, καθώς οι βλεφαρίδες κάθε γυναίκας είναι τόσο μοναδικές όσο το δακτυλικό της αποτύπωμα, πάντα θα αναζητάμε “τη μία και μοναδική”, αυτή που θα μοιάζει πως σχεδιάστηκε μόνο και μόνο για να αποθεώσει τις βλεφαρίδες μας!

Είναι γεγονός, βέβαια, πως με τόσες πολλές μάσκαρα εκεί έξω, μοιάζει σχεδόν αδύνατο να ανακαλύψετε την ιδανική για εσάς – το βέβαιο, όμως, είναι ότι υπάρχει και ότι όταν την ανακαλύψετε δεν θα θέλετε να την αποχωριστείτε! Σύμφωνα με τους experts, το φυσικό σχήμα και η πυκνότητα των βλεφαρίδων σας ουσιαστικά υποδεικνύουν το αποτέλεσμα που ζητάτε από τη μάσκαρα που θα σας χαρίσει το τέλειο μακιγιάζ ματιών. Κοντές, αραιές, λεπτές, ανομοιόμορφες, ολόισιες, όπως και αν είναι οι φυσικές βλεφαρίδες σας, υπάρχει εκεί έξω η μάσκαρα που διαθέτει το κατάλληλο βουρτσάκι και την φόρμουλα που θα τις μεταμορφώσει στις βλεφαρίδες που ονειρεύεστε, θα τις «ντύσει» με πλούσιο χρώμα και θα τους χαρίσει όγκο, μήκος, διαχωρισμό, πυκνότητα.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.gr/poia-maskara-na-parw-gia-teleio-makigiaz-matiwn" }
Air Volume Mascara 1120x660
Κι αν σας λέγαμε πως υπάρχει μια μάσκαρα που δίνει το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα όγκου και πυκνότητας, σε κάθε σχήμα βλεφαρίδας; Σίγουρα σε αυτή τη μάσκαρα θα βλέπατε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που ονειρεύεστε για το μακιγιάζ ματιών σας – και τα καλά νέα είναι πως υπάρχει και δεν είναι άλλη από την αγαπημένη των TikTokers, την Air Volume Mega Mascara! Αυτή η μάσκαρα δε μοιάζει με καμιά άλλη από όσες έχετε δοκιμάσει, χάρη στην high-end σύνθεσή της που «φουσκώνει» μία μία τις βλεφαρίδες και τις ανασηκώνει με τον πιο αέρινο τρόπο, σαν αερόστατο. Χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι της με διπλού μήκους τριχάκια, δίνει εκπληκτικό αποτέλεσμα πυκνότητας χωρίς την παραμικρή υποψία κόμπου αλλά και εντυπωσιακή καμπυλότητα στις βλεφαρίδες. Όσο για την αίσθηση που αφήνει, είναι απίστευτα ανάλαφρη και κατά την εφαρμογή αλλά και για όσο για τη φοράτε.

Επιπλέον, η σύνθεσή της είναι υποαλλεργική (τα ευαίσθητα μάτια σας θα είναι πλέον πιο εντυπωσιακά από ποτέ), είναι buildable και μένει σταθερή, ώστε να μην έχετε κανένα άγχος για τυχόν μουτζούρες. Και, αν θέλετε mega όγκο και ακόμα πιο έντονο μαύρο χρώμα, με διάρκεια, η Air Volume Mega Mascara 30H, που “κλειδώνει” το χρώμα έως 30 ώρες, είναι η μάσκαρα που θέλετε στο νεσεσέρ σας! Με την ίδια ανάλαφρη αίσθηση αλλά με ακόμα πιο ανεβασμένη την ένταση στο χρώμα και τη σταθερότητα, η Mega Mascara 30H είναι επίσης υποαλλεργική και οφθαλμολογικά ελεγμένη.

Tip: Μην ξεχνάτε ότι τα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών σας. Αφού εφαρμόσετε την Air Volume Mega Mascara, διορθώστε ή/και τονίστε το σχήμα των φρυδιών σας, με το μολύβι Brow Artist Expert. Η μύτη ακριβείας που διαθέτει, γεμίζει απαλά και τονίζει τα φρύδια ενώ το μαλακό βουρτσάκι τιθασεύει τις τριχούλες και κάνει blending στο χρώμα, για άψογο, φυσικό αποτέλεσμα.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.gr/poia-maskara-na-parw-gia-teleio-makigiaz-matiwn" }

Θέλετε να αποκτήσετε το τέλειο makeup look;

Δοκιμάστε το Virtual Try On Εργαλείο της L'Oréal Paris και ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ για χείλη, πρόσωπο και μάτια σε 3 απλά βήματα: Βήμα 1: Επιλέξτε το προϊόν μακιγιάζ που σας ενδιαφέρει. Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε το κουμπί "Ζωντανή Δοκιμή" ή ανεβάστε την φωτογραφία σας και δείτε ζωντανά το αποτέλεσμα.  Βήμα 3: Πλοηγηθείτε στα προϊόντα μακιγιάζ της L'Oréal Paris και βρείτε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "Thing", "subjectOf": { "@type": "ItemList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "url" : "https://www.lorealparis.gr/tinted-serum-gia-teleio-no-makeup-makeup-makigiaz", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"tinted-serum-gia-teleio-no-makeup-makeup-makigiaz", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/gr/articles/make-up/banner-1---true-match.jpg?rev=8cd05e2185c948a187fab262c8f55679", "height":900, "width":2000 }, "datePublished": "2023-02-28T14:18:48+00:00", "dateModified": "2023-09-12T13:56:34+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"" } }, { "@type":"ListItem", "position": 2, "url" : "https://www.lorealparis.gr/h-kaluterh-maskara-matiwn-gia-emena", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"h-kaluterh-maskara-matiwn-gia-emena", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/gr/articles/make-up/lop-mascaras-article-banner_2000x900-2.jpg?rev=14ae32f1b34446ce8f06f222b5aa46c3", "height":901, "width":2000 }, "datePublished": "2022-10-10T10:19:47+00:00", "dateModified": "2023-09-12T12:55:28+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":" " } } ] } }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.gr/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.gr/poia-maskara-na-parw-gia-teleio-makigiaz-matiwn", "name": "poia-maskara-na-parw-gia-teleio-makigiaz-matiwn" } } ] }