Η περιποίηση προσώπου με φυσικό τρόπο!

Οι γυναίκες επιθυμούμε περισσότερο από ποτέ άμεσα και ορατά αποτελέσματα βελτίωσης της επιδερμίδας μας με φυσικούς τρόπους ανανέωσης στο σπίτι.  Γι’ αυτό οι σύγχρονες μάσκες προσώπου που περιέχουν φυσικά συστατικά στη σύνθεσή τους, όπως οι νέες μάσκες Pure Clay Masks της L’Oréal Paris αποτελούν την πιο δυνατή τάση αυτή την εποχή στην περιποίηση της επιδερμίδας. Αυτές οι μάσκες απομακρύνουν τους ρύπους, καθαρίζουν τους πόρους και διώχνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ενώ διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας τα υπόλοιπα ενυδατικά προϊόντα να δράσουν πιο αποτελεσματικά. Τα αποτελέσματα τους είναι εξαιρετικά σε κάθε επιδερμίδα από την πιο λιπαρή με τάση για ακμή μέχρι την πιο ξηρή. Η Άργιλος που περιέχουν είναι ένα από τα πιο δραστικά και φυσικά συστατικά το οποίο πλέον χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά. Η καλλυντική Άργιλος έχει τόσο θεραπευτικές όσο και ευεργετικές ιδιότητες, συμβάλλει στην αποτοξίνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων. Καθαρίζει σε βάθος, περιορίζει τυχόν ερεθισμούς της επιδερμίδας και συσφίγγει. 

Και το απόλυτο trend! 

Oι Pure Clay Masks μας δίνουν τη δυνατότητα να καλύψουμε τις πραγματικές ανάγκες της επιδερμίδας μας, ακόμη και αν αυτές δεν είναι ίδιες σε όλο το πρόσωπο χρησιμοποιώντας και τις τρεις ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία. Η εξειδικευμένη φροντίδα είναι η απόλυτη τάση της σύγχρονης περιποίησης! 

To T-zone, συνήθως εμφανίζει περισσότερη λιπαρότητα συγκριτικά με τις υπόλοιπες περιοχές. Η Pure Clay Mask με ευκάλυπτο, είναι κατάλληλη για την συγκεκριμένη ανάγκη, αφού απορροφάει την περίσσεια σμήγματος, καθαρίζει και προσφέρει την επιθυμητή ματ όψη στην επιδερμίδα! Ιδανική και για λιπαρές επιδερμίδες σε όλο το πρόσωπο.  

Περιοχές του προσώπου, όπως τα μάγουλα, είναι περισσότερο αφυδατωμένες. Η Pure Clay Mask με κόκκινη άλγη, προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση και συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Ιδανική και για κανονικές ή ξηρές επιδερμίδες σε όλο το πρόσωπο.  

Σε άλλα σημεία του προσώπου,  όπως  το πιγούνι , απαιτείται βαθύς καθαρισμός και λάμψη. Η Pure Clay Mask με ενεργό άνθρακα, βοηθάει στην απομάκρυνση των ρύπων και κάνει την επιδερμίδα ακτινοβολεί! Ιδανική και για λιπαρές ή μικτές επιδερμίδες με τάση να εμφανίζουν μαύρα στίγματα. 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.gr/h-peripoihsh-proswpou-me-fysiko-tropo" }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "Thing", "subjectOf": { "@type": "ItemList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "url" : "https://www.lorealparis.gr/glukoliko-oksu-ti-einai-kai-poia-ta-ofelh-tou", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"glukoliko-oksu-ti-einai-kai-poia-ta-ofelh-tou", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/gr/articles/skin-care/skin-care-article-photos/glukoliko-ti-einai--ofeli-article-photo.jpg?rev=13b54bca350d4569ba750efe7e70bb9e", "height":900, "width":2000 }, "datePublished": "2023-11-23T09:27:41+00:00", "dateModified": "2023-11-23T09:28:12+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"" } }, { "@type":"ListItem", "position": 2, "url" : "https://www.lorealparis.gr/xrhsima-tips-gia-kathhmerinh-peripoihsh-proswpoy", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"xrhsima-tips-gia-kathhmerinh-peripoihsh-proswpoy", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/gr/articles/skin-care/contextualized/life-at-30-skincare-essentials-.jpg?rev=9078b13be48a4307a601f9239e840edb", "height":900, "width":2000 }, "datePublished": "2023-11-23T09:05:19+00:00", "dateModified": "2023-11-23T09:06:00+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"Θεραπεία για την περιποίηση της επιδερμίδας με προϊόντα καθαρισμού, μάσκες, scrub... Κάποιες φορές ωστόσο δεν χρειάζεται να επιστρατεύουμε το βαρύ πυροβολικό, αλλά αρκούν απλώς τα βασικά για να εξασφαλίσουμε αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας μας σε καθημερινή βάση. Ακόμη πιο όμορφη επιδερμίδα, με λιγότερο κόπο! " } } ] } }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.gr/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.gr/h-peripoihsh-proswpou-me-fysiko-tropo", "name": "h-peripoihsh-proswpou-me-fysiko-tropo" } } ] }