Ποια είναι η κατάλληλη ανδρική κρέμα προσώπου

Η εποχή όπου η έννοια του ανδρικού skincare περιοριζόταν στο πλύσιμο του προσώπου με νερό – ή, ακόμα χειρότερα, με νερό και σαπούνι... χεριών - ανήκει πλέον στο μακρινό παρελθόν (ευτυχώς για την  ανδρική  επιδερμίδα).


Τα τελευταία χρόνια η ανδρική επιδερμίδα πήρε την προσοχή που της αξίζει με τις έρευνες να επικεντρώνονται στη συμπεριφορά, τις ανάγκες της αλλά και το πώς επηρεάζεται από τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Παράλληλα, ταμπού και στερεότυπα γύρω από την ανδρική περιποίηση γκρεμίστηκαν το ένα μετά το άλλο, δίνοντας επιτέλους και στους άντρες το δικαίωμα να ασχολούνται με την φροντίδα του προσώπου τους, όχι στο πόδι και με ό,τι βρουν μπροστά τους, αλλά με προϊόντα ειδικά μελετημένα για κείνους.

Πλέον οι άνδρες είναι περισσότερο ενημερωμένοι από ποτέ, περισσότερο συνειδητοποιημένοι πως η καθημερινή φροντίδα είναι βασική ανάγκη της επιδερμίδας  τους αλλά και το πιο ισχυρό τους όπλο ενάντιά στις ρυτίδες, τις βλάβες από τον ήλιο, ακόμα και την ακμή.

Έτσι, το κατάλληλο, ειδικά μελετημένο προϊόν καθαρισμού για την ανδρική επιδερμίδα ήρθε να αντικαταστήσει το σαπούνι χεριών στον καθαρισμό του προσώπου (επιτέλους) και η ενυδάτωση μπήκε στην καθημερινότητα του άνδρα. Το ξύρισμα δεν είναι πλέον μια ακόμα εκκρεμότητα που πρέπει να διεκπεραιώσει αλλά έχει γίνει το αντρικό me-time με τα απολύτως απαραίτητα προϊόντα για τους μινιμαλιστές (καθαρισμός πρωί-βράδυ, απολέπιση μια φορά την εβδομάδα, ενυδάτωση/αντιγήρανση καθημερινά μετά τον καθαρισμό, after shave με περιποιητικές ιδιότητες μετά το ξύρισμα) ή πιο ενισχυμένα για τους προχωρημένους.

Σε αυτή τη νέα καθημερινότητα για την ανδρική επιδερμίδα, η L’Oreal Paris έρχεται να προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης αποκλειστικά σχεδιασμένη για τους άνδρες, την σειρά Men Expert, με αποτελεσματικά και πρακτικά προϊόντα για κάθε ανάγκη.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.gr/poia-einai-h-katallhlh-andrikh-krema-proswpou" }
Hydra Energetic Article Image
Αν, λοιπόν, ψάχνετε την κατάλληλη ανδρική κρέμα προσώπου για σας, είναι βέβαιο ότι η ιδανική σάς περιμένει ήδη στην σειρά Men Expert της L’Oreal Paris, και πιο συγκεκριμένα στη σειρά Hydra Energetic. Η Men Expert Hydra Energetic 24ωρη ενυδατική κρέμα, είναι σχεδιασμένη ειδικά για κουρασμένες επιδερμίδες.  Στόχος της, νασβήσει τα σημάδια κούρασης που βλέπετε στο πρόσωπό σας μετά από μια έντονη μέρα (θαμπή όψη, μαύροι κύκλοι, έλλειψη ελαστικότητας, άτονη όψη, ανομοιόμορφη υφή), με βασικό συστατικό τη βιταμίνη C, που προσφέρει καθημερινά μια γερή δόση ενέργειας στην επιδερμίδα.

Η ανεπιθύμητη γυαλάδα που αφήνει η λιπαρότητα στο πρόσωπο δεν έχει πια καμία ελπίδα με το Men Expert Hydra Energetic Anti-Shine Quenching Gel. Με δροσερή υφή gel, απορροφάται σε δευτερόλεπτα, αφήνει μια αναζωογονητική «παγωμένη» αίσθηση στο πρόσωπο, μειώνει ορατά τη γυαλάδα και προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση.

Μετά από μια έντονη μέρα στη δουλειά, μια δύσκολη νύχτα ή μετά την καταπόνηση στο γυμναστήριο, το Men Expert Hydra Energetic Turbo Booster είναι το energy drink που χρειάζεται η επιδερμίδα. Η ειδική σύνθεσή του επανενεργοποιεί άμεσα την επιδερμίδα, μειώνει ορατά τα σημάδια της κούρασης και εξασφαλίζει 48ωρη ενυδάτωση.

Τι μπορεί να αλλάξει στο πρόσωπό σας μέσα σε δευτερόλεπτα; Να φύγει η κούραση και ο ανομοιόμορφος τόνος και τη θέση του να πάρει μια υγιής, ξεκούραστη όψη: αυτή είναι η αποστολή του Men Expert Hydra Energetic Healthy Look Booster, που μαζί με την βαθιά ενυδάτωση και τόνωση, δίνει φυσικό αποτέλεσμα ομοιόμορφου τόνου και υγιή όψη, χάρη στις διακριτικές χρωστικές νέας γενιάς που περιέχει. Απορροφάται σε δευτερόλεπτα, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, δεν κολλάει και δείχνει το πρόσωπο αισθητά πιο ξεκούραστο.

Η L’Oreal Paris Men Expert σάς δίνει όλα όσα χρειάζεστε για την περιποίηση του προσώπου σας και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε  εκείνα που «απαντούν» στις ανάγκες σας. Το βέβαιο είναι πως μετά από μερικές εβδομάδες θα σας φαίνεται αδιανόητο πώς αφήνατε την επιδερμίδα σας τόσο καιρό στην τύχη της!
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.gr/poia-einai-h-katallhlh-andrikh-krema-proswpou" }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "Thing", "subjectOf": { "@type": "ItemList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "url" : "https://www.lorealparis.gr/o-apolutos-odhgos-peripoihshs-gia-mousi", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"o-apolutos-odhgos-peripoihshs-gia-mousi", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/gr/articles/men/mex-site_2000x900--3-new.jpg?rev=04521e7e15014f5fa52d03f4507e327c", "height":900, "width":2000 }, "datePublished": "2022-10-10T10:25:51+00:00", "dateModified": "2023-09-20T12:38:08+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.lorealparis.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"" } } ] } }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.gr/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.gr/poia-einai-h-katallhlh-andrikh-krema-proswpou", "name": "poia-einai-h-katallhlh-andrikh-krema-proswpou" } } ] }