Οι δεσμεύσεις μας

Νοιάζεστε για την περιποίηση της επιδερμίδας σας; Το ίδιο κι εμείς.

 

Στη L'Oréal Paris δημιουργούμε αποτελεσματικά και ανώτερης ποιότητας προϊόντα περιποίησης προσώπου - ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.gr/oi-desmeyseis-mas" }

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ L’OREAL PARIS

Αυτό το επιστημονικό συμβούλιο επικυρώνει τις συνθέσεις και τα προϊόντα μας μέσα από διεξοδικό έλεγχο του πρωτόκολλου δοκιμών και των αποτελεσμάτων τους και εμπεριστατωμένο έλεγχο των συστατικών ως προς την αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ανοχή τους.

Προκειμένου να διασφαλίσουμε πως τα ενεργά μας συστατικά είναι ασφαλή για όλους τους τύπους επιδερμίδας, δοκιμάζουμε τις συνθέσεις μας σε πραγματική επιδερμίδα 600 φορές (πριν φτάσει σε εσάς).

Η δέσμευσή μας για ασφάλεια δε σταματάει εκεί. Έχουμε αναπτύξει μία πλατφόρμα πρόβλεψης, η οποία μας επιτρέπει να αναγνωρίζουμε νέα συστατικά ή καινοτομίες με σκοπό τη διαρκή ενίσχυση της ασφάλειας των προϊόντων μας και της απόδοσής τους.

Αφού ελέγξουμε την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας, τα υποβάλλουμε ξανά σε δοκιμή από ανεξάρτητο ινστιτούτο.

Οι ερευνητές μας εργάζονται συνεχώς για να δημιουργήσουν προϊόντα περιποίησης προσώπου με καλύτερη αποτελεσματικότητα, ενσωματώνοντας στις συνθέσεις μας τεχνολογίες και ενεργά συστατικά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, όπως αυτή φανερώνεται μέσα από τη διεξαγωγή κλινικών δοκιμών από ανεξάρτητα ινστιτούτα.

Η L'Oréal Paris δεσμεύεται έμπρακτα για έναν κόσμο χωρίς δοκιμές σε ζώα. Εδώ και πάνω από 30 χρόνια έχουμε σταματήσει να δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας σε ζώα, χρόνια πριν κατοχυρωθεί ως νόμος.

Έχουμε σχεδιάσει μία πολύ αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης της ασφάλειας των προϊόντων μας κι έχουμε δημιουργήσει επαναστατικές εναλλακτικές δοκιμής, όπως το Episkin, το οποίο αναπτύσσεται από ανθρώπινα κύτταρα που μιμούνται την πραγματική επιδερμίδα. Ορισμένες αρχές μπορεί ωστόσο να επιλέξουν να διεξάγουν δοκιμές σε ζώα από μόνες τους για κάποια προϊόντα ομορφιάς, όπως συμβαίνει στην Κίνα. Η L’Oreal Paris έχει υπάρξει η πιο ενεργή εταιρεία σε αυτό το κομμάτι, καθώς συνεργάζεται τόσο με τις Κινεζικές αρχές, όσο και με επιστήμονες για πάνω από 10 χρόνια, προκειμένου οι εναλλακτικές μέθοδοι δοκιμών των προϊόντων να αναγνωριστούν και να ωθήσουν τη νομοθεσία των καλλυντικών να εξελιχθεί, εξαλείφοντας εντελώς τις δοκιμές σε ζώα.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.gr/oi-desmeyseis-mas", "name": "oi-desmeyseis-mas" } } ] }