Η L’ORÉAL PARIS ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ

Η L'Oréal Paris, ως επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Καννών για τα τελευταία 26 χρόνια, συνεχίζει να αποδίδει φόρο τιμής στην τέχνη του κινηματογράφου και στις εξαιρετικές γυναίκες που την υπηρετούν. 

Ως επίσημος makeup artist του Φεστιβάλ των Καννών, η L'Oréal Paris προσκαλεί ambassadors ηθοποιούς από όλο τον κόσμο να αντιπροσωπεύσουν τη διαφορετικότητα της ομορφιάς στο πιο δημοφιλές γεγονός της κινηματογραφικής βιομηχανίας διεθνώς. Από την τελετή έναρξης έως την τελετή λήξης, η L’Oréal Paris αποκαλύπτει τη νέα "εποχή" στην ομορφιά με 30 beauty artists από όλο τον κόσμο, οι οποίοι καθοδηγούμενοι από τους Παγκόσμιους experts της εταιρείας, Val Garland και Stephane Lancien, θα αναδείξουν την καινοτομία στην ομορφιά και τις νέες τάσεις.

L'ORÉAL PARIS, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΌ ΤΟ 1997

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": "How to", "description": "The official trailer", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.gr/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/gr/landings/cannes-2023/visuel-video.jpg?rev=27a67893ddf548818e605a1fc20c1b91", "uploadDate": "2023-05-16T14:12:17+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/95XStDpZYgY" }

Υποστηρίζοντας τις γυναίκες στον κινηματογράφο για 26 χρόνια ως επίσημος makeup artist του Φεστιβάλ Καννών και ενώνοντας τους παγκόσμιους ambassadors της εταιρείας στο εορταστικό κόκκινο χαλί, η L'Oréal Paris δρα υπέρ μιας αντιπροσωπευτικής εικόνας της ομορφιάς που περιλαμβάνει όλες τις γυναίκες ανά τον κόσμο.

Η L'Oréal Paris υποστηρίζει την ενδυνάμωση των γυναικών στον κινηματογράφο μέσα από τη σχέση της με ηθοποιούς που ενστερνίζονται τις αξίες της εταιρείας.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το βραβείο L’Oréal Paris «Lights on Women», το οποίο έχει δημιουργηθεί για να αντιμετωπίσει τη φυλετική ανισότητα στον κινηματογράφο, θα γιορτάσει και πάλι μια ανερχόμενη γυναικεία σκηνοθέτη από την επίσημη επιλογή των μικρού μήκους ταινιών του Φεστιβάλ των Καννών, που δημιουργήθηκαν μαζί με τη La Cinef.

Τέλος, η Villa της L'Oréal Paris θα ανοίξει τις πόρτες της στο Φεστιβάλ Καννών για να υποδεχτεί influencers από όλο τον κόσμο και να παρουσιάσει τα εμβληματικά προϊόντα και τις καινοτομίες της μάρκας. Η παρουσία της L'Oréal Paris στις Κάννες αφορά το μακιγιάζ και την ομορφιά και συνδέεται άμεσα με την ενδυνάμωση των γυναικών στον κινηματογράφο και την επιθυμία να προωθηθεί το ταλέντο, η διαφορετικότητα και η ελευθερία της έκφρασης.

Kate Winslet V2

ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ LIGHTS ON WOMEN, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ L’ORÉAL PARIS ΓΙΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Το βραβείο Lights on Women της L'Oréal Paris ξεκίνησε το 2022 με στόχο να αναγνωρίσει και να προωθήσει τα ταλέντα των σκηνοθετών ταινιών μικρού μήκους, οι οποίες κατέχουν μόνο το 17% των θέσεων των σκηνοθετών κορυφαίων ταινιών και το 25% των βασικών ρόλων στα παρασκήνια. Η νικητήρια ταινία μικρού μήκους, επιλεγμένη από τον διαγωνισμό μικρού μήκους του Φεστιβάλ των Καννών και την επιλογή της La Cinef, θα λάβει οικονομική υποστήριξη και αναγνώριση από τον κλάδο. Η Kate Winslet, πρέσβειρα της L'Oréal Paris και μέλος της κριτικής επιτροπής του βραβείου Lights on Women, θα ανακοινώσει το όνομα της νικήτριας στο δείπνο Jeune Cinema στις 26 Μαΐου 2023.

DOUKISSA NOMIKOU LOREAL PARIS CA

ΟΙ AMBASSADORS ΤΗΣ L’ORÉAL PARIS ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Η οικογένεια της L'Oréal Paris θα είναι συγκεντρωμένη στο ιστορικό κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών. Από την Helen Mirren έως την Jane Fonda, και πολλούς άλλους, αυτές οι δυναμικές προσωπικότητες ενσαρκώνουν τη δέσμευση της μάρκας στην ενδυνάμωση των γυναικών και μεταφέρουν στο κόκκινο χαλί, το μήνυμα της αυτοαξίας, την οποία η L'Oréal Paris στηρίζει συνειδητά.
Παρούσα στο φεστιβάλ θα είναι η Ελληνίδα ambassador της μάρκας, Δούκισσα Νομικού, προβάλλοντας ενεργά τις αξίες του brand.

“Ως μια φεμινιστική μάρκα, η L'Oréal Paris ενθαρρύνει κάθε γυναίκα να εκφράσει τη δική της εκδοχή της θηλυκότητας, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει κάθε γυναίκα να διεκδικήσει τη δική της. Οι Κάννες είναι ο τόπος όπου δίνουμε παγκόσμια έκφραση σε αυτό το όραμα.”

Delphine Viguier-Hovasse, Global Brand President, L’Oréal Paris.
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.gr/h-loreal-paris-epistrefei-sto-festival-kannwn-2023", "name": "h-loreal-paris-epistrefei-sto-festival-kannwn-2023" } } ] }